TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 407
del divendres dia 05/07/2002

.. Cinta no para de xerrar mentre acaba de fer l'equipatge. Guillem està absent i ella se n'adona. Li demana una explicació, però quan ell li vol donar respecte al motiu pel que ha discutit amb l'Andreu, sona el telèfon. Cinta contesta, és el Marcel qui li diu que el David és a l'hospital. Ràpidament, tots dos se'n van.

Peris està nerviós perquè no l'han donat cap explicació respecte a l'estat de salut del David. Quan la Cinta apareix amb el Guillem, Peris s'emprenya i acaba per retreure-li a la seva dona que hagués anat acompanyada per l'altre. Cinta parla amb el Guillem a qui convenç perquè marxi de la sala d'espera. L'advocat estarà a la cafeteria.

Santos també hi és, amb el Javier. Es sent culpable per haver-lo recolzat en la idea de tirar endavant amb el combat, mentre que Javier diu que no va rebre tants cops com perquè caigués desmaiat.

El temps va passant, i la Cinta rep el suport de la Paquita. Quan apareix una infermera, només els pot dir que el David encara està inconscient i que el traslladaran a la UCI per tenir-lo més vigilat. També diu que un d'ells el pot passar a veure, sent la Marta la que demana el favor als seus sogres per poder ser ella la que entri. Cinta i Peris no posen cap inconvenient.

Quan la noia surt, ho fa molt esverada i clavant-li una bronca al Santos per no haver-li tret del cap la idea de que el David fes boxa. Santos acaba marxant amb el Javier, no vol fer nosa.

Les hores passen i no reben cap parte mèdic. Peris, furiós descarrega el que sent en forma de cop de puny contra la paret per la qual cosa, l'han de lligar la mà amb una vena.


Marcel parla amb el Guillem i li diu que la Cinta vol que marxi més que res per no empitjorar les coses. Tot i que l'advocat vol quedar-se, marxa perquè és això el que vol la que ja considera com a dona seva.
Mentrestant, a la sala d'espera, Peris seu al costat de la Cinta i parlen del David, la Laura i la separació... Ell fa una repassada de totes les desgràcies que estan vivent.
Poc després arriba el metge que els hi diu que el David té un petit edema cerebral. Estarà inconscient uns pocs dies però es recuperarà. Tots se n'alegren, la Cinta abraça al Quim, el Peris al Marcel, però tots dos no poden evitar mirar-se fixament...

Iolanda aconsegueix finalment les pel·lícules que temps enrere es va vendre als Encants. I decideix endur-se-les al pis de l'Adrià. Mentrestant, Adrià se n'adona que el Trasto s'ha pixat al terra. Li clava una bona bronca però de mica en mica acaba entenent que el gos s'està fent vell i que és normal que es pixi a on li vinguin ganes.
Quan arriba la Iolanda, tots es posen molt contents, sobretot l'Adrià, que vol reunir a tota la família (Narcís inclòs) per mirar-les després de sopar tots plegats.

Adrià està molt feliç i recorda cadascun dels moments que apareixen a les pel·lis. Per a ell, és el dia més feliç de tota la seva vida. No es cansa de mirar un cop darrere un altre la mateixa pel·lícula on surt l'Esperança a la platja amb les seves filles.
Però quan acaba una de les pel·lis i encenen les llums, Núria, que està al seu costat se n'adona que el seu avi s'ha dormit. Intenta despertar-lo però no ho aconsegueix.
Clara
el mou i el cap de l'Adrià cau cap a un costat. Carme li diu a tothom que l'Adrià no està dormit, i tots comencen (comencem, estic segur), a plorar...
L'Adrià ha mort...


Channing

Setmana 82
Capítol 403 · Capítol 404 · Capítol 405 · Capítol 406 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu 2001
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici