TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 491
del dijous dia 16/01/2003

.. La Núria li pregunta al seu pare a quina hora sortirà de la presó i ell li respon que no ho sap. La filla diu que li ho preguntarà a l'advocat perquè el vol anar a buscar. Ell li diu que no, que no deixi les classes, però la noia insisteix dient que per un dia que falti no passa res i el Jordi li demana clarament que no hi vagi, que vol passejar una estona i s'estima més fer-ho sol. La Núria cedeix però no ho entén.

El Joel li regala el seu cotxe teledirigit al Max perquè a ell n'hi han regalat un de nou, només l'hauran d'arreglar una mica i ja podran anar junts al circuit. La K rondina que potser se n'haurà de comprar un ella per poder estar junts... estan tots tres al bar del Peris.
Arriba el Cisco i la noia, discretament, li paga els condons de l'altre diaa. L'home, però, fa un comentari que trenca l'harmonia del grup. Són nòvios ella i el Joel que porten la mateixa semarreta? A la Kristina això no li agrada gens i li retreu al Max que no els regalés semarretes diferents, i se'n va a casa a canviar-se.
Abans de marxar, però, es troba que no li queden prou diners per pagar la consumissió al Peris, que fa un comentari sarcàstic sobre els Fabra. El Cisco, una vegada més, surt en auxili de la noia pagant ell.

El Max li ensenya el cotxe al Quim i li demana permís per arreglar-lo amb les eines de la lampisteria. El Quim diu que sí i el Joel comenta al Max que té un pare enrotllat.

Més tard, a la lampisteria, però, quan el Quim els vol ajudar amb la feina, li tremolen tant les mans que no pot fer res.

La Rut i el Fèlix estan al llit tot i que, aquesta vegada, la companyia no és ben bé del gust de la noia.

A casa la Montse, l'Ivan troba a la seva mare tota fomuda perquè encara no han trobat cap donant per a l'Isaac. Llavors l'Ivan diu que parlarà amb la Núria: el pare del nen treballava a l'Escola Superior de Música i potser ells els podran donar el telèfon.

Mentre dinen, la Núria i l'Albert s'interessen pel negoci de la Marta i d'on treurà el gènere. Ella ja té localitzats alguns majoristes i els ensenya una adreça de Cartagena. Aleshores l'Albert decideix acompanyar-la tot oferint-li la possibilitat de demanar una furgoneta a un amic.
El Gus està pensit per haver-se'n d'anar del pis i els pregunta si no els fa pena. Les noies li contesten fent broma que estan a punt de plorar, però ell se'n sent una mica. L'han de consolar però no és fàcil. Es posa nostàlgic recordant el dia que les va trobar abraçades en pijama... La Marta li diu que no se'n va gaire lluny i es continuaran veient, a més, la seva mare el cuidarà bé. De passada li demana que tingui un detall amb ella ja que li fa un preu especial.
Sona el telèfon i és per la Núria.

El Quim li diu al Max que arribarà tard perquè se'n van a sopar amb la Iolanda i el convida a anar amb ells. El Max, naturalment, diu que no.

A la farmàcia el Fabra cobra al Cisco i li torna els diners que li ha deixat a la Kristina. Intenta començar una crítica salvatge al Peris però el Cisco no es deixa embolicar i aprofita que entra la Roser per marxar.
Mentre la despatxen, entren el Fèlix i la Rut i la Roser els rep amb un xàfec d'amabilitat. Li diu al noi que és una "puta bandarra" que s'aprofitarà d'ell tan com podrà fins a deixar-lo escurat.
Quan la Roser ja és fora, el Fèlix pregunta a la Rut qui era.

A l'escola de música, l'Ivan demana a la Núria si la pot acompanyar a casa. Ella li diu que no perquè el seu pare surt de la presó. L'Ivan ja ho sap però no li fa gràcia: per a ell se'n pot anar a la merda. Mai no li podrà perdonar el què li va fer al Narcís. La Núria li diu que el seu pare ha canviat i el noi li respon que les persones no canvien.
Ella desvia la conversa animant-lo a trucar a l'Eduard.

El Max i el Joel estan eufòrics perquè el cotxe ja funciona. La K, però, no està gens contenta: "No haviem quedat per veure una pel·lícula?" Ja està farta d'esperar. El Max li dóna la raó, però el Joel té por d'aburrir-se amb els gustos de la noia.
El Max proposa demanar unes pizzes per sopar, però el Joel diu que encara està castigat i no pot arribar tard a casa.

La Rut li explica la història del Jordi al Fèlix i que la dona de la farmàcia és la seva mare. El Fèlix es compadeix de la noia i de la vida difícil que ha tingut fins ara. Li promet que això camviarà. Amb tot, la Rut no se n'acaba de refiar. El Fèlix li diu que ha de tenir paciència perquè aquestes coses són lentes. Ella li ofereix una altra copa i ell li respon que vol una altra cosa.
Abans, però, la Rut, com a dona experta, li demana si li pot fer un préstec. Ell li dóna 60 €uros, segons diu, tot el que porta a sobre, però ella no en té ni per començar.

La Marta explica a la seva mare que se'n va a Cartagena amb l'Albert i la Paquita li pregunta si condueix bé. La seva filla li contesta que l'Albert tot ho fa bé i la seva mare li diu amb una mica de cantarella que si tot ho fa bé que vagi en compte o li passarà com a la Remei. Llavors s'adona que està a punt de posar-se de peus a la galleda. La Marta pregunta que li passa a la Remei, però just en aquest moment entra la noia i la Paquita canvia la conversa.
Truquen a la porta i és el Gus que fa una entrada triomfal desitjant la bona nit amb tot de llengües i fent entrega a la mestressa d'un regal que resulta ser una capsa de bombons dels del famós representant.
A la Remei, quan els veu, li cau la safata que porta de les mans i surt corrents. La Marta pregunta què passa i la Paquita respon que la noia té fòbia a la xocolata. Pobre Gus!

La K i el Max s'han quedat sols mirant la pel·lícula. El Max, però, decideix que el Joel tenia raó: la pel·lícula és una merda; i la para.
Però aleshores no saben que fer. La K es lamenta que el Max tingui nòvia i al noi l'exaspera que sempre pensi amb el mateix.

Arriben el Quim i la Iolanda. Ell és evident que està borratxo i quan el Max els pregunta com és que arriben tan d'hora, ell fa broma de si espatllen alguna cosa. Els nois contesten que miraven una pel·lícula i, aleshores, quan vol veure quina, el Quim s'entebanca amb la taula i tira la pizza a terra.
La Iolanda el vol portar a dormir però ell no es deixa i comença a dir-li a la Kristina que està molt guapa. La noia decideix marxar amb el pretext que ha dit als de casa seva que arribaria d'hora. El Quim continua amb les impertinències, dient-li a la Kristina que es quedi a dormir que el Max estarà molt content...
El Max, avergonyit li fa un crit.

Sona amb insistència el timbre de casa la Rut i quan ella obra la porta, es troba al Jordi davant.





Antaviana

Setmana 99
Capítol 488 · Capítol 489 · Capítol 490 · Capítol 492 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici