TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 672
del dijous dia 04/12/2003

.. El Nelson i la Pilar, a la parada, debaten sobre el poc encert del Kanam d'haver-se escapat i, a més a més, haver anat a l'església. El Nelson opina que "-... no és muy listo".
L'encreuament de mirades entre ell i la Lola, quan la Pilar li demana canvi, fa espurnes. I com que tenen cua de palla s'encenen en una discusió "- Por lo meno a este lo queria eshar la polisía, que a mi me quería sacar mi propia mujer", acaba el cubà.

Arriba la Roser i informa amb un somriure a la Pilar que ha passat per l'església i ha vist com els paquistanesos embalaven per a marxar. La Pilar li penja el devantal, la deixa al càrrec de la parada i surt pitant.

A ca seva, el Manel, el Manu i la Paula esmorzen. L'home, abans d'anar-se'n, torna a insistir a ratllar al xaval amb els estudis i els exàmens.
El xicot queda emmurriat, deixa la taula per desparar i s'emporta a sa germana a estudi, passant d'endur-se la carpeta.

El Peris, al bar, fuig d'estudi quan la Cinta li pregunta per la 'trobada amb el Fabra'.

En una taula, el Rafa i la Isabeleta diseccionen el pis i la salut i temps de vida de la pobra llogatera. Ell va embalat, però la dona té dubtes de la importància de les reformes a fer, fa fins i tot plànols.

En una altra, el cap de cuina de Can Solsona li explica al David que plegarà abans de Nadal, que obre un restaurant amb uns amics. El Peris jove s'interessa per qui quedarà en el seu lloc, però l'home diu que encara no ho saben.

El Víctor i la Carinyu es presenten a ca la Núria i el Marcel amb una cinta del reportatge sobre Dalí, per a que ella vegi com a quedat.
Entre insinuacions i arrumacs a l'Assun per part del Víctor, que aconsegueixen el seu proposit, que la Núria es posi gelosa, els informen que el 'trencacors' marxarà uns dies a Madrit.

Els immigrats paquistanesos van sortint de l'església, donant per acabada la vaga de fam, ja que avui retornen al Kanam al seu país.
El Cisco està allà amb el mossèn i aviat arriba la Pilar, a temps per a parlar amb el Iasir, que està desmoralitzat per la fugida de son germà i per la debilitat de la vaga. La Pilar l'anima a fer alguna cosa "- Després de tot el que has fet no et pots quedar de braços plegats".

A Can Solsona el Nelson li diu al David que a ell li hagués passat el mateix si no ariba a trobar feina.

Això porta a comentar l'eixida del Ricard i qui serà qui el substitueixi. El Nelson n'està convençut que serà la Clàudia que "- Tiene lo colmillo afiladíssimo" i que serà pitjor que el que tenen ara.
Té sort que la Claudia només sent el que respon el David "-... no sé, a mi em fa la sensació que ho faria de puta mare".

La Kristina passa per l'hospital i, mentre pregunta a una infermera, entra a la sala d'espera el Manel que quan veu a la noia, sospita i la interroga sobre el Manu. Les respostes de la K li fan augmentar la paranoia i quan ella li diu que "- El Manu està fotut", el borinot la fa fora a males maneres.

La Lola i la Cecília xerren a la parada sobre el Nelson i la directora teatral aficionada despotrica, com no?, dels homes i del Nelson, tot i que opina que "-... està més guapo i més eixerit que mai". La Lola confesa que els seus malsestar són de la mala consciència i deicideix no torna a tirar les cartes i fer com abans: ballar i divertir-se.

A la parada del costat la Isabeleta i el Rafa la fan petar i quan ella torna a la seva parada i surt a un encàrrec de la Lola, l'home li remena la bossa, li fot un paper i s'apressa a anar al telèfon i fer una trucada a un amic.

Estirats al sofà la Núria i el Marcel acaben de veure el vídeo sobre Dalí. Ella decideix tornar demà mateix a la feina.
Li fa però un 'subtil' interrogatori sobre el Víctor i les nòvies que ha tingut. Truquen a la porta.
Són la Pilar i el Iasir que demanen ajut al Marcel.

A la cuina de Can Solsona el Ricard li confirma a la Clàudia que marxa i ella el burxa perquè l'home es comprometi a que la feina serà seva. El Ricard està 'simpàtic' com sempre i li acaba dien que no serà ella, que treballi i deixi de fer el ridícul.

El Manu està component, concentradíssim, al pis i no s'adona que entra el seu pare fins que aquest comença a esbroncar-lo. Cada vegada es fot més bord, fins que aconsegueix que el nano planti cara. Llavors li agafa la guitarra i li fa miques contra les parets.
El Manu se'n va dient que no li tornarà a veure el pèl.

La Pilar, el Iasir i el Marcel estan a la porta de La Verneda, esperant que surti el Kanam per a ser expulsat per la merda de llei d'estrangeria.
El policia que el porta permet, abans ho havia negociat amb el Marcel, que els dos germans s'abracin, el Kanam emmanillat, abans de ficar-lo al cotxe i endur-se'l.



Gòmix

Setmana 135
Capítol 669 · Capítol 670 · Capítol 671 · Capítol 673 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici