TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 635
del dimarts dia 14/10/2003

.. La Paquita li comenta a sa filla mentre esmorzen que avui anirà a veure la Remei. Totes dues es lleven de taula i la Socorro aprofita per desparar-la.
La Marta li monta un escàndol a la Socorro per que li ha tirat les pastilles que s’està prenent pentsant-se que la capsa estava buida.

La Cecília anima la Cinta que les acompanyi a veure la Remei. Han quedat per anar a dinar a Can Solsona, on treballa el Nelson. Evidentment, la Lola no vindrà...

Han portat el llit de matrimoni per a la Teresa. La Montse li dona uns llençols que ella li va regalar quan encara vivia el Huari i no van arribar a estrenar. La Montse li confessa que encara hi pensa cada nit amb el Huari.

El Manu ha passat per la perruqueria per donar un cop d’ull al que ha de pintar. El problema ve quan demana els diners per comprar la pintura. La Montse no hi és i la Cecília no vol prendre una decissió d’aquest tipus.
Finalment la Mar convença la Cecília de que li dongui els diners a compte.

El David li diu a sa mare que està pensant en buscar una feina de cuiner fora del bar. A sa mare li sap greu, però l’anima si tan clar ho té. Al David li fa por la reacció del Peris, però la Cinta li diu que no s’amoïni, que ella ja l’anirà preparant.

El noi s’atança a portar uns entrepans a una taula on seuen la Marta i la Núria. Aquest última li comenta al David el fet de que té el Max vivint a casa per problemes amb el Dani.
La Marta no se’n assabenta de res, està absent. El David comença a fer-li preguntes i ella s’aixeca a buscar la mostassa, moment que ell aprofita per comentar-li a la Núria que veu la Marta fatal. Ella li contesta que això és culpa dels tranquilitzans que es pren.
Quan la Marta torna a la taula no porta la mostassa sino el ketchup.

La Paquita, la Cinta, la Cecília i la Remei estant dinant a Can Solsona.
Aquesta última es queixa de que la pediatra li ha dit que és una mala mare per no voler-li donar el pit al fill seu. I no el pot portar a la guarderia perquè a les municipals no hi ha plaça. Mentre, s’estarà amb els avis fins que se’n cansin.
La Cinta, per la seva banda es queixa de no tenir hores entre el bar, la carrera i el Xavi. I a sobre el Peris no para de consentir el nano.
El Nelson surt a saludar-les i així la Cinta se’n assabenta que estan buscant un ajudant de cuina.

El Narcís està preocupat: si ell no té nòvia, quan sa mare es mori i l’Ivan es casi es quedarà tot sol.

La Marta aconsegueix amb mentides que la Blanca li vengui una capsa de tranquilitzants.

La Cecília li comenta a la Montse com ha anat el dinar.
La Paula també és a la perruqueria perquè el Manu, que està pintant, no tenia on deixar-la. Arriba el Narcís i se’n va amb la nena a comprar sugus al Peris.

La Cinta li comenta al Peris que el David podria provar de treballar a la cuina de Can Solsona. El Peris s’hi oposa radicalment: el David ja te feina al bar –ell en diu Restaurant- de la família, i, a més, l’any passat es va gastar una morterada reformant la cuina. Li prohibeix dir-li res al nano.
I el primer que fa la Cinta és dir-li al David que a Can Solsona busquen ajudant.

El Narcís i la Paula parlen d’avies, avis sobrevinguts i nòvies. El Narcís creu que mai no tindrà nòvia per què és d’aquesta manera. La Paula li diu que ella el troba guapo i que segur que tindrà nòvia.

La Marta està a punt de prendre’s les pastilles i anar-se’n a dormir quan entra sa mare. Està amoïnada perquè hi ha nits que la sent plorar.
Quan surt per la porta, la Marta es pren dues pastilles i es fica al llit.




Massagran

Setmana 128
Capítol 634 · Capítol 636 · Capítol 637 · Capítol 638 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici