TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 126
del 29 de setembre al 03 d'octubre del 2003

Capítol 624 (dilluns 29/09/03)
Capítol 625
(dimarts 30/09/03)
Capítol
626 (dimecres 01/10/03)
Capítol 627
(dijous 02/10/03)
Capítol 628 (divendres 03/10/03)


.. L'atac de pànic de la Marta aconsegueix que tant ella com tothom qui l'envolta la vegin vulnerable. S'ha de medicar i hauria d'anar al psiquiatre però ella no en vol sentir a parlar.
La Paquita està força amoïnada i no para de xocar frontalment amb la seva filla.
Sembla que després de parlar amb la Núria, la Marta comença a acceptar la seva situació i a reconèixer que li cal ajut.

Acaba jugant el partit de bàsquet de "La guerra dels sexes" i es lesiona el canell. L'Ivan, sol.lícit com sempre, l'acompanya a l'ambulatori però la vessa del tot quan li fa un petó i se li torna a declarar. La Marta, ara mateix, no està per a aquests brocs i ell li diu que tindrà paciència i l'esperarà el temps que calgui.

El Fede ha tingut més sort que l'Ivan en aquest tema i s'ha pogut allitar, per fí, amb la seva Blanca de l'ànima.
Ja veurem, però, si no li costa massa car aquest polvet perquè ella insisteix en el tema de tenir fills, casar-se per l'església, etc, etc... El Fede ha dit a tot que sí portat per la passió del moment. Ja veurem si dilluns aconsegueix de digerir-ho.

A La Fusteria hi ha hagut canvi de cambrer, el que trencava gots i servia les copes a misses dites ha estat acomiadat i ha entrat a prova un xicot que sembla molt professional i molt filòsif, potser massa i tot pel tipus de feina que hi ha a La Fusteria.

El Peris s'ha preparat per l'escena del càsting de "Vides de Lloguer" amb la Cinta, tot i que ella no li veu futur com a actor de televisió.
Quan arriba el moment, ha de recitar la seva part del paper amb el Francisco que és qui l'ha acompanyat a la tele. Això genera un seguit d'equívocs i de situacions força divertides perquè el text és una declaració d'amor força apassionada.
El resultat de la prova de càsting el sabrem aviat.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

El partit de bàsquet l'han guanyat els nois i el Marcel, tot un cavaller, li diu a la Núria que, tot i el resultat i la juguesca que havien muntat, aniran a viure a casa de l'Adrià si això és el que ella vol. L'entusiasme de la Núria es concreta en un llarguíssim petó que enutja força al de la Cruz.

Les relacions del Gus i la K cada cop són més distants tot i que ell ho embolica amb "pensament progre": cada un ha de tenir els seus propis amics, ha de fer les coses que li agraden, etc, etc.
La K no deixa que el suggeriment caigui a terra i enforteix la seva relació amical amb el Manu.

El Max està força neguitós perquè el Dani no para de parlar-li de novietes i coses per l'estil. Sembla que s'està plantejant explicar la seva homosexualitat a casa per tal que el deixin tranquil, o no, d'una vegada per totes.

L'Alfons ha agafat un fort constipat que l'obliga a fer llit i a no sortir de la pensió. La Teresa en té cura i ell li parla del testament vital que va fer quan va tenir l'atac de feridura. Li demana que, si arriba el cas, ella faci el possible per a que els metges respectin la seva voluntat però la Teresa li diu, amb molt bon criteri, que això és una cosa que ha de saber el seu fill.

L'educació del Xavi planteja uns quants problemes a la Laura i el David. Amb tot, la seva relació de parella no sembla que se'n ressenti, de moment.

Hem sabut algunes coses més de la famíla Ripoll. Ni la Vicky, ni el Manel tenen germans i d'avis només en queda un de viu. És el pare del Manel a qui ell fa tants anys que no veu que l'home no sap ni que té nets. A causa d'alguna cosa que va passar i que encara no ens han explicat, el Manel i el seu pare fa molts anys que ni es parlen ni tenen cap mena de contacte i el Manel vol que tot continuï així.



Casablanca


Setmana 126
Capítol 624 · Capítol 625 - Capítol 626 - Capítol 627 - Capítol 628

Tornar a Resums octubre 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar