TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 128
del 13 al 17 d'octubre del 2003

Capítol 634 (dilluns 13/10/03)
Capítol 635
(dimarts 14/10/03)
Capítol
636 (dimecres 15/10/03)
Capítol 637
(dijous 16/10/03)
Capítol 638 (divendres 17/10/03)


.. La Marta s'ha entestat a automedicar-se per aconseguir dormir a les nits sense haver d'anar al metge.
Com que la Blanca no li vol vendre somnífers sense prescripció facultativa perquè està prenent tranquil·litzats, fa el ningú hauria de fer mai: es recepta ella mateixa més ansiolítics abans d'anar a dormir. Aquesta ingesta massiva de pastilles afecta la seva vida diurna pel que fa a la concentració, l'atenció, l'humor i a una incipient dependència "pastillaire".
La Paquita, sempre preocupada per la seva filla, s'esglaia quan sap la quantitat de pastilles que la Marta es pren diàriament i li requisa la capsa. D'ara en endavant i fins que no tornin a anar al metge, serà ella qui li donarà a la Marta la dosi diària de mitja pastilla que li van receptar.
Aquesta decisió deixa a la noia força aixafada.

El Max ha passat tota la setmana a casa de la Núria i sembla que no té cap ganes de deixar sols als dos enamorats.
Tant la Clara com el Dani l'han anat a veure i han intentat que s'avingui a raons però no hi ha hagut manera de convèncer el Max.
El Marcel ja n'està una mica tip però a la Núria sembla que la situació ja li està bé.

De fet, la Núria té un altre maldecap, el Víctor, que li ha assegurat que més d'hora que tard serà ella qui l'anirà a buscar a ell i als seus petons.

El pare del Marcel ha arribat d'Estrasburg i després de conèixer la Núria i de brindar pel seu possible nou càrrec en el Tribunal Constitucional ha tocat el dos amb la promesa de sovintejar les seves trobades.

El Dani està molt atabalat amb la separació dels seus pares i la Clara està força empipada perquè veu que el tema Max és a la cua dels seus problemes.
De les discussions viscerals passen al pacte i acaben fent un sopar de compromís per tal de facilitar la reconciliació del pares del Dani.
Però no hi ha res a fer, el pare del Dani té les idees molt clares: no tornarà a casa perquè ja no estima la seva dona. Jo diria que l'home es va quedar amb les ganes d'afegir "I, a més a més, no l'aguanto!!!!!!!" ;-)

I mentre els uns es separen, els altres s'ajunten. La Teresa i l'Alfons ja viuen junts a casa de la Montse i han estrenat un llit que han comprat i uns llençols que els ha regalat la Montse.
Celebren l'aniversari del Narcís i l'arribada d'un vídeo de l'Isaac que fa feliç tota la família. Ja els tocava una mica de tranquil·litat, recoi!

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Qui sembla que ha entrat a la sèrie amb el peu esquerra és el Manel, pobrissó. Durant la primera setmana van començar les seves desgràcies i, encara que sembli impossible, en va afegint capítol a capítol.
Per si no en tenia prou amb la dona en coma, el pare amb qui no es parla, el fill que va a la seva i no pensa en el seu futur, la filla "tocada" pel problema de la mare, la feina de casa i les hores d'hospital... ara resulta que l'acomiaden de la feina perquè el seu "rendiment" ha baixat. Per a plorar!!!!!!!

El David està força convençut de les seves habilitats com a cuiner i, sobretot, de que això és el que vol ser a la vida. El bar del Peris li queda petit i vol buscar feina com a cuiner d'un restaurant.
Es presenta l'oportunitat perquè al restaurant on treballa el Nelson en necessiten un i la setmana vinent li faran una prova.
El Peris posa el crit al cel però la Cinta l'anima a seguir el seu camí.
Ella està feta pols perquè entre la feina, la carrera i fer d'avis del Xavi no té temps per a res. Aviat farà cinquanta anys i això també la té força amoïnada.
El Peris s'ho agafa tot amb força més tranquil·litat: es tenen l'un a l'altre i una família meravellosa... què més es pot demanar? Les han passades massa magres per a no estar contents amb el que tenen ara.

Les "germaníssimes" tenen un nou tema de discussió aquesta temporada: els immigrants.
Mentre la Pilar, després de l'ensurt inicial per la caiguda, es mostra receptiva i confia en la bondat dels paquistanesos que ha conegut, la Roser demostra una desconfiança total i fa servir tots els prejudicis haguts i per haver per tal de convèncer la Pilar que no es pot fiar de cap d'ells.

La Lola continua sense trobar-se bé i tot i que el metge li va dir que els seus mals de panxa tenien un origen nerviós ella vol demanar una segona opinió autoritzada i per això demana hora a un especialista.
La Cecília creu que a qui ha d'anar a consultar és a un psiquiatre perquè està convençuda que la culpable dels mals de la Lola és la separació del Nelson.








Casablanca


Setmana 128
Capítol 634
· Capítol 635 · Capítol 636 - Capítol 637 - Capítol 638 -

Tornar a Resums octubre 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar