TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 80
del 17 al 21 de juny del 2002

Capítol 393 (dilluns 17/06/2002)
Capítol 394
(dimarts 18/06/2002)
Capítol 395
(dimecres 19/06/2002)
Capítol 396
(dijous 20/06/2002)
Capítol 397
(divendres 21/06/2002)


.. L'Adrià i la seva malaltia.- La incontinència que ha començat a patir l'Adrià acaba d'obrir els ulls al Max a la duresa d'aquesta malaltia que poc a poc està deixant l'avi sense el més preuat: les funcions cerebrals.
La Carme i la Clara donen un cop de mà als adolescents que s'entesten en continuar cuidant l'Adrià.

La "Estic feta un liu".- El David continua sense voler parlar amb la seva mare i la Cinta ni tan sols se li pot atansar per felicitar-lo després del judici on ell ha quedat absolt.
Tampoc no es pot atansar al seu "megacavaller" que sembla tenir urgències a Madrid. Uns quants dies més tard, l'advocat encarcarat, li proposa a la Cinta d'anar-se'n a viure lluny de Sant Andreu perquè aquí hi ha masses coses en contra (la Cinta no sap fins a quin punt és certa aquesta afirmació). La damisela accepta encantada una espera d'un parell de setmanes per a que el seu cavaller solucioni els temes pendents. Sembla que, de moment, no faran pública la seva relació.
La Cinta va a veure el Marcel i li agraeix que no hagi explicat al Peris la seva relació amb el Guillem. L'exgendre li aconsella que parli amb el Peris tan aviat com pugui però ella s'aferra a la seva por secular per a ajornar-ho.

La Paquita i la "Suplantadora".- La fredor del Ferran té força amoïnades les dues dones i la Lourdes pensa que una mica de marxa potser desfarà el gel. Prepara un "sopar afrodisíac" i gairebé se li llença a sobre després de sopar a ritme de tango. El Ferran, després d'un "Si no pares faré una bestiesa", compleix la seva paraula (aquest sí que és un cavaller) i l'obsequia amb dos polvets consecutius.
Ja se sap que un cop s'ha passat pel llit, les confidències surten soles i el Ferran deixa la Lourdes més acalorada que abans quan li confessa que no té ni un euro. Ha perdut tots els seus bens menys un: l'amor que sent per ella. (Juà!)

El Remei del Ramon.- El de les olives no sap que la seva mare adoptiva sap el que sap i es fa el bo de la pel.lícula carregant la culpa de tot el que ha passat en la Remei que ja no és a casa per a defensar-se.
La Pilar, de moment, neda i guarda la roba: no li demana explicacions sobre el tema de la seva incapacitació però parla amb el Guillem i li diu que pensa que la Desi hauria d'estar amb la Mari pel bé de les dues. Sembla, però, que això no ho declararà en el judici perquè, "a pesar de los pesares", el Ramon és el seu fill.

Posa un Dani a la teva vida.- I no el fotis fora per qüestions geogràfiques, carallot! La parella en la distància devia estar cansada de discutir el tema del casament i posterior ubicació per telèfon i aquesta setmana han decidit fer el mateix però "en vivo y en directo". El resultat de la discussió ha sigut 0 a 0 amb targeta groga pel Dani que ha acabat dormint en un hotel.

"L'Antiheroi".- Ja li tocava una mica de sort a aquest xiquet i ara té el Murphy de cara: sentència d'innocència al judici després que el Beny s'imputés la mort de l'indigent, bon rotllo amb la Marta després d'assegurar-li que farà, només, un altre combat de boxa el 4 de juliol i ho deixarà (potser vol celebrar la Revolució Francesa) , reconciliació amb el Santos després que la Marta li expliqués com va anar la baralla amb els skins. Ara només cal esperar que la sort li duri una mica.

"Gescartera".- El Murphy de cul és pel Peter Pan a qui les desgràcies li plouen una darrera l'altra. Ven les seves pròpies accions per poder pagar el deute del Huari i com que el Guillem el continua apretant pel que fa als altres inversors acaba venent, també, la farmàcia.
El Martí, company de trapelleries, el deixa penjat perquè el Guillem ha sabut que estava ajudant el Jordi.
La Lolita li augmenta la mida de les banyes amb el Lobo sempre que pot.
El seu pare mor d'un atac de cor després de saber que la farmàcia ja no és seva.
La seva mare el fa fora del Tanatori a ell i la Lolita amb un sublim "Emporta't la teva puteta" després de fer-lo responsable de la mort del seu pare.
Ha d'ajornar el casament amb l'evident i manifest descontent de la Lolita que qui sap si no aprofitarà que tot està preparat per a casar-se amb el primer que se li posi a tret...
Res, una pena de xiquet que aquesta setmana ha demostrat que, a banda d'estar enconyat (perdó), estimava el seu pare i té remordiments per tot el que està passant.

"L'estrellat".- Tot i haver recuperat la totalitat dels diners que havia invertit amb el Jordi, la Montse no sembla haver perdonat el Huari.
El Narcís complica més les coses quan, amb tota la innocència i bona voluntat, diu que vol ser soci del Huari en el taller i donar-li els diners que necessita per a pagar l'Ahmed.

"Els còmplices".- La Joana, més histèrica que mai, acompanya l'Andreu a la reconstrucció de l'accident que deixa ben palès que les declaracions dels testimonis i l'informe forense no lliguen ni amb cola.
Està més espantada que el Beny abans de declarar i li diu al Guillem que la situació és insostenible i que no entén com ell pot estar tan tranquil amb el pes a la consciència que hauria de portar. L'advocat li aconsella que posi milles entre ella i l'Andreu si no vol acabar petant i la Joana acaba seguint el seu consell i acomiadant-se de la feina.

L'escena de la setmana.- La bufetada de la Roser al Jordi quan sap que el seu fill s'ha venut la farmàcia per eixugar els seus deutes i ell li vol fer creure que ho fa pel bé dels seus pares.
Les paraules que acompanyen la bufetada són contundents: "Ets un desgraciat i un mentider. M'avergonyeix que siguis el meu fill".



Casablanca


Setmana 80

Capítol 393
· Capítol 394 · Capítol 395 - Capítol 396 - Capítol 397 -

Tornar a Resums Juny 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar