TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 135
del 01 al 05 de desembre del 2003

Capítol 669 (dilluns 01/12/03)
Capítol 670
(dimarts 02/12/03)
Capítol
671 (dimecres 03/12/03)
Capítol 672
(dijous 04/12/03)
Capítol 673 (divendres 05/12/03)


.. El Ripoll no toca vores des que va començar la sèrie. Cada setmana té l'existència més complicada i els problemes, d'alguna manera propiciats per ell, li cauen a sobre contínuament.
Ara és el Manu qui diu que ja en té prou de tantes bronques i de tant intentar parlar sense que ningú l'escolti. Després d'una fortíssima discussió per no haver anat a un examen, d'una escopinada involuntària del seu pare i de veure com la seva guitarra acaba feta pols gràcies al mal geni del Manel, el xiquet agafa la jaqueta, passa per damunt del sofà (no fos cas que el que queda de guitarra li anés a petar al cap) i s'acomiada amb un "no em tornaràs a veure!" que deixa el seu pare tan aixafat com la guitarra.

Al Gus també li han aixafat la guitarra d'una manera més simbòlica, però. Ha acabat trobant pis i ja s'hi veu en ple desordre creatiu, fent el que li roti quan li roti, vaja.
La K s'encarrega de desfer el seu somni quan li diu que es quedarà a passar el llarg cap de setmana amb ell, posant ordre a la nova llar i pintant el que convingui. El Gus salta d'alegria i no encerta a dir ni un trist "què bé ens ho passarem!"

L'aniversari de la Clara tampoc és gaire festiu, no.
Primer és la sogra qui s'encarrega de que el sopar en la intimitat que volien els dos es transformi en un sopar de Festa Major amenitzat per la seva xerrameca i uns quants dies després, quan havia de gaudir d'una festa sorpresa que li havien preparat, un bulto al pit amb anunci d'una propera biòpsia acaba de posar la cirereta que faltava al pastís d'aniversari que no sabem si ha provat.

La Núria deu haver llegit Molière fa poc i s'entesta a fer el seu paper de "malalta imaginària" per no haver d'anar a treballar amb el Víctor.
El noi, atent com sempre, la va a veure a casa. Davant dels nassos del Marcel s'estableix un diàleg amb segones que denota que entre el Víctor i la Núria hi ha una tensió sexual que treu guspires.
El Marcel, confiat per naturalesa, ni se n'adona i va a la seva bola amb el reportatge dels immigrats.
Ha desistit de continuar la investigació del músic però una nota anònima que algú li ha fet passar per sota la porta pot tenir conseqüències. La nota diu: "Sis mesos després de la mort del Mario Duran un home es va suïcidar a la Model. Pregunta pel Cesc Verdú".

El germà del Iasir s'escapa de la presó i els immigrants que fan vaga ja no tenen força moral per a continuar-la.
El Kanam s'entesta a veure el Iasir abans de marxar cap a Portugal i la policia el deté darrera l'església.
El Iasir pot abraçar el seu germà, gràcies a l'ajut del Marcel i la Pilar, abans que el retornin al seu lloc d'origen.

Festa Major 2003

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

El Fede i la Blanca semblen una illa a Sant Andreu. Només són i estan pels preparatius del casament.
La Cecília, tot i les seves reticències, els regala un creuer pels mars del sud després de vendre l'anell que el Paco li va regalar.
I, com si això fos un sortilegi, veiem com el Paco entra per la porta del pub tal i com va fer la primera vegada que el vam conèixer. Jo diria que fins i tot portava la mateixa americana!!!

El Rafa i la Isabeleta es plantegen comprar un pis que el seu llogater té llogat a una velleta que sembla estar malalta. Aquest pis es ven a bon preu perquè porta àvia incorporada i això vol dir que no hi podran posar un peu fins que la dona passi a millor vida o li toqui la Loto i pugui llogar un pis millor. Li faran "Luz de gas"?????

Les relacions entre la Neus i el Narcís no han començat amb bon peu. Una sèrie d'esdeveniments desafortunats fan que la Neus acabi deixant plantat un Narcís encoloniat que volia convidar-la a un suís. Deu pensar que el xiquet no és tan "estupendu" com semblava.

L'Alfons intenta que la seva metgessa es faci càrrec del seu Testament vital sense gens d'èxit. S'hi nega en rodó tot i els punyents arguments de l'home.
La Carme, que és a Sant Andreu per la festa sorpresa de la Clara, intentarà buscar un metge que accepti el testament i les seves conseqüències.

El Peris tampoc ha tingut una bona experiència amb l'uròleg que ha anat a veure. Les preguntes que li fa sobre la seva impotència no les sap ni contestar i les proves que havia de fer s'acaben quan veu una xeringa que s'haurà d'encastar en el seu penis. Quina barbaritat, si no marxa, d'aquesta sí que es quedarà impotent de per vida!!!! Surt de la consulta amb les cames que li toquen el cul.

El cap de cuina de Can Solsona ja ha fet oficial la seva renúncia al lloc de treball i la Clàudia el sondeja per veure si el lloc serà per a ella.
El Ricard ho té claríssim. Si ell hi té alguna cosa a dir, la Clàudia continuarà sent ajudanta. Els seus raonaments són força masclistes i costa d'endevinar si la seva avaluació és objectiva o no.









Casablanca


Setmana 135
Capítol 669 · Capítol 670 - Capítol 671 - Capítol 672 - Capítol 673 -

Tornar a Resums desembre 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar