TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 490
del dimecres dia 15/01/2003

.. A la perruqueria, la Mari li explica a la Laura que el Natxo li ha demanat per casar-s'hi i fins i tot li ha donat un anell, que ella, per cert, ha acceptat. Però li pensa tornar i dir-li que no es vol casar amb ell.
La Laura està astorada: li penses dir que no i t'has quedat l'anell? I per telèfon? Dona, aquestes coses es diuen a la cara!!

Al Peris, l'Isabeleta i el Ramon repassen temes bíblics. El Ramon intenta fer una aproximació lògica a la Bíblia --això si que és tenir fe-- i és clar, troba contradiccions que li creen dubtes. Com que l'Isabeleta no està preparada per contestar aquests dubtes, li proposa presentar-li un monitor que guiï el seu pas pels intricats senders bíblics.

A la barra, el Franciscu i el Peris feliciten el Marcel per la cançó del musical. Arriba la Cecília amb poques ganes de broma a causa de la situació de la Montse: l'enfermetat de l'Isaac --avui li diuen el resultat de la quimio-- i la mort del Huari i el fet de que els assassins encara estiguin lliures. El Peris, emprenyat, exclama que algú hauria de fer alguna cosa. No concreta més, però el Marcel té la mirada perduda.

La Paquita vol dissuadir la Remei de que vagi a Tortosa a buscar l'Hèctor. I si no hi és i es troba amb la seva dona? Doncs millor, així li dirà tot a ella per a que sàpiga de quin peu calça el seu marit.

A casa, la Cari li demana diners a la Mari per anar a comprar i regirant el bolso de la noia troba l'anell i al descobrir que li ha regalat el Natxo es posa la mar de contenta i comença a desbarrar. La Mari li atura els peus i li assegura que no es pensa casar amb el noi. La Cari li adverteix que vigili que no s'hagi de penedir.

Al la Plaça del mercat la Lola i el Ramon parlen de la situacio socio- econòmica a Cuba. Dos visions contraposades: més sensibilitzada i ingènua la d'ella i més dura i reaccionària la d'ell.
El Ramon envia la Gemma al magatzem a portar una capsa força carregada. Ella intenta treure's pes de sobre com sigui. Però davant l'estranyesa i insistència del Ramon per que carregui pes ho ha de confesar: està embarassada de vuit setmanes. El Ramon sembla predre-s'ho bé: la felicita i carrega ell mateix la capsa cap el magatzem.

El Marcel arriba a ca la Núria i el Gus encara no hi és. Tots dos es posen a parlar de la cançó i la conversa pren un caire més íntim. Tots dos han perdut les persones que estimaven i ella des de llavors no ha tornat a estar amb cap altre noi. La conversa es veu interrumpuda per una trucada al mòbil del Marcel: és l'Asun que vol parlar amb ell.

La Cecília és a la parada de la Lola mirant les fotos que no havia ensenyat abans, i totes tenen una cosa en comú: apareix el mateix home bell i atlètic. Es tracta del Nelson un cambrer que havia estat llençador de javalina i del que la Lola sembla haver-se enamorat.

La Remei ha arrivat a Tortosa i es presenta a casa de l'Hèctor. Obra una dona i la Remei aboca tot el que porta a dins i li fa saber que el marit de la dona ha estat el seu amant. Però sorpresa: ella no és la dona de l'Hèctor, més que res perquè l'Hèctor és solter.

Al Peris la Cari es troba amb la Teresa i li pregunta per l'Isaac. El nen ha finalitzat la quimio i està apagadot i sense gana. També li pregunta per l'Alfons i la Teresa opina que això ja és aigua passada.
De passada, la Cari li explica els plans de casament del Natxo.

A la barra, el David opina que la famosa cançó és una mica carrinclona i que si l'han de cantar el Peris i la Cecília semblarà un musical de l'INSERSO.

En una tauleta, el Ramon es despatxa a gust amb l'Isabeleta: la Gemma té molta barra, quan l'ha fet fixa li ha faltat temps per a quedar-se prenyada. Quina putada!
Arriba una noia amiga de l'Isabeleta. Es tracta de la Judith, pertany a la congregació des de que tenia sis anys i serà la monitora del Ramon en temes bíblics. El Ramon se la mira i no surt de la seva estupefacció.

A ca la Mari la Cari li explica que la família que tenen a Montpeller l'ha convidada a passar uns dies i que pensa anar-hi i es pensa emportar la Desi. Així, sola, la noia tindrà temps de pensar en la proposició del Natxo. La Mari que veu les intencions de la senyora, posa cara de pomes agres.

L'Asun i el Marcel parlen del nou reportatge d'investigació que farà el noi i que l'obligarà a anar infiltrat i d'incògnit: els matons de discoteca.
De tota manera l'Asun no ho té clar i té por de que li facin mal. El Marcel, però, n'està ben convençut.

A l'hospital tot són males notícies al voltant de l'Isaac: la quimio no ha fet efecte i en els nens aquest tractament només es pot aplicar una vegada. Ara, la solució passa per fer un transplantament de mèdula, però cal algun parent biològic del malalt. Però com que la Vicenta no tenia família, l'únic remei és buscar l'Eduard i confessar-li la veritat.



Massagran

Setmana 99
Capítol 488 · Capítol 489 · Capítol 491 · Capítol 492 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici