TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 393
del dilluns dia 17/06/2002

.. Jutjat.- Moments d'espera, arriba en Huari. L'Àngel està la mar de tranquil però en Benny està fet fosfatina. Surt el funcionari de torn i crida en Marcel.

Pis Pilar.- La Pilar, asseguda al sofà i la Remei, a la cadira. No diuen res fins que la Pilar diu que no s'ho creu. La Remei, amb tristesa, li va explicant tot el que tenia pensat fer en Ramon, inclòs el fet d'enganyar-la a ella (a la Remei) per tal de tenir-la de la seva banda. La Pilar es rendeix a l'evidència i la Remei s'acomiada.
Fins que no ha tancat la porta, la Pilar no se n'adona que ha marxat. Aleshores agafa el díptic amb les fotografies del seu marit i del seu fill i li cauen les llàgrimes.

Jutjat.- En Guillem pregunta a en Marcel i el noi respon amb calma i seguretat (flaixback mentre explica que en David era a casa la nit de l'assassinat). Aprofita per explicar tot allò del reportatge de les baralles de gossos, que l'Àngel en va fer responsable a en David i que, des d'aleshores tot han estat pressions i amenaces. En el torn del fiscal, aquest ve a dir que "ves què ha de dir ell, si és el seu cunyat!".

Plaça.- La Regina, molt contenta, xerra amb la Lola i la Isabeleta dels vestits del casament, de la festa de després, etc. I afegeix que si els hi fa mandra anar a comprar el regal, que els hi donarà un número de compte............la Paquita l'estira fins a endur-se-la.
Es paren a la parada d'en Ramon que diu que segurament no hi podrà anar; quan la Paquita aconsegueix endur-se-la també d'aquí, la Gemma pregunta si hi anirà amb la Remei i en Ramon li borda.

Jutjat.- El fiscal pregunta a l'Àngel que no té cap inconvenient en dir que en David és un xivat i un marica (sic). També explica que la pallissa va ser idea d'en David i que és un tio molt violent. Quan en Guillem vol treure importància al testimoni dient que ha estat a la presó i que formava part d'una banda de skins, el jutge li diu que en David també. A callar.

Pis Pilar.- Després d'un munt de trucades de timbre, la Pilar s'aixeca per obrir, és la Roser que, al veure sa germana, es pensa que ja ha estat altre cop pensant en en Pau.

Casa Regina.- La tenim a ella i a en Ferran asseguts al sofà. Ella desembolica el regal de sa cosina: una figureta de Lladró que no li fa cap gràcia. La Regina prova d'incloure en Ferran en els preparatius (organització de les taules, la festa, el viatge) i l'home va dient que sí a tot però sembla estar a 1.000 quilòmetres de distància.

Jutjat.- En Guillem pregunta a en David. El noi diu que no sabia pas què volien fer aquella nit els seus ex-companys (flaixback de quan en Benny va anar a la lampisteria per proposar-li que els acompanyés). En Peris fa un bot a la cadira. En Guillem ho torna a provar i en David es despenja amb un: No ho recordo. A la tercera vegada de "no recordo res", en Peris s'aixeca d'un bot, li fot un crit al seu fill i el jutge ha de posar ordre.

Caprabo.- La Marta li diu a la Paquita que ja no s'aguanta més i que marxa cap els jutjats.

Jutjat.- El fiscal pregunta en Benny que afirma que va ser cosa d'en David, que el noi es va quedar sol i que després els hi va dir que l'havia matat.
En el torn d'en Guillem, aquest pregunta si han amenaçat en David; la resposta és que no. Si han amenaçat la seva nóvia; la mateixa resposta (en Benny està molt nerviós). El fiscal protesta pel tipus de preguntes però el jutge no l'admet i en Guillem segueix pressionant: Heu acusat en David per venjança?. Passen segons i segons de silenci sense que en Benny es vegi en cor de contestar. Aleshores salta el seu pare (que estava darrere seu) i crida: Digue's la veritat, collons!. I el jutge: SILENCIO!. I en Benny que finalment es decideix: .
Remor a la sala, cara d'alleujament dels Peris i en Benny que segueix: En David no va voler venir amb nosaltres aquella nit. I afegeix que en les dues sortides en que sí que hi va anar, no va fotre cap cop a ningú. I ja que hi està posat, decideix explicar-se i diu que només volien espantar aquella gent, com sempre feien, però que amb aquell home...........que no sap què li va passar......... que se li en va anar la mà i........... el va matar.
A en David li cauen les llàgrimes i a en Benny també.

Casa Regina.- La Lurdes li explica la Paqui lo estrany que està en Ferran i es proposa d'anar-se'n al llit amb ell per tal d'esbrinar què li passa. Evidentment, la Paquita posa el crit al cel i li diu que això, la Regina, no ho hauria fet mai de la vida!.

Pis Pilar.- Arriba en Ramon i es llença damunt del sofà. La Pilar està assentada en una cadira amb cara de Nèmesis. Li pregunta si l'ha tornat a pegar i ell diu que no (cara de bon noi). En Ramon té molt d'interès en saber si la Remei li ha dit alguna cosa i la Pilar diu que no, que només li ha dit que marxava. Aleshores, el noi li explica la història la inversa, o sigui que era la Remei la que es volia treure de sobre a la Pilar i per això ell, que no ho pot consentir de cap manera, l'ha fet fora. En Ramon, que se li ha apropat mentre parlava, l'agafa de la mà i diu en el to més tendre que ha pogut trobar: Pilar, vostè és la meva mare. Ella li pregunta si l'estima a lo que ell respon que: Clar que l'estimo!. En el colmo de la hipocresia, en Ramon abraça la Pilar i li fa tot de petons filials. Tot i això no sembla que la Pilar s'hi hagi empassat.

Jutjat.- Obren portes i en Peris surt disparat cridant: INNOCENT!. En Peris i la Cinta s'abracen, riuen, es tornen a abraçar fins que s'adonen que aquesta actitud ja no és la seva i se separen. Surt en Guillem i en Peris el vol convidar però ell s'excusa en un viatge a Madrid. Aleshores en Peris li diu a la Cinta que vagi al bar a celebrar-ho però la dona no creu que a en David li fes massa gràcia. O sigui que en Peris li dóna l'esquena i s'abraça amb en David, que sortia aleshores, i amb la Marta. La Cinta es mira aquella abraçada a tres, amb ulls nostàlgics.


tplana

Setmana 80
Capítol 394 · Capítol 395 · Capítol 396 · Capítol 397 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici