TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 403
del dilluns dia 01/07/2002

.. Plaça.- La dependenta de les olives és davant de la parada tancada. En Ramon no s'hi ha presentat. L'Adrià i la Núria compren a la Lola; se'ls ajunta la Teresa que diu que ha de fer macarrons i l'Adrià recorda com són de bons.
Aleshores arriba la Pilar, esverada, i envia la dependenta cap a casa; ella (la Pilar) tampoc sap res d'en Ramon, no ha anat a casa a dormir.

Farmàcia.- En Jordi recull les últimes coses del seu pare, inclosa la bata i el rètol de "tancat". Ho posa tot en una capsa, amb recança. Apaga els llums i surt.
A fora l'espera en Peris per donar-li el condol.

Bar Peris.- La Paquita s'està queixant a en Lluís de la feina doble que té amb en Ferran a casa i que, a sobre, no hi ha manera de cobrar.
En David entra, tot suat, i es clava tota una ampolla d'aigua. Tornen a tenir un "pique" amb el seu pare per lo de la boxa.

Pis Montse.- Arriba la Teresa. En Narcís s'ha adormit i no ha anat a treballar. El noi comenta que ha somiat amb l'Adrià i amb l'Ivan i que li queien les dents; pregunta a son àvia què significa això de les dents però la dona no en sap la interpretació popular ( jo, sí :-)).

Pis Marcel.- La Pilar li porta quatre coses que encara quedaven per casa seva i la Mari li dóna les gràcies pel seu testimoni durant el judici i li demana que vagi a veure-les sovint.

Pis Pilar.- La Pilar li diu a la Roser lo d'en Ramon i que, fins i tot, ha trucat a la poli. La Roser està tan decebuda amb el seu fill i amb el que ha sabut d'en Ramon, que li diu que encara bo si no torna.
Truca en Jordi, que porta la capsa amb les coses del pare però la Roser se li torna a posar de cul i li diu, molt irònica, que encara com no se les ha venut. La dona no es creu de cap manera que en Jordi estigui amoïnat per ella, tal i com li diu el seu fill, i li etziba: Fes com si jo també m'hagués mort.

Bar Peris.- Tots envoltant la Mari i felicitant-la.
Després la gent es dispersa i veiem a l'Adrià molt content, amb la Núria.
Els del grup de teatre també s'asseuen en una taula i en Rafa treu la pistola amb la que el protagonista s'ha de suïcidar. En Peris demana de canviar això del suïcidi però la Cecília s'hi nega en rodó.


Casa Regina.- La Paquita va passant el "plumero" i va sentint la conversa dels dos enamorats que es basa en parlar del casament, que ara serà molt més íntim, etc. etc.
La Lurdes, però, no s'està de dir que a ella li hauria fet tanta il·lusió un carruatge amb cavalls........Això sorprèn (o no) al Ferran que li comenta que ella no havia estat mai gaire fantasiosa.
L'home marxa per tal d'anar a veure el capellà i la Lurdes aprofita per posar-se un puret a la boca i la Paquita aprofita també per dir-li a la Lurdes que un cop s'hagi casat, ella marxarà. Clar, necessita cobrar alguna cosa. La Lurdes ho entén, tot i que la trobarà molt a faltar. Les dues dones es miren amb complicitat i tendresa.

Pis Jordi.- En Jordi està fent números amb l'ordinador i la Rut se sorprèn que una farmàcia valgués tants diners. La noia es pensa que ara se li han acabat els problemes, que ell podrà pagar tot el que deu als veïns i llestos. Però en Jordi només té intenció de pagar-los-hi una part i de moure la resta de diners. Diu que si ho paga tot es tornarà a quedar a zero. La Rut li diu que s'ha de pagar als músics del Lobo perquè se'ls ha avisat amb molt poc temps i en Jordi s'acaba aixecant de la cadira i dient: Això del casament és el pitjor negoci que he fet mai.

Casa Adrià.- La Teresa i en Narcís li han portat els macarrons que tant li agraden. El noi pregunta a la Núria això de les dents però ella no en té ni idea. Li pregunta a l'Adrià, que tampoc. Aleshores, l'home es posa a recitar alguna cosa, tots es queden parats, sense entendre res, fins que l'Adrià torna en sí i fa cara de no saber pas què estava dient uns moments abans.

Presó.- La Mari ha anat amb la Desi a veure en Toni. S'abracen i el noi mira embadalit la nena. Parlen de les seves coses, que si ara em buscaré un lloc per viure (això la Mari, clar), que si encara no sé quan tinc el judici (això, en Toni), etc. etc.

Pis Pilar.- La dona arriba molt cansada. En Ramon surt d'alguna habitació i la dona el cus a preguntes que ell no té cap intenció de respondre. Li acaba dient que es foti la Desi al cul, que em deixi estar, òstia puta i que ell no és el seu fill i que està tip de tanta comèdia.
La Pilar segueix provant de calmar-lo però no hi ha res a fer, en Ramon agafa una bossa que ja tenia preparada i la Pilar li diu que la parada, que la casa, que tot serà seu, a lo que en Ramon li diu que li doni a algun altre fill que es trobi pel carrer i que sigui prou imbècil per acceptar-ho.
Agafa el farcell i AGUR!.


tplana

Setmana 82
Capítol 404 · Capítol 405 · Capítol 406 · Capítol 407 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici