TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 405
del dimecres dia 03/07/2002

.. La Núria té un concert, vaja una "classe pràctica", i l'avi està decidit a anar-hi. La Carme intenta dissuadir- lo però no hi ha manera. Està entossudit, i pensa assistir- hi ben mudat i callat com un mort.

Al Peris, el Santos li dona les últimes instruccions al David abans del combat: demà no ha de treballar -el Peris es pujarà a la cadira-, no ha de menjar ni poc ni massa i per la nit anar a dormir d'hora i...sol!! El David en fa conya, però la Marta ja l'avisa que fins demà no es veuran. El Santos li pregunta si son pare anirà al combat i el noi li contesta que ni borratxo. Tot decidit, el Santos se'n va a trobar el Peris i li pregunta perquè no ve demà a la boxa. El Peris li argumenta que té feina i que no pot tancar el bar cada dia. El Santos li replica que no es preocupi i que ell ja vigilarà el seu nano.

El Guillem està desmuntant el despatx i li entrega la liquidació i una carta de recomanació a la Clara. Ella està dolguda perquè deixa penjada la seva germana i, a més, està convençuda que és a causa de la Joana. El Guillem argüeix que ell ara no podria defensar correctament la Carme i que la Joana no te culpa de res de la seva marxa.

L'Andreu ha localitzat finalment la Joana i es retroben en un café de Segovia. L'Andreu ve decidit a resoldre els seus dubtes, ve decidit a saber la veritat. La Joana intenta primer explicar-li sopars de duro, però l'Andreu està disposat a averiguar què va passar costi el que costi.

La Carme té la sensació que ha quedat desamparada, amb l'escapada del Guillem. La Clara l'anima i li insinua que potser tot s'aclarirà abans del que no es pensa. Apareix l'Adrià disposat a posar-se ben guapo per anar a veure tocar la neta. Està content de tenir les dues filles pendent d'ell, igual que les va tenir l'Esperança abans de morir...

Al Peris, el Rafa i la Isabeleta pressionen el Francisco perquè els acompanyi a casa del Jordi per a mirar de cobrar els diners que els nega per telèfon. Adueixen que com que ells els va ficar... Però el Francisco està fart de donar la cara pels altres i els diu que s'espavilin tot sols com ho ha fet ell.. Ah, i ells els van ficar perquè els hi va dir la Biblia...


El Narcís està fent preguntes al David sobre el combat: tens bola? Et poden pegar als collons? Si et donen al cap et quedaràs tonto? Què en pensa la Marta? I es que la Marta és la noia més bonica de Sant Andreu. El David li contesta que síi que ho és i es queda tot pensant...

El Guillem i la Cinta estan al despatx, allà on van estar junts per primer cop. Ara estan a punt de marxar, de començar una nova vida lluny de tot i de tots. Una vida nova que començarà quan s'acabi el combat del David.

El David ha anat a veure la Marta, i aprofitant que no hi ha ningú es salta una de les recomanacions del Santos: anar-se'n al llit sol.

Quan la Núria acaba el concert, tothom aplaudeix fins que finalment l'Adrià es queda tot sol aplaudint. Està totalment orgullos de la neta: és la que millor ho ha fet. En un apart l'avi li diu a la Núria que un dia podria fer un concert a casa i convidar el Quim i l'Andreu. La Núria li explica que la Carme ja no surt amb l'Andreu.

L'Andreu pressiona una i altra vegada la Joana i no fa cas de les seves excuses i històries del TBO.
Finalment, la Joana es rendeix i comença a explicar-li el que va passar en realitat.
El propi Andreu té part de la culpa: cada vegada estava menys per ella, semblava importar-li només la feina. Aquell era el dia del seu aniversari i ell se'n va anar a Madrid i el Biel també era fora. El Guillem la va acompanyar a casa i allà, en aquell moment, es van embolicar.
Poc després va arribar el Biel i els va enxampar. Es va posar fora de si i va començar a sacsejar la Joana i el Guillem li va clavar una bufetada. Llavors el Biel va perdre el món de vista i quan anava a agredir el Guillem amb un enorme cendrer de vidre, la Joana li va donar una empenta amb tant mala sort que es va donar un cop sec al clatell amb l'escaire d'una tauleta.
De seguida el Guillem va prendre el control: va trucar l'ambulància i va muntar la "versió oficial"; el Biel havia estat atropellat per un cotxe i quan va arribar a casa es va marejar.




Massagran

Setmana 82
Capítol 403 · Capítol 404 · Capítol 406 · Capítol 407 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici