TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 412
del divendres dia 12/07/2002

.. El grup de teatre està fent l'assaig de l'obra però en el moment en que el Peris s'ha de suïcidar, torna a rebel·lar-se. No vol aquest final, i Cecília ha de fer un descans que l'aprofita per parlar amb ell. Cecília li diu que tot el que té no és pel final, sinó per tot el que està passant, amb el David, la Cinta i el fet que l'obra sigui del Guillem...

Cinta és a l'hospital on el David li explica que podria tornar amb el seu pare i critica a l'home amb qui marxa. El noi es queda de pedra quan la Cinta li explica que se'n va amb el Guillem. David, remata la feina culpant a la seva mare d'abandonar al Peris i anar-se amb aquest fill de puta. I l'acaba acomiadant molt fredament.

Max fa l'equipatge a can Quim. El nano el troba fotut i li diu que si s'ha de posar així ell prefereix marxar. Quim intenta fer el cor fort i dissimula que no l'importa que se'n vagi a Cardiff amb la Clara i el Dani. Al cap i a la fi acabarà tornant...
Per demostrar-li que no l'importa que marxi, li regala el mòbil que el Max sempre l'havia demanat i que el seu pare mai l'havia volgut regalar.

La Roser està amb la Núria, al seu pis, criticant el fet que la Clara marxi. Núria defensa a la seva mare i continua defensant al seu pare, però la Roser no vol saber res del seu fill.
En aquest moment la policia truca i li comuniquen a la noia que el Jordi ha estat detingut després que la Rut el denunciés per intentar matar-la.
Núria, nerviosa, intenta que la Roser l'ajudi, però l'àvia està decaiguda perquè ha estat parlant també del Jaume.
A la noia se li acut trucar al mòbil de la Carme a qui li explica la situació i a qui demana que parli amb la Clara perquè no marxi fins que ella no arribi.

Però la Carme quan penja, li diu a la Clara (està amb ella per acomiadar-la) que la Núria no arribarà a temps perquè la Roser no es troba bé.
Amb aquesta mentida, la Clara s'acomiada de la seva germana. Carme l'aconsella que sigui valenta i que si s'ha de quedar a viure a Cardiff que es quedi, i la Clara li respon que això mateix li va dir l'Andreu.

Els Peris, pare i fill, parlen a l'hospital. David emprenyat després que conegués la veritat, i el Pere amoïnat per l'obra i per la marxa de la Cinta. David ho intenta per últim cop, i li diu al seu pare que parli amb ella per aclarir les coses, que encara s'estimen tots dos, però Peris li fa callar...
Li comenta que l'assaig ha estat una merda. David no rebrà l'alta i no podrà anar. Aquest cop ha de sortir a escena per ell mateix.


Al carrer, Carme s'acomiada del Max i el Dani, mentre la Clara ho fa del Quim. Així, tots tres marxen en taxi. Carme s'apropa al Quim i li pregunta si es troba bé, contestant-li l'altre que sí i que ha d'anar-se'n a la lampisteria.

Però tot es mentida. Quim es tanca al seu pis, es posa òpera, mentre que al sofà plora i beu... sol.

Núria li clava una bronca a la Carme per no haver fet el que ella l'ha demanat. Estan al pis de la metgessa. Núria li demana ajuda, i Carme li diu que no pensa moure un dit pel Jordi, que ja li va dir a ell mateix el dia anterior.
Feta una fúria, Núria marxa del pis.

Davant l'entrada de la casa, Núria es troba amb el Lobo i la Rut. Núria li pregunta si retirarà la denúncia, però la Rut no vol. L'altra li diu que com pot fer-li això al seu pare després de tot el que ha fet per ella, i acaba clavant-li una bufetada a la Rut que porta collaret anatòmic.
Quan Núria se'n va, Lobo intenta parlar amb Rut perquè retiri la denúncia. Entén que el Jordi fes el que va fer, però l'altra està capficada a seguir endavant. Lobo li pregunta com s'ho farà a partir d'ara. Ha de pagar la hipoteca de la casa i ella no té un duro. Rut li demana diners a ell, estan junts, s'han d'ajudar. Però Lobo ho té clarissim: no estan junts, ni els deixarà ni un duro i ni molt menys permetrà que s'aprofiti d'ell com ho ha fet del Jordi.

Peris visita a la Cinta per parlar de la reacció del David. Ella li diu que s'ha tornat a emprenyar després de saber la veritat. Peris li explica que es pensava que es reconciliarien. Parlen de l'obra. Peris està fotut de representar el que el Guillem va escriure i diu irònicament si no voldria veure com ha quedat el que va crear. Cinta li diu que l'obra parla de la Joana i l'Andreu però sembla que el Peris no s'ho empassa. Per acabar-ho d'arrodonir, Peris li regala una entrada. Es pensa que no anirà ningú. Cinta no la vol, però acaba acceptant-la després que el Peris li digui que faci amb ella el que vulgui.
Peris marxa del pis, i Cinta es queda sola mirant l'entrada...









Channing

Setmana 83
Capítol 408 · Capítol 409 · Capítol 410 · Capítol 411 · Capítol 411 · Capítol 413


Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu 2001
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici