TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 410
del dimecres dia 10/07/2002

.. A La Fusteria, el Marcel li ensenya al Fede una notícia del diari: és una d'aquelles notícies que semblen esquel·les i que denuncien la desaparició d'una persona. La persona desapareguda en qüestió és el Ramon. Si, aquell noi tan agradable que feia d'olivaire. L'anunci el deu haver posat la Pilar, en una clara demostració de que si està impossibilitada mentalment.

Atenció, arriba el Lobo -no el dels torrons, sino l'arquitecte-dissenyador i altres coses de maldir-, i seu en una tauleta amb el Jordi. Semblen "l'estranya parella". L'un pregunta per la Rut i l'altre fa veure que no en sap res.

El Dani està en calçotets i samarreta -la muda, aparentment neta, això si-, parlant per telèfon: el reclamen de Cardiff. Tenen molta feina. Tornem a la discusió de sempre: a casa meva o a casa teva. Però el Dani confessa que està convençut, que no sap si a Gal·les o a Barcelona, però està segur que viurant junts.
Quan comencen a fer-se magarrufes, truquen a la porta. És l'home de negre: l'Andreu. Vol parlar amb la Clara i el Dani aprofita per anar-se'n a dutxar. És la viva imatge del penediment sincer. Li explica la veritat a la Clara: que sap que la Joana va matar el Biel i el Guillem la va encobrir. Ara ja ha retirat la denúncia. Sent el que li va passar a l'Adrià i lamenta l'escena del pèsam. A més, a decidit tancar el bufet i emigrar de Sant Andreu. La Clara li pregunta si se'n pensa anar sense explicar-li tot això a la Carme.

El Narcís està amb el germà d'amèrica. Xerren una mica de tot. L'Ivan ha tallat amb la Susan i el Narcís li explica l'embolic que hi va haver amb els seus diners i l'interès que té en fer-se soci del Huari en el tema de la lampisteria. Li confessa que ja està cansat de fer de jardiner i vol provar una altra cosa diferent.

El Lobo intenta convèncer la Rut de que parli amb el Jordi, de que aclareixi les coses i li digui que ja no l'estima. Però la nena no vol saber res. El Lobo llavors li diu que si no vol dir-li res que no li digui, però que a casa seva no se'n pot estar i que, a més, té una casa collonuda. Això si que l'ha convençuda: se'n a anirà a viure a la casa nova.
Justament davant la casa és on el Jordi està plantat fent guàrdia.

El David està a una saleta de l'hospital envoltat dels amics: la Marta, l'Ivan i la Núria. Els nois es lamenten: que si he tallat amb la noia -Ivan-; que si no m'enrecordo de res -David-; que si quina ratxa -Núria-; però finalment decideixen mirar endavant i pensar en les vacances d'estiu que ja s'acosten.

De lluny estant, el Marcel i la Cinta se'ls miren amb displicència. El Marcel li pregunta quan se'n va i quins plans te. Ella li contesta que ben haviat, i que estudiarà la carrera i treballarà amb el Guillem al despatx. Ell li comenta que els serà més fàcil començar lluny de Sant Andreu i de "l'entorn".

La Pilar ha anat a ca la Mari a veure la Desi. La nena porta una Cinta que li embolica tot el cap pelat que quan la veus t'agafen intencions de disfressar-se de Ramon i de donar-li d'hosties a la mare fins que se t'escaldi la mà.


Parlant del Ramonet, la Mari li pregunta si en sap res. La Pilar diu que no, malgrat l'anunci del diari. La noia li confessa que preferiria que el Ramon no tornés per Sant Andreu i la Pilar li replica que no te ningu i que també necessita que l'estimin.

La Carme és a casa amb la Núria fent la seva i criticant una mica el Jordi. Truquen al telèfon i es queda boca-badada: és l'advocat que li informa que l'Andreu ha retirat la denúncia. Ara mateix, la Carme no enten res de res.

Noi, no hi ha res com estudiar als Estats Units per veure les coses més clares que ningú: l'Ivan soluciona en un tres i no res el dilema Huari-Narcís-Quim-Lampisteria- Taller de Motos-no tinci diners. Fa un plantejament de la qüestió preclar i el Narcís es converteix en soci inversió de la nova lampisteria entre la joia de la resta de la famíla. Benvingut, Mr. Marshall.

La Pilar arriba a casa i ¡pam!, el "desaparesido" està dempeus al menjador i amb ganes de guerra. Per què la seva foto està als diaris? N'està fart de no poder fer res sense tenir la Pilar al damunt, de no poder fer la seva.
Però la Pilar, amb habilitat de davanter brasiler li diu que n'està d'acord: ha de fer la seva vida. Pot tornar a la parada o vendre-se-la, pot buscar-se un pis per viure sol, pot conèixer una altra noia i oblidar la Mari. En definitiva, pot fer el que vulgui, però no li cal fugir.

La Mari està amb la Desi -que encara porta la faixa al cap-, i li està fent una sessió de teràpia pro-Marcel.
Quan aquest arriba li dona els regals a la nena -unes arrecades de Tous, entre altres coses-, i li diu que la Cinta deixa el pis i que podria ser apropiat per a ella i la nena, perquè ja deuen tenir ganes d'estar soles. La Mari es posa tendre i sembla haver-se enamorat del Marcel. Li agraeix tot el que ha fet per ella i per la nena, i ell li dona un cast petonet a la galta que sembla fer estremir la Mari.

Truquen a la porta de ca la Carme. Obre i és l'Andreu. Ella intenta tancar-li la porta als morros, però ell, que ha rebut un curs per correspondència de venedor d'enciclopèdies, aconsegueix esmunyir-se dins el pis. Vol explicar-li la veritat fil per randa vulgui o no.

El Jordi segueix muntant guárdia estil sargent xusquero. Però un cotxe arriba. És la Rut i el Lobo que li fa de camàlic portant-li les maletes. L'acomiadament entre tots dos es carinyós, molt carinyós. Tot transcorre sota la mirada atónita del Jordi.
Quan la Rut està entrant les maletes a casa el Jordi creua el carrer a tota velocitat i la fa entrar a casa d'una empenta. Allà es desenvolupa un violenta escena: el Jordi, rabió i gelós comença a estomacar la Rut, que acaba per terra i amb el Jordi escanyant-la cada cop més fort.







Massagran

Bones Vacances!!

Setmana 83
Capítol 408 · Capítol 409 · Capítol 411 · Capítol 412 · Capítol 413

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu 2001
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici