TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 666
(colló amb el numeret !)
del dimecres dia 26/11/2003

.. La Dolors ja ha rebut els papers de la separació; només els ha de signar. En Pep li deixa el pis, el cotxe...tothom li diu que hi surt guanyant, però ella encara no ho té clar.

La Núria es lleva amb mal de cap; no pensava anar a la feina, però el Víctor la ve a buscar, i fins i tot s'ofereix a preparar-li l'esmorzar i acompanyar-la a la farmàcia.

Al bar dels Peris, el Narcís esmorza doble; és el primer dia de feina a la fusteria, i ha d'agafar forces.

El Rafa i la Isabeleta volen anar a parlar amb l'administradora del pis; li demanaran una mica més de temps, perquè encara no han trobat res.

Per la seva banda, el Marcel parla amb el seu pare; el Marcel ha començat a treballar en un altre tema, sembla ser que el del Màrius no té massa futur, i ara segueix el tema dels pakistanesos.
Pare i fill tenen punts de vista molt diferents, pel que fa al tractament de la immigració, així que decideixen canviar de tema i reflexionar sobre l'allunyament entre tots dos.

A Can Solsona, el silenci es pot tallar amb un d'aquells ganivets de la cuina. El David intenta parlar amb la Clàudia, li vol deixar ben clar que li agrada la Laura, però el problema és que la Clàudia pensava que entre ella i el David podia haver-hi alguna cosa més.

El Fede s'acosta a la fusteria del Dani per encarregar una tauleta de nit a joc amb la que ja té la Blanca, per fer la "parelleta".
El Dani i la Dolors arriben de l'advocat; la dona ja ha signat els papers, ara només falta quedar amb en Pep per què els signi ell també.

La Núria i el Víctor s'acosten a la farmàcia, li demanen a la Blanca algunes pastilles pel mal de cap, i mentre esperen, el Víctor comença a fer-li un massatge a la Núria, que per cert, sembla que li agrada força...

 

 

Les relacions de parella sembla que tornen a funcionar; a la cuina de Can Solsona, la Laura queda amb el David (davant la presumpta indiferència de la Clàudia) per anar a veure el nano a una exhibició de karate.

El Rafa i la Isabeleta reben una oferta, si més no, curiosa: parlant amb l'administradora, aquesta els diu que tenen uns pisos de lloguer per vendre; els llogaters ja estan informats, i precisament n'hi ha un que ells es podrien quedar...amb àvia inclosa.

El Fede proposa al Marcel que els faci de padrí; ell ho farà de bon grat, tot i que no hi cregui, en això del matrimoni.
El Sòcrates alliçona que un ha de ser conseqüent amb ell mateix, però el Fede sembla que es casa més per la Blanca que no pas per ell.

A la perruqueria també es parla del matrimoni, i tothom hi diu la seva. La Cecília, és clar, tampoc no hi creu, però la Dolors, que ha anat a posar-se maca perquè ha quedat amb en Pep per signar els papers, defensa el matrimoni per sobre de tot, i diu que fins i tot ara tornaria a començar de nou...

La Clàudia, sola a la cuina, vol ofegar les penes amb el vi; arriba el Nelson, i intenta treure-li el perquè de tot plegat.
Al final, tots dos sembla ser que es trauran alguna cosa més que les penes...i es desfoguen mútuament, i fogosament...

La Núria arriba a la farmàcia; està preocupada pel que la Blanca pugui pensar del massatge del Víctor.
Li confessa que li tira els trastos, i que ella no el defuig massa, precisament, que fins i tot sembla que li agrada.

La Dolors rep finalment la visita d'en Pep, que només vol signar i marxar, però la Dolors fa un darrer intent, i rebaixant-se fins al límit, li demana que no se'n vagi, que està disposada a fer tot el que ell li demani; en Pep, però, marxa.




Baulena

Setmana 134
Capítol 664 · Capítol 665 · Capítol 667 · Capítol 668 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici