TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 668
del divendres dia 28/11/2003

.. Ivan i Narcís esmorzen al Peris quan entren els Ripoll.
Narcís és conscient que no pot saludar a la seva amiga però la nena sí que s'apropa a ell sota l'atenta mirada del Manel. La Paula l'explica que ha guanyat un concurs de contes a l'escola i que l'han donat un diccionari com a premi.
Poc més xerren els dos, perquè el Manel li demana a la seva filla que segui a taula, però Ivan acaba dient que els que han de marxar son ells dos, i així s'estalvien algun tipus de problema.

Quan el Manel seu amb els seus fills, el Manu treu el mòbil per mirar alguna cosa i explica que té un examen per la qual cosa ha de marxar amb la K per repassar. Al anar-se'n es deixa el mòbil que se'l guarda el Manel.

Cinta ha buscat per internet, el telèfon d'un uròleg perquè el Peris vagi, però ell no en vol saber res i es fa el desinteressat. Ella guarda la nota en un quadern per si canviés d'opinió.

A l'hora del dinar, Marcel obliga a la Núria a que mengi perquè la troba molt prima. Ella l'explica que ni tan sols s'ha recordat d'esmorzar perquè el Víctor no ha anat a treballar i avui ha sigut un dia amb molta feina.
Llavors, truquen a la porta i apareix el Peris que vol parlar amb el Marcel. Núria aprofita per no menjar res més i marxar a classe.

A La Fusteria, la K i el Manu comenten que l'examen els ha sortit fatal i ella li pregunta si el van agafar en aquella feina d'embolicar regals per Nadal. Li contesta que no. Kristina no entén com li pot amagar al seu pare, perquè com s'ho farà quan li doni els diners... Però el Manu no li dóna cap importància a això, i si el seu pare no els volgués, se'ls quedaria ell.
Per sortir de dubtes respecte a la feina, els pensa trucar i preguntar, però no té el mòbil i la K suposa que se l'ha deixat a l'institut.

Mentre es prenen un cafè, el Peris no sap com explicar-li al Marcel el motiu de la seva visita, i és el seu ex-gendre qui li dóna un cop de mà perquè ho faci.
És així com el Peris, avergonyit, li diu el problema que pateix. El consell del Marcel és evident, ha d'anar al metge i si és acompanyat de la Cinta, millor.

Quan la Núria surt de classe es troba amb que el Víctor l'està esperant al cotxe. Ella se sorprèn i més quan el que ell vol es que l'acompanyi a comprar discos. Ella en un principi no està molt pel tema però ell insisteix tant que la Núria accepta assessorar-lo.

Mentre la Teresa està cosint mig adormida, el seu nét i l'Alfons es miren a la tele la pel·lícula "Viatge al Centre de la Terra", la versió cinematogràfica del llibre que s'està llegint el Narcís. Aquest no deixa de comparar el que veu amb el que ha llegit i troba moltes diferències.
Aprofitant un tall publicitari, s'aixeca per buscar el llibre.
Mentrestant, la Teresa s'ha quedat dormida del tot i l'Alfons li retira les ulleres i el que cosia, i li fa un dolç petó. Narcís l'enxampa i li pregunta què fa... L'Alfons li diu que si no la troba molt guapa quan dorm, responent el Narcís que ella sempre ho està.
Quan comença la pel·li, li comenta a l'avi que no ha pogut trobar el llibre.

Manel rep una trucada de la fàbrica on va fer fa uns dies una entrevista. Volen parlar amb ell.
Després troba a la seva filla pintant-se les ungles amb el maquillatge de la seva mare i ell cansat d'estar sempre damunt d'ella, es controla però li diu que s'ho tregui.
Aleshores sona el mòbil del Manu. Manel respon i s'assabenta que l'han donat la feina al seu fill. Un cop més sent el Manel que no pot controlar la situació.

Quan la Cinta marxa a la Universitat, el Peris aprofita per trucar a l'uròleg i demanar hora.

Després de comprar els discos, al cotxe, el Víctor no sap què poden fer. Ella ho té clar: vol anar a casa, però el Víctor li respon que seria millor fer una cosa de la que tots dos en tenen ganes... i mirant-se fixament, ell s'acosta a ella i li fa un primer petó. Després es tornen a mirar i es tornen a petonejar amb més desig aprofitant el Víctor per acariciar tot el cos de la Núria.
Llavors ella, de sobte, se'l treu de sobre i dient-li fill de puta, baixa del cotxe i marxa.

Quan arriba al seu pis, i el Marcel li parla com si res, ella es tira a sobre del seu novio i comença a petonejar-lo amb molt desig i li diu que l'agrada fer l'amor amb ell.

Narcís no troba el llibre de l'Alfons i li explica a l'Ivan que li comenta que fa uns dies es va trobar un que pensava era seu, perquè el va llegir quan anava a l'escola. Ivan entra a la seva habitació i el treu, donant-se'l al seu germà.
El Narcís l'obre i descobreix que aquest llibre no és d'ells, sinó de la Neus... Fins i tot ha posat una foto d'ella i la seva adreça dintre del llibre. "És molt llesta", comenta el noi.

Per la seva banda, la Neus seu a la gespa d'un parc per llegir. Treu de la seva motxilla un llibre que resulta ser el del Narcís...

Narcís, emocionat, li pregunta al seu germà si la troba guapa, i Ivan mirant la foto, li respon que sí. Narcís afegeix que és més maca que l'Esperança.

Manu arriba a casa després que el Manel s'estigui per la Vicky i li deixi posat el termòmetre.
Amb aquella cara de "ja no puc més", li retreu al seu fill que vagi a la seva perquè està més que fart de dir-li que es dediqui a estudiar i que deixi les feines per ell. Però Manu li diu que només vol ajudar i aportar diners a la llar. Manel però no se'l creu i li retreu que vulgui els diners per comprar-se una guitarra. Manu amb paciència, li explica que si vol agafar aquesta feina eventual és per aconseguir diners pel Nadal, perquè la Paula tingui bons regals, perquè vol ajudar a la família a tirar endavant. El Manel llavors, sembla penedir-se de tot el que l'ha dit abans i li demana perdó.
Aleshores, surt la Paula de l'habitació de la seva mare dient que la Vicky sembla tenir febre. El Manel es mira el termòmetre amoïnat i crida al Manu perquè truqui a una ambulància. La cosa no pinta gens bé....






Channing

Setmana 134
Capítol 664 · Capítol 665 · Capítol 666 · Capítol 667 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici