TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 621
del dimecres dia 24/09/2003

.. El Marcel i la Núria estan mandrejant al llit (en comptes d’anar a veure els gegants, que és el que toca), quan truquen a la porta i apareix el Fede.
El fotògraf, seguint el seu ancestral costum, s’instal·la al llit, entre la Núria i el Marcel, i confessa els seus problemes per seguir el calendari lligaire. Confessa que la Blanca el desconcerta i el domina totalment...
Mentre els dos amics xerren tranquil·lament, la Núria, picada, se’n va a fer el cafè a can Peris.

La Núria es troba amb el David i la Laura i decideixen fer un sopar d’amics, però decideixen no convidar la Marta perquè no se senti incòmoda amb tanta parella. A qui sí que conviden, però, és al Fede.

La Marta no acaba de fer net: segueix mostrant-se com fora del món, entestada a ocupar el temps entre botigues i gimnàs, tot per no pensar.
Malgrat ser festiu, la Paquita la troba a la botiga perquè ha de cosir uns pantalons; la noia demana ajuda a la seva mare però ella diu que vol anar a l’hospital.
I just quedar-se sola, hi irromp una noia decidida i xerraire, que s’emprova una camisa tot parlant de la roba de segona mà, que deu ser de persones mortes... explica l’energia que desprenen aquestes peces, tipus “humanos, yo os maldigo”, que diria el Lòpes.

Així doncs, supersticiosa i estrafolària però decidida, la noia es presenta a la perruqueria a prova. Hi estarà tres mesos, seguint les indicacions de l’Ivan.

El Nelson i el Franciscu s’han fet amics i es confessen mútuament que estimen la Lola. El Franciscu diu al Nelson que potser parlant amb ella ho podrien arreglar, i el cubà la va a buscar i queden a quarts de deu a La Fusteria.

La Lola s’ha comprat un pintallavis per l’ocasió i ha estat pentinada per l’aprenenta.

Quan arriba el Nelson li diu que està molt maca, que no li ha fet el salt ni amb la Isabeleta ni amb ningú... I quan són a punt de reconciliar-se, entra la cuinera del restaurant on treballa el Nelson i tots dos intercanvien una conversa picardiosa però ingènua.
La Lola se sent molesta i comprèn que si tornen a estar junts patiran i la cosa encara acabarà pitjor... així que tot segueix igual.

El sopar d’amics s’està desenvolupant entre rialles i bon rotllo. El Fede no ha aparegut i la Núria i la Laura decideixen donar-li una sorpresa: amb una excusa trivial, la Núria truca la Blanca per si li pot dur unes pastilles.
De manera que aviat es troben tots sis. La tensió inicial és evident, però després d’un estira i arronsa verbal entre Blanca i Fede, es queden a sopar també, posant-se l’un enfront de l’altre.
Al cap d’una estona, la Núria i el Marcel discuteixen sobre on anar a viure, tothom hi intervé en el seu estil, i decideixen jugar-s’ho a un partit de bàsquet: si guanyen les dones, aniran a viure a ca la Núria, i si els vencedors són els homes, a cal Marcel...




Spock

Setmana 125
Capítol 619 · Capítol 620 · Capítol 622 · Capítol 623 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici