TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 659
del dilluns dia 17/11/2003

.. Hospital.- La Marta recull la bossa per marxar. Hi ha en Gus i la Núria que s'acomiaden fins d'aquí a un mes. La Marta, efectivament, ingressa en una clínica.

Pis Montse.- En Narcís diu que no vol fer de jardiner, que vol treballar en un lloc normal.
Quan marxa, l'Ivan li comunica a la Montse que passarà a veure la Marta. La mare li vol fer una indicació però el noi no la deixa.

Bar Peris.- La Ceci li regala a la Cinta (va fer 50 anys) un boli amb estoig (de part d'ella i la Montse). La Cinta diu que en Peris encara no li ha regalat res perquè ho celebren el dimecres amb tota la família.

En una taula, la Laura mira el treball que li ensenya el seu fill ( i que ha pogut fer gràcies a la super impressora del papa) que marxa després amb el seu pare molt content perquè aniran a jugar a bitlles.
En Peris ja veu que alguna cosa no funciona entre el seu fill i la Laura.

La Fusteria.- La K passa uns apunts de mates al Manu. Rep un missatge d'en Gus però no li contesta; li diu a en Manu que el vol fer patir una mica.

A la barra en Marcel diu a en Fede i a en Sócrates que no hi ha història i punt. Els altres proven de convèncer-lo de que alguna cosa fa pudor.

Pensió.- La Marta dina una mica i es prepara per marxar. En David la truca però la Paquita, seguint les indicacions de la noia, li diu que la Marta està descansant. I avisa sa mare de que no vol veure ni parlar amb ningú.

Restaurant.- La Claudia pregunta per la Marta. Sembla que en Nelson li ha dit que la noia i en David havien estat nòvios.
En David es fa un petit tall i la Claudia li posa una tirita.

Despatx Víctor.- En Víctor està mirant un video d'un muntatge d'en Dalí i prova d'implicar la Núria en la feina de posar-hi música. Però ella manté les distàncies.

Bar Peris.- En Peris confessa a la Cecília que no sap què regalar a la Cinta i la dona li aconsella que li regali un bon polvo.

En una taula, en Narcís busca feina al diari i l'Ivan prova de treure-li del cap.
Entra la Paquita i l'Ivan pregunta per la Marta. La Paqui li diu que la noia no vol veure a ningú.

Pis Laura.- En David arriba aviat a casa i es troba la Laura molt moixa. Discuteixen i en David s'acaba enfadant i diu que fa el que pot i que està amb ells perquè els estima.
La Laura s'estova i allò acaba amb una bona abraçada i molts petons.

La Fusteria.- En Gus, per fi, troba la K, però la K està amb en Manu i té feina a estudiar.
En Gus ja veu de què va el tema i pregunta què ha de fer perquè la noia no estigui de morros. La K li diu que s'ha de disculpar amb en Manu i en Gus es disculpa, però a la seva manera.
De tota manera, la K ho admet i quan en Gus li diu d'anar a la pensió, ella li diu que no, que ha d'estudiar.

L'Assun li diu a en Marcel que ja que aquella història està en punt mort es pot dedicar a això dels immigrants tancats en una església.

Despatx Víctor.- En Víctor deixa el vídeo engegat i va a buscar un cafè. La Núria s'asseu a la cadira del noi per veure el vídeo.
Arriba en Víctor amb dos cafès i s'asseu a la taula, molt a prop d'ella. Sembla que la Núria ha guanyat en aplom perquè és capaç d'explicar quina música posaria ella al vídeo, sense quasi bé immutar-se.

Jardineria.- En Narcís es presenta en una jardineria on es demanava un jardiner expert.
La noia que l'atén va buscant excuses però el noi se n'adona i marxa, decebut.

Pensió.- L'Ivan entra a veure a la Marta. En contra de tot pronòstic, la Marta està com una seda i es disculpa amb el noi pel què li va dir.
El noi li ha portat un regal: és un llibre, però un llibre en blanc i li diu que durant aquest mes, hi escrigui i que ho faci pensant en ell.
La Marta mig somriu per dir: No et rendeixes mai, oi?.
S'abracen, l'Ivan li diu que l'esperarà i la Marta li fa un petó als llavis.
El taxi ja ha arribat i la Marta surt de l'habitació deixant un Ivan una mica més somrient.





tplana

Setmana 133
Capítol 660 · Capítol 661 · Capítol 662 · Capítol 663 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici