TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 83
última de la Temporada
del 08 al 12 de juliol del 2002

Capítol 408 (dilluns 08/07/2002)
Capítol 409
(dimarts 09/07/2002)
Capítol 410
(dimecres 10/07/2002)
Capítol 411
(dijous 11/07/2002)
Capítol 412
(divendres 12/07/2002)


Capítol 413 Final de Temporada (diumenge 14/07/2002)

.. L'enterrament de l'Adrià.- Tots els amics i veïns van a acomiadar l'Adrià. La Carme llegeix una emotiva carta d'agraïment i el Jordi protagonitza dues escenes força incòmodes: els "biblieros" li reclamen els seus diners a la porta de l'església i el Quim no el deixa agafar el fèretre de l'Adrià.
L'Andreu també s'endu un bon moc quan la Carme i la Clara refusen el seu condol.

La "Estic feta un liu".- Ha ajornat la seva marxa a València pels problemes hospitalaris del David. El fill, que veu els pares junts i pendents d'ell, creu que és possible que tornin a estar junts. La Cinta li ho deixa ben clar: estima el Peris però està enamorada del Guillem. El David no pot creure que l'advocat sigui l'amor de la seva mare i l'anomena, com ja han fet molts abans d'ell, fill de puta.
El Peris dóna a la Cinta una entrada per assistir a la representació de "Els anys perduts".

La Paquita, la "Suplantadora" i "l'Americanu".- Després d'un sobri casament i un dinar familiar, el Ferran li confessa a la "Suplantadora" que l'ha enganyada i que està podrit de diners. Ho va fer perquè volia estar segur que ella es casava perquè el volia a ell i no pels diners. La Suplantadora es fa l'ofesa però el Ferran li diu, també, que des del dia dels ous va sospitar que qui tenia al costat era la Lourdes i que s'ha casat amb ella sabent qui era. Igual que un conte de fades.
Se'n van de viatge a Hawai i deixen a la Paquita la casa de Sant Andreu.

"Gescartera" i banyes descobertes.- Aquesta setmana ha estat gafe pel Peter Pan: les inversions a la borsa han caigut en picat, ha perdut fins el darrer euro i ha descobert les banyes de la Lolita amb el Lobo.
Sense un duro, sense la casa que la Lolita no li vol deixar vendre, sense pare, sense farmàcia, sense mare que ha renegat d'ell i amb un munt de deutes que no pot pagar... tenia el futur força negre.
Però no n'hi devia tenir prou perquè hi ha afegit un intent d'homicidi al voler escanyar la Lolita quan ha vist que ell feia dies que no passava per les portes.
La Núria és l'única que sembla compadir-se d'ell en tot Sant Andreu quan sap que el seu pare està detingut.

La Lolita, amb collarí a causa de l'atac homicida, intenta buscar-se la vida amb el Lobo però aquest xiquet li deixa ben clar que ell no és com el Jordi i que no li treurà ni un euro.

"L'Estrellat".- El Huari sembla que deixa enrera la seva mala època i, gràcies a l'Ivan que ha vingut a casa a passar les vacances, accepta el Narcís com a soci capitalista en la nova empresa que muntarà amb el Quim. També és fotut que en una telenovel·la les grans decisions hagin de venir, també, d'Amèrica, no?

La "Pocas Luces".- Ara que ja té el problema de la nena solventat se n'adona que en té un altre: vol estar amb el Marcel i ell no està per la labor. El xiquet ja li ha trobat un pis on poder anar amb la Desi i a ella no li fa cap gràcia.

L'amor i la fatalitat.- L'Andreu explica a la Clara què va passar realment amb la mort del Biel i retira la denúncia de la Carme. Parla amb ella i li demana perdó per tot el que ha arribat a fer però la Carme està massa dolguda, ferida i atabalada per a donar altra cosa que un adéu definitiu.
No se n'està, però, d'anar a veure el "megacavaller" i dir-li de tot, fill de puta inclòs, per ser el causant de totes les seves desgràcies no dient la veritat quan era el moment.

Posa un Dani a la teva vida.- I marxa amb ell a Cardiff, dona! El Quim, que està purgant encara la culpa de la seva delació, avisa el Dani de la mort de l'Adrià.
El galès es presenta a l'enterrament i la Clara torna a somriure. Decideixen anar a Cardiff a passar , de moment, les vacances i el Max s'apunta al viatge després que el Quim l'acabi de convèncer

Altres temes.- L'oliverer apareix a casa de la Pilar i ella li declara el seu amor incondicional de mare, a pesar de tot el que ha arribat a fer ell.

L'escena de la setmana.- El diàleg divertit entre la Paquita i la Lourdes en el moment del comiat. Un bon acabament per una relació entre dues dones que, tot i les seves contínues discussions, s'estimen.




Casablanca


Setmana 82

Capítol 408
· Capítol 409 · Capítol 410 - Capítol 411 - Capítol 412 -
- Capítol 413 Final de Temporada -

Tornar a Resums Juliol 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar