TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 627
del dijous dia 02/10/2003

.. La Isabeleta i el Rafa, que van corrent perquè s'han adormit i fan tard, topen amb la Teresa que surt de la pensió. Queden ben sorpresos de veure-la allà a aquelles hores i la dona els explica que ha anat a ajudar a la Paquita, que avui està sola.
Aleshores arriba la Paquita del mercat i diu a la Isabeleta que no s'entretingui que la Lola té molta gent i que li recordi que avui han d'anar a veure la Remei.

A l'hora d'esmorzar, el David, sense que la Laura ho senti, fa memòria al Xavier de què ha de fer amb els companys que l'incòrdien.

A cal Peris, la Cecília avisa a la Cinta que no podrà anar a veure a la Remei perquè encara no s'atreveix a deixar sola a la Mar.

A la parada, la Pilar i la Roser discuteixen un cop més. Aquesta vegada per qui farà la compra. La Roser diu que la Pilar està nerviosa per culpa d'aquells moros... La Lola, que se les escolta, diu que no els ha tornat a veure pel Sant Andreu i que potser exageren una mica. La Roser sentencia que "tota aquesta gent que ve de fora només venen a fer mal" i la Lola li respon amb un moc: "aquí també hi, ha gent que fa mal". I se'n va a veure la Remei.
La Pilar renya a la seva germana pel què ha dit (a la Lola li haurà sabut greu pel Nelson) i li recorda que que Huari era moro i bona persona.
La Roser contesta que al principi la Teresa tampoc no ho veia clar i, aleshores, l'Isabeleta comenta que l'han vista sortir de la pensió a les 7 del matí i que no s'ha cregut l'explicació que els ha donat.
En aquest moment arriba el Narcís demanant olives mortes i la farmacèutica olivaire ho aprofita per xafardejar: li pregunta al noi pel refredat i el Narcís, és clar, no sap de què va.

La Laura, mentre està treballant al supermercat, rep una trucada de l'escola del Xavier per demanar-li que vagi a buscar al nano, que ha fet alguna cosa que deixa ben parada a la seva mare.

La Paquita, la Cinta i la Lola, que han anat a veure la Remei, fan cinc cèntims de la visita a la Cecília. Comenten enriolades que li ha posat Mateu pel Mateu Monsolís... Parlen dels problemes de lactància que té i d'aquí passen als que van tenir elles, fins que la Lola demana si aquest tema ha de durar gaire. Li contesten que si té enveja, que vagi a la Dexeus que ara són capaços de fer mares a dones de 60 anys.
Queden per sortir aquesta nit per acabar de fer la tertúlia.

La Laura entre al bar del seu sogre amb el Xavier i explica que l'ha hagut d'anar a buscar a l'escola perquè s'ha barallat amb un nen i li ha fet mal.
El nano, molt pinxo, diu que la millor defensa és un bon atac. La Laura s'enfada i el castiga sense televisió tota la setmana.
Després demana als Peris si el pot deixar allà, perquè ella ha de tornar a la feina.

Al mercat, la Lola fa confiança a una clienta de pell fosca perquè porta un bitllet de 50 i ella no té canvi.

 

La Pilar, que s'ho mira, queda ben parada i la Lola li diu que la coneix, que és la noia índia que despatxava a la merceria i que ve cada setmana. La Pilar comenta que té la mateixa pell que aquell noi que la va empènyer...
La Isabeleta fica cullerada comentant que sembla ser que són els que menys problemes tenen amb la policia.

El Narcís ha anat a fer companyia a l'Alfons. Com que l'home està malalt, el noi recorda a l'Adrià i parlen de la mort. Li preocupa que l'Alfons també es mori.

A la farmàcia, la Pilar diu a la seva germana que el noi que la va empènyer deu ser indi i expressa la seva por d'haver-lo jutjat malament. La Blanca hi està d'acord i la Roser, naturalment, no.
Entra la Teresa a comprar més medecina per l'Alfons i la Roser la sotmet a un tercer grau descarat dels seus. La Teresa ho acaba dient-li que es fiqui en les seves coses.

La Paquita, la Lola, la Cinta i la Cecíilia tornen a estar reunides a voltant d'una taula. Mentre mengen fan un curset informatiu sobre la menopàusia: que si fugots, inapetència sexual, lubricants i soja miracolosa, etc.
Respecte a la inapetència sexual la Cecília opina que la única manera de combatre-la és practicant el sexe. La Paquita hi està d'acord. Diu que ni se'n recorda de què és estar amb un home i li pregunten si no ho troba a faltar. Respon que no té temps.
D'això passen a recordar les seves respectives primeres vegades.

La Laura arriba a casa i es troba que el Xavi està mirant la televisió amb el David. L'envia a l'habitació i, després, intenta raonar amb el David que si ella ha castigat al nen sense televisió, els altres no poden eixar-li fer el què vulgui. El David defensa al xavi dient que s'hi havia de tornar perquè primer va rebre ell i explica que va ser ell mateix que li va recomenar que ho fés així.
La Laura s'enfada: si hi ha problemes entre companys no és cosa d'anar-los resolent a garrotades. Deixa ben clar al David que el Xavi és el seu fill i l'educarà a la seva manera, ja que fins ara se n'ha sortit prou bé i una cosa com la d'avui no havia passat mai.

La Teresa està fent-la petar amb l'Alfons. Li explica com n'és de tafanera la farmacèutica gran...
Ell canvia de conversa i li explica que amb el Narcís han estat parlant de la mort. Aleshores li diu que vol ensenyar-li una cosa. Li demana que li doni una carpeta que hi ha en un calaix i en treu un full amb el testament vital. Explica que, quan va tenir l'atac de feridura, no li feia por morir-se, però sí que n'hi feia patir. Recorda l'agonia de quatre dies de la seva dona.
La Teresa li pregunta a què ve tot això i ell li diu que vol que sigui ella qui vigili els metges perquè es compleixi el testament vital. Llavors la Teresa li diu que l'hi hauran d'explicar al seu fill i que el que ara ha de fer és posar-se bo "...i 'portar-me al cine', home!".



Antaviana

Setmana 126
Capítol 624 · Capítol 625 · Capítol 626 · Capítol 628 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici