TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 665
del dimarts dia 25/11/2003

.. El Narcís té ganes de començar a treballar a la fusteria del Dani i la Clara. De fet, avui serà el darrer dia que treballarà al taller i, tot i que el Dani li diu que no tingui pressa, el noi va abans d’hora a recollir la bata del taller, però l’encarregat li demana que ensenyi una estona la feina que ha de fer a la noia que el substituirà.
La noia resulta ser la Neus, eixerida i desinvolta, i el Narcís se sent de seguida còmode amb ella...

El Peris està d’un mal humor palpable, tothom ho nota i fins i tot li fan alguna broma en aquest sentit... La Cinta intenta alguna magarrufa al bar, però ell l’esquiva... així i tot, el Peris decideix mirar d’arreglar el problema que té amb la seva dona, i apel·la als miracles de la Rabassada.
Demana a la Cecília que es quedi al bar i ell, per sorpresa, va a buscar la seva dona a la Universitat, i la duu camí del Tibidabo.

Però la cosa no ha acabat de funcionar. El Peris, emprenyat, rabiós, trist, desolat, surt del cotxe per prendre l’aire. Fa un fred que pela i la Cinta surt al darrera seu tot mirant de calmar-lo.
Com que el veu tan preocupat, proposa d’anar al metge per explicar el problema que tenen però el Peris es tanca en banda encara més frustrat...

La relació entre el Gus i la K és cada cop més difícil. Ella segueix enamorat del músic escatològic, però el noi només té cap per la seva obra d’art i no està ni per mirar pisos ni per res. De fet, ha quedat amb la seva novieta i el Manu per mirar d’una vegada la cançó, però quan la noia li demana si ha trucat al pis que li va buscar, ell diu que no ho havia recordat i s’inicia una discussió, el resultat de la qual és que el Gus se’n vagi a tota pressa, tot creuant-se amb un Manu absolutament desconcertat...

El Manu explica que ha trobat una feina d’embolicar regals i que ajudarà el seu pare en el tema econòmic, perquè el veu atabalat...

 

I sí que ho està, d’atabalat, el Manel: entre que els números no quadren i la Paquita que li volta pel cap vulgui o no... clava una bronca a la Paula perquè no para i després se sent culpable, i decideix passar la tarda amb la nena.
Al Peris veuen passar la Paquita i el Manel no deixa anar a saludar-la a la filla...

Al restaurant, quan hi és l’encarregat, la tensió és palpable. Avui tenen un dinar d’empresa i encara hi ha més feina...
Per acabar d’adobar-ho, el Nelson porta una calipàndria de ca l’ample i l’amo, tement que omplirà la cuina de virus i mocs, l’envia a casa.
queden sols la Clàudia i el David. Ella segueix amb les frases insinuants que ell esquiva castament.
I al final de la jornada, rebentats de treballar, ella li proposa de fer-li un massatge als peus com a inici d’una teràpia de relax efectiva, tipus Tibidabo dels Peris de les velles èpoques... però substituint el cotxe pels fogons i el microones.
I per demostrar l’eficàcia del seu remei, la Clàudia gairebé se li abraona.. però el Cast David l’atura d’un crit: “prou!”, i ella se sent de sobte violenta, li demana perdó, li diu que no sap què li ha passat... però la tensió torna a ser palpable.

El Narcís ha acabat d’ensenyar la Neus. S’han fet amics i ella li ensenya la seva llibreta on hi apunta les coses que li agraden i les que no, una llibreta tipus Rainman en versió casolana i en femení.
Al Narcís li fa gràcia aquella noia i les seves preguntes que, quan toquen el tema amics, el fan sentir molt incòmode.
Però la Neus li diu que apuntarà a la llibreta que li hauria agradat treballar amb ell perquè és un noi “estupendo”. I quan ell demana què és “estupendo”, la Neus desplega el diccionari de sinònims mental i li llença una bateria de floretes que fan molt feliç al noi, que potser voldria compartir un suïs amb ella...




Spock

Setmana 134
Capítol 664 · Capítol 666 · Capítol 667 · Capítol 668 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici