TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 411
del dijous dia 11/07/2002

.. El Jordi està escanyant la Rut i en aquest moment entra el Lobo, que porta a la noia unes carpetes que s'ha deixat al cotxe i, ho impedeix.
El Jordi retrocedeix asturat del què estava fent.

L'Andreu explica a la Carme que es va encegar pensant que havia estat ella qui havia matat al Biel. La Carme pregunta si pretén que ho oblidi tot. Ell contesta que s'imagina que no li pot demanar que el perdoni. Ella li diu que té coses a fer i que si us plau marxi, que espera no tornar-lo a veure.
Quan es queda sola, plora consternada.

La Paquita li explica al David que torna al taxi perquè a casa la senyora Regina no hi ha diners per pagar la seva feina i, apa!, a tornar a començar! De moment s'està a casa del Lluís perquè ha deixat els nuvis sols que s'esbravin.
Arriba el Peris.

La Núria pregunta al Jordi per la Rut i el seu pare li contesta que encara no ha tornat. Insisteix preguntant si hi ha parlat i ell, amb una mica d'irritació, contesta que no en sap res. La noia li demana que no ho pagui amb ella i continua fent preguntes: com va el tema de les inversions? El Jordi contesta que d'aquí a pocs dies ho tindrà tot enllestit. Ella no s'ho creu perquè al Jordi se'l veu deixat i amb mal aspecte.
En aquest moment sona el telèfon. És l'advocat dels inversors que ha posat una denúncia. La noia pregunta què farà ara. El Jordi contesta que vendre la casa i pagar.

La Clara va a veure al Max però no el troba. Ho aprofita per parlar amb el Quim i donar-li les gràcies per haver avisat al Dani de la mort de l'Adrià. Parlen de les vacances. El Quim no té intenció de fer-ne perquè vol preparar el negoci amb el Huari i pensa enviar al Max uns dies al càmping amb el Peris i el David, suposant que hi vagin.
Pregunta pels plans de la Clara i el Dani. Ella contesta que el Dani s'entorna a viure a Cardiff i ella es queda per estar amb els nanos. Vol fer les coses ben fetes d'una vegada.

La Carme embesteix al Guillem: no cal que faci més el posat de bona persona! Li recrimina que pensés consentir que ella anés a la presó per estar tranquils ell i la Joana, que la deixés abans del judici, que permetés que la relació entre ella i l'Andreu es destrossés. Ell intenta excusar-se dient que la Joana no estava bé. Però això fa enrabiar més la Carme: que potser n'estaven ella i l'Andreu? El Guillem diu que li sap greu... que no pensava... Ella li venta una nata i li diu fill de puta.

El David rondina de valent del menjar de l'hospital. Entre altres inconvenients, li falta sal. El Peris el sorpèn perquè es treu un saler de la "màniga". Riuen. Aleshores el noi li pregunta a son pare com està el tema del divorci i li suggereix que s'esperin una mica. Està convençut que encara s'estimen. Els ha vist junts i semblava que no hagués passat res. El Peris diu que s'ha acabat i que ella està amb un altre home. Està parat de la sortida del seu fill que s'ha passat mesos sense voler saber res de la seva mare i ara .... El noi li diu que abans no li agradava com eren els seus pares i la vida que feien, però ara ho veu diferent. Ara el seu pare li agrada com és i l'home que està amb la seva mare no pot ser com ell. Mai no se l'estimarà tant. El Peris diu que ell vol que la Cinta faci el que hagi de fer.


El Ferran i la Lourdes estan enllestint els paquets. Arriba la Paquita preparada per carregar els seus llibres. La Lourdes li diu que es quedi a casa mentre ells estan fora. La Paquita diu que estarà bé amb el Lluís. Llavors la Lourdes li demana l'adreça per enviar-li una postal des de Hawai. La Paquita queda estupefacta però no fa preguntes. La Lourdes es queixa que sembla que tingui pressa per deixar-los i li dóna un sobre. La Paquita es pensa que són referències i diu que no pensa tornar a fer de minyona. La Lourdes li demana que obri el sobre d'una punyetera vegada: li donen la casa a la Paquita.
Aleshores, la Lourdes, li explica que el Ferran les ha descobertes i no pensa dir res. Que ell també les ha enganyades, perquè, de fet, està podrit de diners. Resulta que les van trair els ous ferrats, que l'autèntica Regina els feia més bons.
La Lourdes està contenta, ja pot dir paraulotes i fumar i beure i disfrutar de la vida.

El Quim li diu al Max que la Clara l'ha anat a veure i li pregunta si s'ha pensat bé això del càmping . El nano contesta que prefereix quedar-se i ajudar-lo amb la lampisteria.
Aleshores el Quim li demana si li agradaria més anar a Cardiff i el Max diu que la Clara no n'hi ha dit res. El Quim li explica que la Clara no vol marxar per no deixar-lo a ell perquè li fa por que s'enfadi. El Max insisteix que es vol quedar i llavors el Quim fa veure que ell estarà més tranquil si se'n va i li fa creure que ni s'adonarà que no hi és amb la feina que tindrà. El Max, il·lusionat, li demana el mòbil per trucar la Clara.

La Cinta i el Guillem estan a casa parlant quan es presenta el Peris per demanar a la seva ex que expliqui al David amb qui viu.

El Jordi demana ajuda a la Carme: està arruinat i necessita un advocat perquè els inversors l'han denunciat. Ella deu tenir estalvis i el pis, que era de tots dos. Pot demanar un crèdit. Ella al·lucina "quins collons que tens!". Ell li vol fer pena dient que la seva mare no en vol saber res i que la Rut l'ha deixat. Ella se'l treu de sobre. El Jordi demana que ho faci per la Núria i la Carme replica que no va pensar gaire amb la filla quan es va embolicar amb la Rut. Està farta d'ajudar a tothom i a ella qui l'ajuda?

La Clara li diu a l'Andreu que li sap greu tot el que ha passat, que se'n vagi i que la Carme no el vulgui perdonar. Ell, però, ho entén. Quan ja s'acomiaden, ell li pregunta si li van bé les coses amb el Dani. Li aconsella que vigili i no ho espatlli com ha fet ell.

La Paquita i la Lourdes s'acomiaden. Totes dues estan nervioses. La Lourdes no troba el tabac que té a la mà. La Paquita fa fora a la Lourdes perquè el Ferran l'està esperan abaix amb el taxi, però no acaben de trobar el moment de separar-se. La Lourdes comença a recordar coses que han fet juntes i la Paquita es va emocionant fins que comença a plorar. Tornen a riure i a fer broma. La Lourdes li promet una postal vestida de hawaiana. Entre llàgrimes i riatlles se separen.

Truquen a la porta de casa el Jordi. Aquest després de molta estona va a obrir. Demanen per ell: és la policia que el deté per intent d'homicidi.
L'Emmanillen.



Antaviana

Setmana 83
Capítol 408 · Capítol 409 · Capítol 410 · Capítol 412 · Capítol 413

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu 2001
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici