TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 408
del dilluns dia 08/07/2002

.. Pis Jordi.- Jordi, mentre mira les cotitzacions a l'ordinador, es va preparant per anar a l'enterrament de l'Adrià. La Rut li diu que ella no hi anirà. Es tornen a discutir pel tema de la venda de la casa fins que en Jordi marxa.

Hospital.- Hi ha en Quim que prova d'animar a en Max i que li diu que haurà de fer costat a la Clara. Arriba en Peris i diu que, tal i com té en David, ell no anirà a l'enterrament. Sembla que al noi li volen treure els tubs per ajudar-lo una mica a despertar.

Casa Adrià.- Hi ha la Carme, la Clara i la Núria que recull d'un calaix el paper de l'assegurança. Al costat hi ha una carta per ella, que la noia esperava a obrir quan hi fossin les seves mares.
A la carta, l'Adrià hi ha escrit que vol que el pis sigui per la Núria, les pel.lícules familiars pel Max i les dames per en Narcís.
La Núria diu que ella es vol quedar a viure a la casa però que no pretén quedar-se-la. La Carme i la Clara no s'hi oposen en absolut.

Pis Montse.- En Narcís vol anar amb corbata per més que li molesti. Mentre no surten cap al cementiri, el noi s'interessa per quan es morirà la iaia i la mare. També el preocupa el pes que pugui fer l'Adrià un cop mort, ja que ell vol portar el taüt tal i com li va prometre al seu amic. També ha preparat un ram de clavells.

Cementiri.- Arriba l'Adrià (amb els peus per endavant). Hi ha la Roser, que no es troba gens bé, i la Pilar que diu que encara no sap res d'en Ramon.
En un altre racó hi ha en Franciscu i la Lola comentant que la Isabeleta i en Rafa no hi ha anat perquè no poden entrar a l'església.
L'Andreu s'ho mira de lluny fins que es decideix a acostar-se a les germanes i pretén donar-los el condol. Les dues dones rebutgen la mà estesa de l'Andreu i se li giren d'esquena sense un mot.
Tothom entra dins la petita església, llevat de l'Andreu.

Hospital.- La Marta marxa al bar i es queden en Peris i la Cinta, sembla que en David està reaccionant bé a la medicació. Parlen d'anar-li a buscar la roba i els estris de neteja i després, un silenci tens que trenca el mòbil de la Cinta.
És en Guillem a qui la Cinta li torna a demanar que no hi vagi.
En Peris decideix anar a l'enterrament de l'Adrià i la Cinta es vesteix de verd i entra a la UCI.

Cementiri.- La Carme puja davant l'altar i des d'allà agraeix a tothom, tot el que han fet pel seu pare, perquè se sentís bé en els seus últims dies, etc.


A la sortida del taüt, en Jordi pretén posar-se a la banda on hi ha en Narcís però en Quim el fa fora de mala manera (no el pega perquè no hagués quedat bé). En aquell moment arriba en Peris i s'hi posa.
O sigui que, en una banda hi tenim en Peris i en Narcís i a l'altra hi ha en Quim, en Franciscu i en Huari.
Abans que el taüt entri en el cotxe, en Narcís recupera el ram de clavells que li havia posat mentre la caixa era a l'església. L'aferra com si li anés la vida. La càmara s'allunya del cotxe i aleshores veiem el Trasto estirat a terra (té tota la pinta d'estar lligat a un arbre).

De cop i volta, la Isabeleta i en Rafa fan acte de presència però van de pet cap en Jordi, farts de buscar-lo per tot arreu. Li diuen lladre i més que li haguessin dit si no fos que la Núria els fa fora dient-los-hi que allò és un cementiri.

I finalment, la sorpresa: en Dani apareix quasi corrent i s'abraça a la Clara. L'home li diu que ha estat en Quim qui l'ha avisat i la Clara es mira el seu ex amb agraïment.

Hospital.- En Peris torna amb una esquela per la Cinta. La dona li diu que en David està tan adormit que li fa por; comença a donar-hi voltes i voltes i expressa en veu alta la seva por que les coses no vagin bé. En Peris prova d'animar-la, prova de fer-hi broma però la Cinta cada cop s'ensorra més i, a sobre, es dona la culpa d'haver estat ella el motiu principal de la ira d'en David canalitzada a través de la boxa. En Peris li vol treure del cap però la Cinta cada cop s'ensorra més i finalment fa enfadar en Peris quan diu: I si no es desperta?. En Peris diu: Cinta, collons! i torna a intentar de fer-la entrar en raó, els metges han dit que va bé, si no fos cert no ho dirien, etc. etc.
La Cinta plora i plora, imparable i en Peris s'aixeca, suplicant que deixi de plorar, que ell ja no sap què fer. I aleshores la Cinta li demana que l'abraci. El pobre Peris amb un suau: Cinta, collons li vol dir que ara ja no la pot abraçar. La Cinta li demana: si us plau. I en Peris l'abraça i la Cinta plora molt més fort aferrada a l'espatlla del seu ex (?) marit.

Pis Jordi.- En Jordi torna de l'enterrament i es troba que la Rut no hi és. Ni la Rut ni la roba de la Rut.
Surt al carrer i se'n va cap a la mega casa, prova d'obrir però la Rut no és tonta i ha canviat el pany. Crida el seu nom i quan veu que és inútil, s'asseu al portal.


tplana

Setmana 83
Capítol 409 · Capítol 410 · Capítol 411 · Capítol 412 · Capítol 413

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu 2001
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici