TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 82
del 01 al 05 de juliol del 2002

Capítol 403 (dilluns 01/07/2002)
Capítol 404
(dimarts 02/07/2002)
Capítol 405
(dimecres 03/07/2002)
Capítol 406
(dijous 04/07/2002)
Capítol 407
(divendres 05/07/2002)


.. L'Adrià ens ha deixat.- Després d'un parell de dies d'una lucidesa increïble, l'Adrià ha mort de la millor manera que ningú podria desitjar morir: havent deixat clar que estima molt la seva família, envoltat per ells, feliç, mirant la pel.li del dia de la platja amb l'Esperança i les seves dues filles i sense adonar-se'n.
Descansa en pau, Adrià. T'enyorarem!

La "Estic feta un liu".- Fa honor al seu nom i, encara que sembla contenta de marxar a València amb el "megacavaller", no dubta en rebutjar la seva companyia quan sorgeixen els problemes mèdics amb el David.

La Paquita i la "Suplantadora".- La parella pobre, de moment, i feliç es replanteja el tema casament amb l'austeritat que requereix el seu nou estat.
La Paquita comença a pensar en buscar una nova feina per tal de poder-se guanyar la vida perquè ella de paraules d'amor dels dos colomets, només, no pot viure. Li passa pel cap tornar a fer de taxista.

L'Antiheroi.- Es prepara a consciència pel combat de boxa en el què, al final, perd la ídem després d'haver estat proclamat campió.
A l'hospital la seva família i amics tenen el cor en un puny fins que la doctora no els diu que el David se'n sortirà sense problemes.

"Gescartera".- El Peter Pan ha reservat alguns diners de la venta de la farmàcia per a pagar part dels seus deutes i la resta l'ha invertida per a poder aconseguir més diners i sobreviure (amb el luxe a que té acostumada a la Lolita).
Però els creditors volen la totalitat dels diners que li van donar i el Jordi li diu a la Ruth que haurien de vendre la casa i així estarien tranquils d'una vegada per totes. Però la Lolita té molt clar que la casa és seva i li diu que "nanai del Paraguai": "La casa no es ven. La casa és meva i no me la penso vendre. Si necessites diners, t'espaviles". Com s'estima el Jordi aquesta xiqueta!

"L'estrellat".- El Huari està completament decidit a liquidar el taller i el Quim li parla de la possibilitat de fer-se socis i ampliar el negoci de la lampisteria. El Huari no s'acaba de decidir però insinua que el Narcís també podria entrar en el tracte com a "soci capitalista".

"La pocas Luces".- Està que no hi cap amb la Desi i tot i que sap que hauria de buscar un lloc per a viure i començar de nou, es fa la "remolona" a casa del periodista. El Fede posa el dit a la nafra quan li diu si no estarà enamorada del Marcel i ella es fa l'ofesa.

"La mosca darrera l'orella".- L'Andreu aconsegueix parlar amb la Joana i saber com va morir realment el seu fill: d'una empenta de la Joana quan el Biel anava a atacar el Guillem amb un cendrer de vidre. El xiquet va caure i es va colpejar la nuca contra el cantell d'una taula baixa. El Guillem va cridar una ambulància i va proposar tapar la mort amb l'accident de cotxe que el Biel havia patit poc abans.
L'Andreu no pensa denunciar-los aclaparat, al saber la veritat, per les conseqüències de tot plegat.

Altres temes.- L'oliverer, després del judici, deixa la parada, la mare i la casa i toca el dos amb una trista bossa com a resum de dos anys de la seva vida a Sant Andreu.

L'escena de la setmana.- L'escena en blanc i negre de la veritable mort del Biel. Entre d'altres coses perquè feia molts mesos que l'esperàvem ;-)










Casablanca


Setmana 82

Capítol 403
· Capítol 404 · Capítol 405 - Capítol 406 - Capítol 407 -

Tornar a Resums Juliol 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar