TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 489
del dimarts dia 14/01/2003

.. La Remei està fent l'habitació on va quedar embarassada i es desespera. La Paquita li pregunta què pensa fer amb la criatura. La Remei no ho sap i li demana el parer, però la mestressa li respon que en això no es poden donar consells i quan la noia li demana que es posi en el lloc del viatjant i li digui si li agradaria que li fés saber la notícia, la Paquita li explica que qui li ho hauria sabut dir hauria estat el seu difunt marit. La Remei queda parada quan la dona li explica la història de les 216 dones amb qui se n'havia anat al llit el seu marit. Li recomana a la Remei que es posi en el pitjor i, si no, la cosa no canvia gaire perquè està casat.

La Kristina atrapa al Max que se li ha escapat després de classe. La K li pregunta si passa res i ell li explica que la Iolanda viu amb ells i, que li agrada, però que li ha vingut de nou. Ella li pregunta per les vacances i... finalment surt el que el Max tem: la qüestió del tema que ells dos tenen pendent.
La K l'apreta demanant-li dia i hora com si es tractés d'anar al dentista i el Max reacciona com si l'amenacessin d'arrancar-li tota la dentadura, amb un munt d'excuses.

La Lola li està donant la tabarra a la Isabeleta amb les fotografies de Cuba. La dependenta n'està ben farta i agraeix l'arribada d'una clienta.
A la parada del costat arriba l'Emili en un moment que la Gemma està sola i després dels petonets se li despenja amb les històries sindicals de sempre.
Aquesta vegada la noia neguiteja més. Ell la convida a fer un cafè, però ella no pot deixar la parada i li demana que la vagi a buscar per dinar. El noi té d'altres plans però ella insisteix.
En aquest moment s'hi afegeix la Isabeleta que fuig de la Lola i les seves fotos.
L'Emili marxa. La Isabeleta s'adona que a la Gemma li passa alguna cosa.

La Mari explica a la Laura que porta tres setmanes sense treure's el Natxo de sobre: ell li diu que sí a tot i després fa el que vol.
En aquest moment sona el mòbil de la Laura. És el Natxo que li demana per la Mari. La Laura es fa el suec i li diu que la Mari no hi és. Les dues arriben a la conclusió que la peruquera té un problema.

El Joel i el Max estan mirant les fotos de Kardiff mentre el Max explica com se sent de perseguit sexualment per la Kristina. De sobte, al Joel veu fotografiada una noia -és la cosina del Dani- que el deixa descol·locat, o col·locat, depèn de com es vulgui mirar i li pregunta a l'amic si se l'ha feta. El Max, com sempre, queda parat i escandalitzat i li respon que té nòvio i dels que fan por...., però queda pensatiu.

La Remei confia el seu secret al Fede, tot buscant consell. El barman queda desconcertat per la confidència i li diu el mateix que la Paquita: en aquestes coses no es poden donar consells. De tota manera, recorda que quan la Tona va quedar embarassada ell no volia, de cap manera, tenir un fill i ella va decidir-ho pel seu compte. Ell no va voler saber res de la nena durant anys però ara..."quan la veig em cau la bava".

El Gus i el Marcel fan saber a la Cecília i al Peris que ja tenen una cançó del musical i els conviden a cantar-la davant del grup de teatre aquesta mateixa tarda. Ells es resisteixen una mica, però han d'acabar acceptant.

El Natxo continua buscant la Mari amb perseverància, però de moment només troba la Laura.
Ella vol ajudar la seva amiga preparant al Natxo pels disgustos que puguin venir. Li diu que la Mari ha tingut molts problemes i ara li convé una mica de tranquil·litat... El Natxo diu que ja ho entén: la Mari necessita les coses clares.

L'Emili està impacient perquè és l'hora de dinar de la Gemma i el Ramon encara no ha arribat. Comença a enfilar-se parlant una vegada més de drets i que no els ha de fer cap por reclamar encara que els facin fora. La Gemma li retreu que només pensi en ell, no està sol. El noi li diu que precisament pensa en els companys.
Ella es desespera una mica i li diu que no parla dels companys, si no del seu fill o filla.
Davant la notícia el xicot reacciona amb alegria i petons, just quan arriba el Ramon i comença a demanar explicacions, l'Emili, sorpresivament, li fa un petó al Ramon i marxen corrents a dinar.

La Kristina fa classes al Max de com col·locar-se el condó. El noi està negre. No sap com dir-li a la K que, definitivament, es fa enrere. Finalment ho deixa anar: si ho fessin, ell se sentiria malament, seria com posar-li banyes a la seva nòvia i li ensenya la fotografia de la cosina del Dani.
La Kristina se sent dolguda, l'engega a rodar i marxa. El Max esbufega i es queda contemplant el plàtan encondonat.

La Mari i la Montse s'anyoren dels seus respectius homes absents. La Mari recorda una pel·lícula "Algo para recordar" i la Montse es posa a riure davant la possibilitat que a ella se li presenti el Tom Hanks. La Mari diu que no fa per ella: la Montse és molt més jove... Però la Montse es torna a posar seriosa i diu que ella ja no és jove, per a ella això dels homes s'ha acabat.

La Remei ha près una decisió: tindrà la criatura i anirà ella mateixa en persona a dir-li-ho a l'Héctor. A casa seva si cal. Ja ha averiguat on viu i tan se val si és casat. Això és problema d'ell. Deixa a la Paquita ben esberada.

El Natxo, decidit a deixar les coses clares, es declara formalment a la Mari que, una vegada més, no sap com dir que no i quan ell li dóna l'anell, se l'emprova. El noi, però, que s'adona que ella no li salta al coll d'alegria i no vol sentir una negativa, li demana que no li contesti de seguida, que s'ho pensi i li contesti.

La Cecília i el Pèris es disposen a fer l'exibició musical davant els companys, però, abans el Marcel els posa a tots plegats en situació.
Després, acompanyats pel piano del Gus, fan el duet. Comencen amb una mica de vergonya i acaben emocionats i amb l'entusiasme de tothom.




Antaviana

Setmana 99
Capítol 488 · Capítol 490 · Capítol 491 · Capítol 492 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici