TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 663
del divendres dia 21/11/2003

.. El Fede i la Blanca porten a la perruqueria la invitació de boda perquè la Cecília tingui la primera que han fet, però quan veu que han fet servir el dibuix de l'Alba, s'emprenya i la rebutja.
Fill i jove es queden sorpresos i més encara quan senten l'explicació de la Cecília: al dibuix apareix el Paco!

Cecília, més tard, està acompanyant a l'Alba al Peris a l'espera que arribin el Xavi i la seva mare doncs la nena marxa a dinar amb ells.
Mentre es prenen alguna cosa, la Cecília l'explica a la seva néta que no l'agrada la invitació perquè surt el Paco després de tot el que li va fer al Fede i a ella. Però l'Alba ho veu des d'un altre punt de vista: és el seu avi i forma part de la família, i troba correcte que sigui convidat a la boda. Cecília li diu que el Paco està il·localitzable.

Abans de dinar, però, l'Alba xerra amb el Xavi, i aquest l'explica que quan es van casar els seus pares, dues tietes que ni es parlaven, per culpa de la boda, es van fer abraçades i petons i es van reconciliar. Diu el nen que la gent fa coses rares a les bodes.
A l'Alba aleshores, se li acudeix enviar-li una invitació al seu avi. Ella sap on trobar-lo doncs fa dies que va rebre una carta d'ell.

La Núria es posa molt maca per anar a la feina i el Marcel comença a fer broma amb la seva indumentària. Se n'alegra que vagi tota tapada, així ningú es podrà fixar en ella. Anant fent, es comencen a fer petons quan sona el telèfon.
Resulta ser el Víctor que li proposa a la Núria quedar-se en el seu pis i fer el treball sobre Dalí aquí doncs ella té més música que pot anar bé pel documental. Quan el Marcel ho sap continua fent broma i recolza la idea de que la Núria no surti..., així ningú la podrà segrestar, diu el periodista.

Un cop ja ha arribat el Víctor, comencen a escoltar músiques i a parlar de les diferents opcions que podrien quedar bé en el conjunt del documental.
També treuen el tema que ell va deixar els estudis de piano perquè la seva professora no li donava cap tipus d'ànim per tirar-ho endavant. La Núria es queda entusiasmada quan se n'adona que la professora de la qui parla el Víctor és la Rosa Ferrer, la mateixa que va tenir ella i que li va dir que no servia per a concertista.
Aquesta coincidència fa que tots dos xerrin animats sobre el seu passat i el seu present musical. Núria li diu que si estudia Pedagogia és per la Rosa, perquè vol ser com ella: dura, exigent i dient sempre la veritat. Aleshores el Víctor li diu "a mi sempre em diràs la veritat? Per què t'has posat tan guapa?", contestant-li la Núria: "Tu no ets el meu alumne..."

Però arriba el moment de marxar. Ell s'apropa a ella d'una manera suggerent per agafar un got d'aigua, un parell de cops, fins que ell li comença a dir que el Marcel deu estar molt content que es posi tan guapa perquè segur que li venen ganes de despullar-la, i fer-li l'amor... Paraules dites cos a cos i que tenen resposta per part de la Núria....
Però just quan semblava que s'anaven a fer un apassionat petó, arriba el Marcel a casa i tots dos es separen anant cadascú per una banda diferent del saló. Pels pèls!

Al llarg de tot el dia, l'Alfons i la Teresa han estat ultimant els preparatius per marxar demà a Viena. Ella ha fet un llistat de coses que s'ha d'emportar i ell ha anat a buscar unes guies de la ciutat i els bitllets d'avió.
La Teresa se'l mira enamorada quan el sent parlar de tots els llocs que podran visitar quan estiguin allà.
Mentre dinen, l'Ivan explica que pensa compaginar els estudis amb l'editorial i la botiga, i el Narcís es mira amb atenció una de les guies de Viena.
Alfons despara taula i Teresa no troba el moment de començar a fer l'equipatge.
Però un soroll de plats trencats els alarma. Tots entren corrent a la cuina trobant-se estirat al terra a l'Alfons que no respon als crits de la Teresa.
Entre l'Ivan i la Montse intenten aixecar-lo, veient que té les faccions de la cara completament desdibuixades, desfigurades....

Avui s'ha celebrat el judici contra el Jhonny, el noi que va donar-li la ganivetada a la Vicky.
El Manel recomana als seus fill que dinin fora, a qualsevol lloc menys al Peris, això sí, i que ja els explicarà com ha anat tot.
Després es reuneix a les portes dels jutjats amb la Paquita i el Peris. Tots tres estan d'acord què el noi serà declarat culpable...
Quan tot acaba, i se'n porten al delinqüent, aquest passa pel davant del Manel i dels altres dos, i a crits, li demana perdó mentre la policia el fica dintre del cotxe.
Aquesta reacció després que el Jhonny fos declarat culpable, el Manel no se l'esperava, i decideix tornar a casa sol, caminant.

Una mica més tard, la Paquita apareix al pis del Manel i ell l'explica que no s'ha sentit bé enviant a un noi tan jove i penedit del seu acte a la presó. Paquita l'anima, clar que ella també està perquè l'animin...
El cas és que Paquita li pregunta si vol un cop de mà amb les feines de casa perquè veu que doblegant mitjons no se'n surt. Quan ella agafa un parell, Manel també ho fa. Les seves mans es toquen i la resta ve sol...
Petons, ell es tira damunt d'ella i la comença a despullar en el sofà...




Channing

Setmana 133
Capítol 659 · Capítol 660 · Capítol 661 · Capítol 662 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici