TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 406
del dijous dia 04/07/2002

.. L'Andreu li retreu a la Joana que li hagi amagat la veritat tant de temps. Ella diu que volia explicar-l'hi però que estava massa espantada i el Guillem li va dir que no ho fés. De tota manera, li resultava insoportable viure amb el pes de la veritat al damunt i per això va marxar de casa i li va enviar el fax. L'Andreu li pregunta si no li va importar que acusés a la Carme. La seva exdona li demana que retiri la denúncia perquè és ella qui ho ha de pagar. L'Andreu diu que està massa cansat i marxa.

El Peris rondina una mica al David perquè agafa el dia lliure per està descansat a l'hora del combat. El noi li torna a preguntar si hi anirà i el seu pare li torna a contestar que no: no pot deixar el bar, té assaig i, a més, ell mateix li va dir que s'estimava més que no hi anés. Al David, en el fons, li sap greu i es lamenta que no el vegi capaç de guanyar res. El Peris replica que tant li és que guanyi com que perdi, però que el que no vol és que es faci mal.

Arriba la Cinta per acomiadar-se del David. El noi li pregunta què vol. La mare diu que ve a desitjar-li sort perquè demà ja no el veurà, ja que de seguida que s'acabi el combat marxarà cap a València i li demana que la truqui quan acabi. El David li diu que sí i, amb un to conciliador, li demana perquè no es queda a Sant Andreu o, al menys, en un barri veí. Ella contesta que més val que se'n vagi ben lluny. Quan marxa, el David la crida i es fan una abraçada.

El Guillem confirma al Jordi que se'n va i que l'afer dels seus deutes queda en mans d'un altre advocat. El Jordi diu que no té prou diners per a pagar a tothom i que ho farà d'aquí a pocs dies. El Guillem vol saber quants dies. No es creu que ja no li quedi res de la venda de la farmàcia. El Jordi li explica que una part és per fer un negoci. El Guillem diu que l'altre advocat no tindrà tanta paciència i que triï entre vendre's la casa i pagar o passar pel jutjat. Li ensenya la denúncia preparada.

El David parla amb el Santos en el lloc del combat. Està una mica impressionat. El Santos li pregunta si aquesta vegada tampoc no hi anirà ningú a veure'l i el noi respon que suposa que només el Marsal perquè ningú no confia que pugui guanyar. El Santos li demana si hi confia ell mateix i el David no n'està segur, però no vol ni sentir parlar de fer-se enrere.
Aleshores el Santos li regala uns guants de boxa i el David, content, diu que li portaran sort, però l'home diu que no n'hi ha de sort, que s'ha de concentrar i fer les coses bé.

La Rut li explica al Lobo que el Jordi està arruïnat però que ell i els músics cobraran perquè ella hi ha intervingut. El Lobo li pregunta què pensa fer ara, si s'hi casarà igualment al setembre, que no li vulgui fer creure que es casa per amor... que això no s'ho creu ni ella. Ella es molesta i li diu si s'han de passar la tarda parlant del Jordi... que el que ella vol fer necessita un lloc més tranquil i li demana que la porti a casa d'ell.

El Guillem parla amb els inversors que no han cobrat i els diu que si la setmana que bé encara no els han tornat els diners, el nou advocat posarà una denúncia.
Li sona el mòbil i és la Joana que li diu que ha explicat la veritat a l'Andreu i que està espantada. L'advocat abandona la reunió ràpidament.


El David es prepara per començar el combat i el Santos li dona uns quants consells. La sala de boxa és tot un clam.

Per una altra banda, és veu el Peris assajant l'obra de teatre i que no n'encerta ni una. Està nerviós pensant amb el combat del fill.

La Núria i la Marta comenten les notes. Totes dues han aprvat, però la Rut ha suspès i la Núria no pot evitar d'alegrar-se'n.

Continua l'assaig del Peris, però arriba la Marta i ell deixa el què està fent per parla amb la noia. Ella està dubtant si anar a veure el David, però li fa por que es posi nerviós si la veu. El Peris li ho desaconsella perquè troba que ja pateixen prou des de casa.

Continua l'assaig i continuen els disbarats del Peris. Ho engega a la merda. La Cecília s'ho agafa amb filosofia.

L'entrenador anima al David que ho està fent molt bé. El combat està igualat però el noi es sent una mica cansat.

El Guillem va a veure a l'Andreu que no vol tornar a sentir la història. Li demana que se'n vagi, però el Guillem vol que l'escolti: ha estat un covard. Ho havia de haver dit de bon començament però la situació el va superar i quan la Joana va voler suicidar-se i va aparèixer la Carme com a culpable, va pensar que ja no es podia fer enrere.
l'Andreu, desfet, desesperat, li retreu amb to amarg que el deixés anar amunt i avall per Sant Andreu amb la foto del Biel i, sobretot, que permetés que li desfés la vida a la Carme, la dona que estimava. Diu que no els denunciarà, però que no el vol tornar a veure mai més.

La Rut, de mala llet, li diu al Jordi que li han suspès el curs. Ell mira de treure-li ferro dient que amb la feinada del casament i les reformes de la casa... Li pregunta per la Núria. La Rut s'empipa encara més. Sí, la seva filla ha aprovat.
Ell canvia de tema i li diu que han de parlar d'una qüestió important: si no paga el deute el denunciaran. Han de vendre la casa. Amb les reformes que han fet encara hi guanyaran diners. Però la Rut diu que no, que si necessita diners s'haurà d'espavilar perquè la casa és d'ella i no se la pensa vendre.

Al combat hi ha problemes pel David. S'ha distret un moment perquè ha vist que el seu pare, finalment hi ha anat, i la desconcentració l'ha perjudicat. L'entrenador el renya suaument. Ara caldrà veure què decideix els jutges.

La Cinta s'exclama al Guillem que arribi tant tard i ell s'excusa. La dona nota alguna cosa extranya i li pregunta què té. Ell li diu que ha vist a l'Andreu i que han tornat a discutir per coses del despatx. Diu que té moltes ganes de marxar. La Cinta li contesta que ella també i que ja està tot a punt. Només falta que el David truqui.

A la boxa hi ha expectació. L'àrbitre està a punt de dir qui és el guanyador.
Finalment, guanya el David per punts, però quan tothom comença a felicitar-lo, el noi cau a terra. Sembla desmaiat.



Antaviana

Setmana 82
Capítol 403 · Capítol 404 · Capítol 405 · Capítol 407 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici