TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 625
del dimarts dia 30/09/2003

.. La Marta i sa mare discuteixen. La Paquita voldria que sa filla descanses, poder sortir a passejar juntes, fer alguna activitat tranquila. La Marta però, només pensa en tornar a treballar, i això és el que decideix fer.

Al Peris, el David i la Laura decideixen finalment apuntar el Xavi a natació.
El Francisco se’n assabenta que la Cinta no en sap res de res de les intencions artístiques del Peris. El Francisco decideix acompanyar el Peris a la sessió fotogràfica.

El Manu torna a enredar a son pare, i li diu que no pot anar a l’hospital per que ha d’anar a fer un treball a la biblioteca. Aquesta vegada, però, haurà de carregar amb sa germana petita.

La sessió de fotos transcorreix a La Fusteria, entre els riures apagats del Francisco i el Peris amb la mosca al nas. Per acabar el rodet, el Fede els hi fa una foto a tots dos junts.

Quan la parella surt del local es presenta un aspirant a cambrer. Sembla conèixer bè l’ofici i el Fede queda convençut. S’hi estarà una setmana a prova.

El Manu està fent enquestes al carrer, mentre sa germana s’aburreix i té gana. La nena es posa pesada i ell l’envia cap el Peris a berenar.
De camí, la Paula es troba el Narcís i van plegats cap el bar.

La Marta està que salta. Mentre li explica a l’Ivan que s’ha barallat amb sa mare, de sobte es posa a esbroncar-lo. L’Ivan intenta fer-li veure que no està bé.

El Xavi està fent els deures. Sa mare li demana la samarreta per posar-la a la rentadora. Per treure-se-la, el nano s’amaga i la Laura es pensa que es perquè li fa vergonya despullar-se davant d’ella.

En lloc d’anar al Peris, la Paula i el Narcís se’n van a berenar a casa d’aquest últim. Allà tots dos es posen a filosofar.

La Pilar li explica al Rafa com l’avorreix quedar-se sola a casa.
La Marta està comprant bò per donar-li una sorpresa a sa mare i així reconciliar-se de la baralla del matí.
El Manu li vol fer una enquesta: és per a una agència de viatges. Les preguntes angoixen la Marta: estat civil; va fer algun viatge l’estiu passat?; amb qui?, amb amícs?...
La Marta acaba l’enquesta abans d’hora i pregunta per la mare del noi, que no s’ho pren gens bè i li contesta que ja te prou amb les preguntes de la pesada de la Paquita.

Aquesta, efectivament, està a l’hospital amb el Manel. Aquest li agraeix que li faci companyia.
Ara ens assabantem que no tenen pràcticament família, només el pare d’ell, amb qui no es parlen i que ni tantsols coneix els nanos.

La Cinta està emprenyada amb el Peris perquè l’ha deixada sola amb la feina que hi ha. Ell s’excusa dient que acompanyat al Francisco a cal metge.

El Manu està amoïnat perquè no troba sa germana al Peris. Just en aquest moment apareix acompanyada pel Narcís.
El Manu intenta renyar la nena, però aquesta li para els peus dient-li que ell també ha enganyat a son pare.

El David i el Xavi fan els deures junts. Allà es descobreix perqué el Xavi tenia por de despullar-se davant la Laura: porta el cos ple de blaus perquè un company de classe l’ha estomacat de valent.
El David decideix ensenyar-li boxa.

La Marta ja fa massa estona que espera a sa mara amb la taula parada. Quan arriba i sap que s’ha passat l’estona a l’hospital, es tornen a enganxar i la Marta li retreu que es preocupi més per una desconeguda que per la seva pròpia filla.
La Paquita es queda ben amoïnada...





Massagran

Setmana 126
Capítol 624 · Capítol 626 · Capítol 627 · Capítol 628 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici