TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 488
del dilluns dia 13/01/2003

.. Pis Montse.- La tenim catatònica al sofà quan se li apropa en Narcís i l'abraça. Avui tampoc anirà a la lampisteria, cosa que sembla habitual en les darreres tres setmanes.
Entra l'Ivan que ve de l'hospital i anuncia que l'Isaac està igual.
La Montse (així com en càmara lenta del pes que porta a les espatlles) agafa un sobre de la tauleta de davant. És el permís de residència d'en Huari que ha arribat avui mateix. Com diria la iaia Cari: Una vez fue muerto, lo comulgaron.

Bar Peris.- L'Ivan, en Marcel i en David parlen de les gestions que ha fet l'Ivan al jutjat per tal d'aclarir la mort d'en Huari.
La Cinta prova de reconfortar la Montse amb les seves pròpies penes passades. A través de la mestressa Peris sap que en Quim està molt fotut tot i que ella el va trucar per demanar-li perdó pel que li havia dit a l'hospital.
L'Ivan s'acosta a la taula d'elles dues i marxa amb sa mare sota la mirada de commiseració de la Cinta.
En David s'acosta a sa mare per saber com estan les coses i ella li diu que faria bé de sortir a donar un vol amb l'Ivan. El noi, però, està molt ressentit i diu que l'Ivan ja té amics, com ara la Núria, la Marta i............l'Albert.

Pis Núria.- La Marta i l'Albert fan el papallona pel menjador, empaitant-se i aquest tipus de coses que fan els enamorats sense pensar-se ni per un moment que poden fer el ridícul. De fet, ningú es pensa fer el ridícul quan està enamorat, oi?; doncs ells tampoc.
Total, que surten junts del pis després que la Núria els descobreixi fent tonteries.
Quan són fora, surt en Gus de dins i diu que aquests dos el posen calent i que la Núria hauria de permetre que ell es fiqués al seu llit. La Núria no li fa ni cas i li recorda que s'ha de buscar pis, que en Jordi surt dijous. En Gus pregunta si no se'l podrien quedar dues setmanetes més.

Pis Pilar.- Aquelles dues segueixen igual. La Roser mira pels binocles mentre la Pilar va anotant, en una pissarra, tot el que veu sa germana. Com que la Núria truca a la porta, corren a amagar el corpus delicti.
La noia vol saber si la seva àvia vol anar a un sopar que té pensat fer per tal de celebrar l'alliberament del "no tens un duro". La Roser li diu que més aviat no però tot i així li dóna diners a la noia pel seu pare.
Quan la Núria vol saber què és aquell caballet tapat amb un drap, les dues s'empesquen que estan fent un curset de pintura al casal i que, evidentment, encara no li volen deixar veure l'obra d'art.

Lampisteria.- Entra la Montse, molt encongida i sense fer soroll. En Quim la veu quan ella ja és al taulell. Cap dels dos sap molt bé què dir-se ni com dir-s'ho, o sigui que parlen de temes generals, que si l'Isaac, que si en Max.
Finalment la Montse troba el valor per dir-li el greu que li sap el que va passar a l'hospital. En Quim no sap quina cara posar-hi, està molt afectat i no sembla trobar paraules per expressar el seu dolor.
Entra la Iolanda amb una bossa i la Montse comença a marxar. En Quim aconsegueix dir-li que li agraeix la visita, gairebé plorant.
Quan la Montse és fora, la Iolanda treu una ampolla de vi que deixa damunt del taulell. D'acord, ho hem "pillat", aquesta parella s'ha convertit definitivament en en Jack Lemmon i la Lee Remik.

Pis Núria.- En Marcel i en Gus estan asseguts a la taula del menjador (no vull dir damunt la taula sinó en cadires al voltant de la taula) discutint. A en Gus li falta una síl·laba i a en Marcel li sobra una nota però cap dels dos té la intenció ni de treure ni de posar res més.

Arriba la Núria que, veient que l'ambient es pot tallar amb un ganivet, agafa el llibret i acaba per donar la raó a tots dos i els hi suggereix que no cal tampoc que es compliquin la vida, que allò és una cosa per aficionats. Vaja, que no cal posar-se així tenint en compte que tampoc estan escrivint res pel Liceu.

Lampisteria.- En Quim penja el telèfon després de parlar amb en Max que arriba avui de Cardiff (és que ha tingut la grip i per això no ha pogut tornar abans). La Iolanda està molt amoïnada per aquest retorn. Ella i en Quim viuen junts però encara no li han dit a en Max. La noia fins i tot planteja la possibilitat de tronar al seu pis fins que no li hagin dit però en Quim no en vol ni sentir a parlar. Total, ella li cau molt bé a en Max, no?.

Pis Pilar.- La Pilar vol convèncer la Roser perquè vagi al sopar però la dona s'hi nega i s'hi nega. Arriba un moment, però, en que no pot més i li cauen les llàgrimes. La Pilar l'abraça.

Pis Quim.- La Iolanda s'està prenent una copa mentre en Quim es posa la caçadora per anar a buscar en Max a l'aeroport. La noia segueix preocupada per en Max.
Quan en Quim és fora, se'n va a la cuina i llença tres ampolles buides a les escombraries.

La Fusteria.- En Marcel, en Gus, la Núria i en Fede estan celebrant que ja tenen una cançó i sembla que els dos artífexs han aconseguit llimar les seves diferències. En Fede hi dóna un cop d'ull i els diu que són uns artistes.
Entra l'Ivan que els anuncia, enfadat, que no hi ha res a fer, que els porters tenen una coartada i, a més, sembla que ningú va veure res de res. El noi no sap pas com li donarà la notícia a sa mare i en Marcel proposa d'acompanyar-lo.

Pis Quim.- En Quim i en Max arriben carretejant una maleta. La Iolanda se'ls mira expectant. El nano està com una moto i, aixecant la veu amb santa indignació, protesta pel fet que no se l'hagi consultat en el tema d'incorporar a la Iolanda a la casa. En Quim li diu que allò és casa seva i que si no li agrada, ja ho sap. En Max diu que se'n torna a Cardiff.
La Iolanda fa cara d'espantada i aleshores el noi ja no pot més i esclata a riure. La Iolanda es queda atònita i, clar, en Quim s'apunta a la conya fent-se un fart de riure. La dona s'enfada per l'espant que li han clavat però no pot aguantar gaire les riallades dels altres dos i s'hi acaba afegint.

Pis Montse.- La Montse no es pot creure el que li diu l'Ivan. En Narcís s'esvera i crida que si no hi ha proves, que les busquin. L'Ivan talla el seu germà i crida que aquestes coses passen perquè no hi ha justícia, passen perquè a ningú li importa una merda que s'hagi mort un moro, que el que haurien de fer és anar a fotre'ls una pallissa i saps què passaria si fessin això?, doncs que encara els fotarien a ells a la presó.
Està tan esverat i tan llançat que la Montse l'ha de calmar.

Pis Marcel.- Arriba la "carinyo" per escoltar una proposta que li vol fer en Marcel. Oi que vam fer un reportatge sobre immigració amb càmeres ocultes i tot això?, doncs què tal si en fem un sobre els porters de discoteca?, què tal si infiltrem algú que es guanyi la seva confiança i pugui filmar més o menys còmodament?.
La "carinyo" endevina que en Marcel mateix vol ser l'infiltrat.





tplana

Setmana 99
Capítol 489 · Capítol 490 · Capítol 491 · Capítol 492 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici