TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 125
del 22 al 26 de setembre del 2003

Capítol 619 (dilluns 22/09/03)
Capítol 620
(dimarts 23/09/03)
Capítol
621 (dimecres 24/09/03)
Capítol 622
(dijous 25/09/03)
Capítol 623 (divendres 26/09/03)


.. Sembla que els Ripoll tindran hospital per estona i això ens permetrà veure les diferents actituds i actuacions dels personatges davant aquest fet.
El Manel mira de no perdre l'esperança i alenar els seus fills mentre intenta compaginar la vida familiar i professional. La Paula necessita creure que la seva mare està adormida com en el conte i el Manu s'estima més renunciar a tot tipus d'il·lusió i pensa que la Vicky no se'n sortirà. Es refugia en la música i això li permet començar a conèixer la K que està una mica mosca amb el Gus per la seva manca d'atencions.

El dilema existencial "En tu casa o en la mia" que mantenen el Marcel i la Núria ha agafat unes proporcions esperpèntiques quan la solució s'ha deixat en mans del resultat d'un partit de bàsquet entre homes i dones. La guerra de sexes està servida.

El Fede, fidel a seguir l'exemple del rar espècimen la "granota toro-macho", vol aconseguir endur-se una noia al catre cada nit. Però "la sombra de Rebeca" en forma de Blanca (persona o paraula) no li ho permet.
Cansat que la seva fixació per la noia desfaci els seus bons propòsits sexuals decideix agafar el toro per les banyes i saber què vol ella. El resultat de la xerrada és força aclaridor: ella vol ser mare i a ell no el vol per a res.

La Teresa i l'Alfons s'han allitat per primer cop des que surten junts i el resultat sembla que ha sigut molt satisfactori.
Força menys gratificant són les relacions de l'Alfons amb el seu fill qui no entén el desfici del pare per la Teresa i per viure en la pensió.

El Narcís aplaudeix la decisió dels dos avis mentre que l'Ivan no pot creure que això hagi passat. De fet, el noi està massa capficat amb els seus mals d'amor per a poder veure més enllà del nas. Es desviu per una Marta que no li fa pas gaire cas.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Dues dones diguem... diferents s'han incorporat a la sèrie. Una és la mare del Dani a qui ell mateix qualifica d'insuportable i que no para d'interferir en tots els afers de la parella (una llaga, vaja). Al seu costat, la Roser és més innocent que un nadó.
L'altra és una noia jove i serà la nova ajudant de la perruqueria de la Montse. És d'un "esoterisme" que tomba d'esquena.

El Nelson confessa que estima la Lola de debó i intenta una reconciliació amb ella abans de signar els papers de divorci. La Lola sembla predisposada fins que la manera de fer del Nelson la torna a la realitat. Ni l'un ni l'altre poden canviar i la seva convivència sembla impossible.

L'immigrant paquistanès que va empentar la Pilar sense voler i la va fer caure intenta parlar amb les germanes per demanar perdó i per interessar-se per la seva salut però només rep crits i amenaces de dues dones amb una por irracional.

El David i la Laura han tornat del seu viatge de novis i la relació sembla força consolidada tot i que el David no deixa de preocupar-se per la Marta que s'ha tancat en ella mateixa i intenta mantenir-se ocupada matí, tarda i nit per a no pensar en la mort de l'Albert.

Però com que una cosa és el que un vol fer i una altra molt diferent el que pot fer, el capteniment de la Marta desemboca en una crisi d'angoixa davant el Peris quan aquest va a la botiga per convidar-la a dinar i es preocupa per ella.









Casablanca


Setmana 125
Capítol 619
· Capítol 620 · Capítol 621 - Capítol 622 - Capítol 623 -

Tornar a Resums setembre 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar