TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 671
del dimecres dia 03/12/2003

.. La Pilar continua ajudant els immigrants tancats, i s'acosta al bar dels Peris per endur-se unes estufes; el Peris s'hi ofereix a acompanyar la Pilar i dur-les fins a l'església.
La Isabeleta, commoguda pel reportatge del Marcel, també hi va.

Abans de marxar, el Gus li demana pel Rafa, li vol donar les gràcies, ja ha trobat un pis.

La Cinta es queda a la barra mentre el Peris marxa; parla amb la Cecília, que li pregunta on han d'anar a la tarda, que el Peris li ha fet canviar el dia d'assaig. La Cinta, és clar, no en sap res.

Al bar de La Fusteria, la Neus espera el Narcís.

La Pilar parla amb el Rafa a la parada; està preocupada, sap que en Kanam s'ha escapat.

A l'hora de plegar, la Isabeleta torna a parlar del pis, no està gaire convençuda, de comprar un pis sense ni tan sols veure com és; el Rafa sembla que ho tingui més clar, però com saber si aquella dona els enganya? Idea!

En Kanam arriba corrent fins a la parada de la Pilar, i li demana ajuda.

La Cinta pregunta al Peris sobre la suposada cita de la tarda...el Peris intenta semblar convincent...ha quedat amb el "Fabra".

La K i el Manu repassen l'examen, però el noi no està gaire al cas; segons ell, hi ha coses molt més importants.
La K intenta convèncer-lo i fer-li veure que ha de continuar amb els estudis.

El Narcís truca a la fàbrica de joguines, busca la Neus per tornar-li el llibre, però la noia no hi ha anat.
Comentant amb en Dani que ha de buscar una adreça d'una noia, aquest li diu si és la noia de la nota...però el mateix Narcís la va escombrar sense adonar-se'n el dia abans.
Immers en la recerca de la nota perduda, apareix pel taller la Neus, tota empipada, i li recorda al Narcís la seva cita, però és clar, el pobre noi no en sabia res... el Narcís llavors li diu que ha d'anar a casa a buscar el llibre, però hi haurà d'anar sol; la Neus es queda al taller esperant-lo.

La Pilar ha portat en Kanam a casa seva. El pakistanès vol sortir de l'estat espanyol, però li ha de demanar un darrer favor a la Pilar; vol acomiadar-se del seu germà.

El Peris arriba finalment a la seva cita: la consulta del metge sobre el seu "problema".
El metge comença amb el qüestionari de rutina: "impotència? Des de quan? Incapacitat total o intermitent? Arriba a aixecar veles, o ni tan sols surt del port? I si ho fa sol? Trempera matinera? Ereccions nocturnes?"
La veritat és que les cares del Peris ho diuen tot..."no sé, normal, suposo...és que jo, sense la meva dona..."
El metge conclou que hauran de fer unes proves; i per començar, una peli porno; el deixa sol, i a veure què passa...

En Narcís arriba corrents a casa seva; ve a buscar el llibre, i aprofita per empolainar-se i perfumar-se.

En Rafa posa en pràctica amb la Isabeleta la seva gran idea: s'acosten al pis de la vella amb l'excusa de predicar la paraula de Déu.

El Narcís arriba finalment a la fusteria, i torna el llibre a la Neus; la vol convidar a un suís, però entre que la noia diu que la nata no li agrada i que està emprenyada com una mona, la cita no cualla.

La primera prova del Peris no ha donat resultat positiu; res de res, així que el metge decideix posar en marxa la fase 2, per veure si finalment arriba a tenir una erecció. Si no, es farà la tercera prova, un ingrés hospitalari, per detectar ereccions nocturnes.
El Peris ja comença a espantar-se. Es prepara per a la injecció; s'abaixa els pantalons...però l'injectable no és precisament per allà on es pensa el pobre home; el metge l'ha de punxar, sí, però...al "pitu"!!!
La resignació del Peris arriba a la seva fi, s'apuja els pantalons escandalitzat, i li diu al metge que...que ja tornarà un altre dia, amb la seva dona...

El Iasir, dèbil i ajudat per la Pilar, surt de l'església per tal de veure el seu germà, que l'espera al darrere; aconsegueixen saludar-se amb la mà, però la policia enganxa el pakistanès, i se l'emporta emmanillat.




Baulena

Setmana 135
Capítol 669 · Capítol 670 · Capítol 672 · Capítol 673 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici