TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 638
del divendres dia 17/10/2003

.. La Dolors, mare del Dani, està amoïnada pel sopar de la nit. El fill vol que tots dos es reconciliïn i per això li demana paciència a la seva mare, però ella no està disposada a posar-li fàcil la tornada. En realitat és fa l'orgullosa i la dura perquè al llarg del capítol demostra preocupar-se pel seu marit moltíssim cuidant fins al darrer detall perquè el sopar sorti bé i sobretot després de saber que el seu marit ha confirmat la seva assistència al sopar.

Per altra banda, el Dani intenta apropar-se al Max per fer les paus i el va a veure al pis de la Núria.
Li explica que tant ell com la seva mare el troben a faltar i que vol arreglar les coses. Però Max li pregunta que si ell no canvia tot seguirà igual. Dani reconeix que va ficar la pota i l'esmenta de passada que ell és el seu pare i vol que tot sigui com abans. Max li respon amb decisió que ell no és el seu pare... Dani acaba marxant.

Quan li comenta el Dani a la Clara que la conversa amb el Max no ha donat cap resultat, aquesta s'emprenya. Els nervis s'apoderen de la casa, i al sopar es nota la tensió.
Malgrat que la Dolors fa com si no passés i dóna per fet que el Pep tornarà amb ella, s'emporta una gran i desagradable sorpresa quan l'home anuncia que no pensa estar amb ella mai més.
Dolors, escandalitzada, posa el crit al cel i li pregunta que per què després de tants anys junts ara la vol deixar... En Pep és rotund: perquè ja no l'estima.

La Marta xerra amb el David assegurant-li que cada dia es troba millor. David que no deixava d'insistir sobre com es trobava, només vol que ella estigui bé.

Però les coses per la Marta es compliquen quan la Paquita va a la farmàcia per comprar aspirines per la pensió i la Blanca li comenta que l'ha de recordar a la noia que porti la recepta dels tranquil·litzants que es va endur.
Paquita
, és clar, li pregunta a la Marta que sense oposar massa resistència l'explica a la seva mare per què va augmentar la dosi pel seu compte sense anar al metge.
Paquita pren una decisió molt dràstica i dura per la seva filla: des d'ara serà ella qui li subministri les pastilles tornant a la dosi inicial que li van receptar, mitja pastilla al dia. Marta es nega perquè diu que ja no podrà dormir. Paquita li regira el calaix buscant-les i quan la Marta li dóna, la mare comprova que es pren més pastilles de les que deia. Paquita se les emporta deixant una mica angoixada a la seva filla.

David xerra amb el Nelson que l'explica que la propera setmana tindrà l'entrevista amb el Solsona.
És per això que elabora com si diguéssim, un menú pijo per oferir-lo al restaurant, però el seu pare l'enxampa i li comenta que aquestes coses no es poden fer en un bar com el d'ells. Clar, al David no li queda més remei que explicar-li per què ho fa i per què té la carta de menús del restaurant.

El Peris s'emprenya i la pren amb la Cinta que l'explica que ell ha de fer la seva vida i que si serveix per la cuina, ho ha d'aprofitar. Al Peris només li preocupa què passarà amb el bar si el David marxa, i la Cinta li diu que ja veurem que encara ha de fer l'entrevista.
Quan ella es fica a la cuina, el Peris agafa la carta de Can Solsona i mira alguna cosa que el fa posar cara com de maquinar un pla.

Avui és l'aniversari del Narcís. Fa 22 anys.
Quan està al Peris comprant sugus per repartir entre els companys de feina, li pregunta a la Cinta quants en té ella que li respon que aviat en farà 50. Narcís, amb la seva innocència habitual li diu: "no hi cabran totes les espelmes al pastís", deixant molt xafada a la Cinta.
El noi torna a la taula on son la Teresa i la Montse i ell es queixa d'haver d'anar a treballar sent el seu aniversari, però entre les dues l'animen perquè vagi i reparteixi els caramels.
Quan ell se'n va, totes dues es queden amoïnades perquè l'Eduard no ha donat senyals de vida malgrat que es va comprometre a que l'Isaac felicitaria al Narcís pel seu aniversari.

Quan acaba la feina, el Narcís es passa pel mercat i reparteix sugus amb la Pilar i la Paula a qui es troba acompanyada del Manu. Ell convida a la seva amiga a l'aniversari, per menjar pastís però no pot, perquè està castigada.
Però Paula li dóna un consell: que quan demani el desig, ho faci amb els ulls tancats.

Arribat el moment de bufar les espelmes, Narcís recorda el consell de la seva amiga i demana el desig amb els ulls tancats. Després tots li fan regals: un llibre l'Alfons, una colònia l'Ivan i un àlbum de fotos la seva mare i la Teresa amb fotos del Narcís des que era petit.
Llavors sona el telèfon, i Narcís s'aixeca corrent per contestar. Però és desil·lusiona quan qui el felicita és la Cecília.
Mentre la Montse es posa al telèfon, el Narcís torna a taula, agafa un tros de pastís i marxa...

Narcís arriba a casa de la Paula que la convida al pastís traient-li això sí, tota la xocolata.
Mentre ho fa, Narcís l'explica que va demanar el desig com ella li va dir: vol veure al seu germà Isaac. Paula, que no sabia que tingués un altre germà li pregunta per ell i Narcís l'explica breument tota la història.
La nena, per animar al seu amic, agafa la seva vareta màgica i la fa girar de cara al Narcís, i li diu que amb això ell podrà veure avui al seu germà petit.

Quan Narcís torna a casa, la Montse l'ensenya un gran sobre que ha arribat dels EEUU. El noi s'emociona i treuen una cinta que posen immediatament.
Tota la família seu al sofà contemplant imatges de l'Isaac, corrent per un parc, jugant a la pilota i el senten dir... "Felicitats, Narcís" acompanyat d'un petó que el nen li fa amb la mà.
Tots s'ho miren emocionats... i és que realment és el millor regal que podria rebre el Narcís pel seu aniversari.




Channing

Setmana 128
Capítol 634 · Capítol 635 · Capítol 636 · Capítol 637 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici