TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 623
del divendres dia 26/09/2003

.. A la pensió esmorza l'Alfons felicitant a la Socorro per l'excel·lent cafè que ha fet. La dona se sorprèn i diu que és el de sempre. Clar, el que no està com sempre és l'Alfons després de passar la nit amb la Teresa.
Paquita li torna el mocador després que se l'hagi trobat a l'habitació de l'home.

En una altra taula, Gus seu amb la Marta i li explica si jugarà el partit de bàsquet. Marta no entén res i Gus l'explica a conte de què es farà el partit i qui va anar al sopar. Ella marxa ofesa.

Teresa, per altra banda, està esmorzant sense perdre el somriure. Ni tal sols se n'adona que està posant massa sucre al seu cafè. Un dels seus néts la baixa del núvol on està per fer-la veure que s'ha passat amb el sucre i ella els esbronca pel sopar que van fer. Quan tasta el cafè no li agrada i entra en la cuina per fer-se un altre.
Mentre, Narcís l'explica a l'Ivan que va arribar tard l'àvia perquè després del cine, s'ho va fer amb l'Alfons. Ivan no s'ho creu, i Narcís li pregunta a làvia que es torna a emprenyar per tenir-la tan controlada.

Peris, per la seva banda, vol presentar-se al càsting del Vides de Lloguer. Francisco no diu res, però la Cinta li sembla una tonteria. Entra Yasir al bar, i abans que el Peris el faci fora, intenta dir-li que vol xerrar amb la Blanca. La farmacèutica intercedeix perquè segui amb ella.
El noi vol parlar amb les germanes Balaguer per disculpar-se i saber com està la que va caure. Blanca l'explica que està bé però això de parlar amb elles ho veu una mica difícil. Ell fins i tot, li demana a la Blanca que parli ella per ell, però no accepta perquè no ho veu clar.

En una altra taula, Isabeleta intenta animar a la K perquè convenci al Gus d'escriure més cançons perquè el musical va sortir molt bé.
Quan marxa, entra el Manu i la K s'apropa a ell. La noia l'ofereix la possibilitat de passar-li els apunts de classe però ell ho refusa.

Marta entra al Peris per tornar un got de tallat i pagar-lo però David la convida. Marta l'esbronca i li recrimina que no volgués convidar-la al sopar que van fer can la Núria. David intenta explicar-se però la Marta marxa molt emprenyada.

A La Fusteria, Gus no fa cas de la K que l'insisteix en escriure noves cançons perquè ella les canti. Acaba deixant-la de costat quan parla amb el Fede i el Marcel acceptant formar part de l'equip de bàsquet. K marxa, i Fede insisteix en humiliar a les dones.

Mentre K camina pel carrer, es troba al Manu cantant a l'entrada del metro ("Samurai", del Djavan). Es queda plantada davant d'ell seguint la cançó.

Marta continua capficada en la feina i refusa una invitació de l'Ivan pensant que també ho fa per compensar el no haver-la convidada al sopar. Però el noi l'explica que a ell tampoc el van convidar. Sembla que Marta se n'adona que s'ha equivocat, però no diu res i entra David.
Ivan se'n va i Marta li clava el moc al Peris que intenta explicar per què no li va dir res, pensant que no li vindria de gust. Marta li demana que deixi de pensar tant, i el fa fora.

Narcís convenç a la seva avia perquè dini a soles amb l'Alfons i quan marxa, tots dos es pregunten com han passat el dia.

Mentrestant, la Cinta està molt acalorada. En un moment que surt al carrer a prendre l'aire, Peris aprofita per trucar al casting i informar-se. Francisco es converteix en còmplice del cambrer a qui li demana que no digui res.

Yasir pren la decisió de seguir a la Roser a l'hora del dinar fins casa seva.

Narcís i Ivan dinen, i el gran l'explica el que pensa que estaran fent la seva avia i l'Alfons. Afegeix al comentari que si ell tingués nòvia, s'ho faria amb ella cada dia, i recorda el dia que s'ho va fer amb l'Esperança. Després li pregunta a l'Ivan que perquè no l'explica mai els seus assumptes amorosos sexuals, però el germà es desentén. Narcís insisteix, li pregunta per què no té novia, que si encara pensa en la Natàlia o en la Sussan. Ivan acaba una mica emprenyat.

Manu i Kristina, parlen al Peris del que per cadascú significa la música en la vida, de les sensacions que els aporten, de la família i la situació actual... Sembla que s'estan començant a entendre molt bé. Quan la K li parla de la cançó del metro, Manu s'anima a cantar-la un altre cop, guitarra en mà, però aquest cop acompanyat per la veu de la K.

Després de dinar, Roser se'n va i deixa que la Pilar despari taula. Poc després sona el timbre de la porta, i pensant que es tracta d'un encàrrec que havien de portar, va a obrir. Però es troba amb el Yasir portant un ram de flors. La Pilar crida molt i dóna cops de crossa fent que el Yasir marxi espantat.

David ha anat a dinar al seu pis amb la Laura, i l'explica que ha parlat amb la Marta. Ell opina que no està bé perquè no vol parlar de l'Albert. Entén que no ho vulgui fer però es fa mal a ella mateixa, i recorda que el Marcel i tota la família parlaven de la Laura quan va morir. La nova senyora Peris, seu damunt del seu marit i li diu que no sabria què fer sense ell... El dinar passa a un segon terme, i s'alimenten d'amor... ¦-)

Peris visita a la Marta que continua treballant sense parar. Ell la convida a dinar a casa però la noia ho refusa. Mentre ella continua arreglant roba, Peris li va dient que té coses molt maques a la botiga i que potser l'haurà d'ajudar a triar alguna cosa per la Cinta.
De sobte, Marta estripa una peça de roba i comença a ofegar-se, a angoixar-se...
Peris intenta calmar-la, Marta necessita respirar i llavors començar a repetir: "Albert! S'ha mort l'Albert!"












Channing

Setmana 125
Capítol 619 · Capítol 620 · Capítol 621 · Capítol 622 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici