TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 619
del dilluns dia 22/09/2003

.. Hospital.- En Ripoll i la Paquita prenen un cafè. Sona el mòbil d'ell: el reclamen a la feina.

Pis Núria.- En Marcel i la Núria parlen de la festa i ell diu que l'ha sorprès que l'Assun i en De la Cruz surtin junts. La Núria s'interessa pel tema i en Marcel li diu que, a en Víctor, les dones no li duren més enllà de dos dies.
Arriba en Fede que ja està fart de no saber mai on trobar-los, si a la residència d'estiu o a la d'hivern. La Núria marxa i en Marcel li ha de reclamar el petó de comiat.
Quan és fora, en Marcel li vol fer reconèixer a en Fede que la Blanca el va destrempar i en Fede li confessa que el dia que es van enrotllar, li va dir que l'estimava però que si ha vingut a Sant Andreu a atrapar-lo, que ho té clar.

Farmàcia.- La Roser diu a la Blanca que ha de marxar a portar-li una camisa a la Pilar que encara és a l'hospital (clar, com que és cap de setmana.........).
Entra la Marta i les dues noies es mig somriuen, balbucegen unes paraules sobre en Fabra i finalment la Marta li dóna la benvinguda a Sant Andreu i la Blanca li diu de quedar un dia per xerrar.

Bar Peris.- En Max i la K són en una taula quan entra la Núria. La K li pregunta si ja han acabat el treball amb en Gus però la Núria no sap de quin treball li parla, o sigui que la K marxa corrents i molt enfadada.

Els Peris es discuteixen pel dinar d'en Xavi; la Cinta li ha posat verdura i en Peris li ha posat calamars a la romana.
Aleshores arriba en David i la Laura (ella està patètica amb dues cuetes altes) que acaba la discussió dient que primer una cosa i després l'altra.

Feina d'en Ripoll.- En Ripoll demana uns dies de baixa per estar pels seus fills i la dona. El gerent no hi està gens disposat perquè té dues persones de baixa i hi ha molta feina però finalment li dóna una setmana.

Botiga Marta.- La Núria, tot emprovant-se coses, li diu a la Marta allò que va passar a la festa amb en Víctor. La Marta troba que el tal Víctor és un imbècil i la Núria troba que no se'l pot treure del cap.

Hospital.- En Manu és a l'habitació de sa mare mentre una fisio li està movent les cames a la dona mentre li va parlant. Abans de marxar, recomana al noi que li parli. El noi s'hi acosta però desisteix, diu que no serveix per res

La Fusteria.- En Fede parla amb el nou cambrer que, de moment, està a prova. D'entrada, sembla que li agrada perquè el noi li diu que té dos fills i una ex que és una mala puta, però després li trenca un got i ja veu que potser allò no anirà massa bé.

En Gus li explica a en David lo de la festa, se'ls hi acosta en Fede que diu que té un pla perfecte i els ensenya un full de paper amb tot de noms de noia anotats per ordre. Demana que li diguin un número, mira a quina noia correspon (la Mariajo) i la truca. Davant els somriures dels altres dos, en Fede queda amb la noia.
En Fede deixa en Gus vigilant el bar i el nou cambrer i surt.

Aleshores entra la K que va de pet a dir-li al seu nòvio que li ha mentit. En Gus es defensa dient que li estava preparant una sorpresa però que ara ja no té gràcia i, com a càstig, se l'emporta al magatzem.

Botiga Marta.- David saluda i li dóna un regal que li ha portat del seu viatge de noces (un aguantaportes) i li pregunta com està. La Marta es mig enfada al veure que en David també està preocupat per com es troba. Insisteix que està bé i quan en David vol treure el tema de l'Albert, ella l'esquiva i li diu, taxativament, que no en vol parlar.

Farmàcia.- En Fede entra a la farmàcia que és buida. Creient que la Blanca és a la rebotiga, li diu que estava molt maca a la festa, quin cos.........., quina mirada...........podríem quedar per..........
I li surt la Roser que se li llença als braços tot dient: per fer què?.
En Fede es queda mut mentre la Roser segueix (partint-se el pit): vols que anem a sopar?.
En Fede se'n desempallega com pot i quan surt disparat per la porta, topa amb la Blanca que li pregunta què volia. En Fede diu que venia a buscar condons. Exactament un paquet de 12, que se li ha girat molta feina.

Pis Núria.- La parelleta està xerrant al sofà i quan en Marcel comença a petonejar-la, la Núria se'l treu de sobre dient-li que està rebentada. Cap problema, en Marcel marxa a fer el sopar i la Núria es queda al sofà, molt desconcertada.

Hospital.- Els Ripoll s'estan organitzant per tal de fer companyia a la mare i l'home recomana als fills que li parlin. En Manu es posa histèric i comença a cridar que no val la pena, que la mare és morta.





tplana

Setmana 125
Capítol 620 · Capítol 621 · Capítol 622 · Capítol 623 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici