TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 624
del dilluns dia 29/09/2003

.. Botiga Marta.- La Marta està "traspuesta" al costat d'en Peris; entra la Paquita corrents i s'agenolla davant sa filla per preguntar què li ha passat. La Marta sembla que hagi perdut el món de vista i només va repetint: No sé què m'ha passat. Quan sa mare la toca, la nota coberta de suor freda. S'ha d'anar al metge.

Farmàcia.- La Pilar truca a la Roser i la dona diu a la Blanca que ha de marxar perquè "aquell desgraciat" s'ha presentat al pis i ha espantat la Pilar.
La Blanca li diu que ha parlat amb el noi en qüestió i que era sincer al dir que li sabia greu, cosa que la Roser posa molt en dubte.

Pis David/Laura.- Acabat un polvet al sofà, en Peris es presenta al pis per dir-los el què ha passat amb la Marta i la Laura li diu a en David que la vagi a veure.

La Fusteria.- Fede, Núria i Gus parlant del partit de bàsket.
En Dani i la Clara fa mitja hora que esperen les begudes i en Fede els hi va a buscar.
Gus al telèfon parlant amb la K sobre un concert de música africana al que no té gens de ganes d'anar.
Quan penja, el noi li diu a en Fede que si no acomiada l'Eusebi, li acabarà arruïnant el negoci. Quan en Fede diu que el cambrer té problemes, en Gus sentencia que: en el fons, ets un tou.
La Núria s'ha assegut amb en Dani i la Clara i ja ha fixat la seva mare pel partit. En Dani farà d'àrbitre.

Pensió.- Han arribat del metge i la Marta està asseguda (mirant el buit) amb sa mare que li diu que s'ha de prendre la medicació, cosa que la noia no vol fer, argüint que no li passa res. La Paquita insisteix i diu que també hauran d'anar al psiquiatre. La Marta diu que ara només vol dormir una estona i que ja li passarà. La Paquita la deixa marxar a l'habitació.
Aleshores arriba en David i la Paquita li diu que la Marta ha tingut un atac de pànic i que la vagi a veure.
En David truca i entra i es troba la Marta asseguda al llit mirant fixament la paret. En David prova de parlar amb ella però la noia li demana que marxi, que vol estar sola i que apagui el llum quan surti. En David no pot fer una altra cosa.

Pis Pilar.- Arriba la Roser que ha recollit el ram que va deixar caure el noi davant la porta. La Pilar, sufocada, li explica la por que ha passat i que aquell ram el portava l'individu que la va atacar. La Roser el deixa anar damunt la taula com si cremés.
Decideixen que no es poden quedar soles i que han de posar un pany més segur.

Pis Clara.- Arriba la parella tot parlant del partit; en Max, que és al sofà, agafa el telèfon, és la K que li diu d'anar al concert i el noi s'apunta.
Quan penja, en Dani fa broma respecte de que en Max li agradi la K i, tot mirant-se la Clara, rient i fent broma, dóna un parell de lliçons magistrals per tal de lligar-se les dones.
La parella acaba rient però en Max està molest.

Farmàcia.- La Blanca i la Núria parlen del partit, preocupades perquè només són cinc. La Blanca suggereix de sortir a jugar amb les samarretes mullades per tal que els nois no en fiquin ni una.
Mentre riuen de l'ocurrència, entra la Paquita amb la recepta per la Marta. Així, la Núria s'assabenta que a la Marta li passa alguna cosa.

Banc del carrer.- En Gus ha fet mitja hora tard i la K està empipada. Es mig barallen i aleshores la noia li diu que va estar cantant amb en Manu i en Gus arrufa el nas pel tipus de música que li agrada a ella. El noi es posa profund i li diu a la K que està bé que tots dos tinguin els seus propis amics i que això no té res a veure en el fet que estan junts; i que ell no anirà al concert perquè aquesta mena de música no li agrada i no vol avorrir-se però que hi vagi ella; que no tenim perquè sacrificar-nos per l'altre perquè això només porta a ressentiments, etc. etc.

La Fusteria.- La K li explica a en Max tot el que li ha dit en Gus i fa com si ella també hi estigués d'acord. En Max li explica que està tip de les brometes d'en Dani amb les noies i la K li respon que els hi digui el què hi ha. O això o s'haurà de buscar una nòvia.
L'Eusebi els hi porta unes begudes que no havien demanat.
A la barra, la Blanca pica en Fede dient-li que el veu fluix per jugar i que, en el fons, és un tou. El noi posa cara de pòker, se'n va a la caixa, agafa un grapat de diners, s'encara amb l'Eusebi i li diu que està despatxat.
Quan el cambrer és fora, la Blanca li diu que s'ha passat, paga i marxa.

Pis Pilar.- El serraller ja ha canviat el pany. La Roser li comenta a la Pilar (amb escepticisme) el què li ha dit la Blanca i la Pilar reconeix que el noi venia amb les flors i que també li va demanar perdó. La Roser està convençuda que el "moro" (sic) es vol aprofitar d'elles al veure-les grans i soles, agafa el ram i se'n va a la cuina a llençar-lo.
Cauen uns pètals a terra que la Pilar recull, pensativa.

Pensió.- La Paquita li diu a la Núria a veure si pot aconseguir que la Marta es prengui les pastilles. La noia truca i entra però tan bon punt traspassa la porta, la Marta li diu que vol estar sola però la Núria es queda i s'ajeu al seu costat abraçant-la. Li diu que semblava tan forta......... però la Marta respon que la forta és ella (la Núria) que, al seu torn, diu que ella s'ha passat l'estiu fent-se un fart de plorar.
La Marta admet que ha volgut fer veure que no havia passat res, que li agrada tenir els amics que té però que només vol estar sola; que pensa en l'Albert tot el dia, en totes les coses que feien.
La Núria l'ajuda recordant aquests moments i, de passada, ella també recorda el seu pare. La Núria li demana que no li faci por de recordar-lo i en segueixen parlant.
La Marta està convençuda que no podrà tirar endavant i la Núria li diu que sí que ho farà però que es prengui les pastilles. I finalment li fa prometre que demà se les prendrà.





tplana

Setmana 126
Capítol 625 · Capítol 626 · Capítol 627 · Capítol 628 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici