TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 395
del dimecres dia 19/06/2002

.. L'Andreu comenta amb una metgessa amiga seva els resultats de l'autopsia del Biel, doncs el forense que la va realitzar està de baixa i no el pot localitzar. Vol que l'ajudi a comprendre si les lesions relacionades a l'autòpsia es corresponen a les de l'accident.
La incongruència segueix patent: l'informe revela que el Biel va morir d'un cop al clatell però cap del testimonis ni la Carme parlen d'aquest possible cop.
La metgessa comenta, a més a més, que les altres lesions fruit de l'accident eren lleus i que, per tant, el cotxe devia anar molt a poc a poc.Possiblement, de rebot, es donaria un cop al clatell amb una vorera o algun altre objecte.
El fet que els testimonis no ho recordin no vol dir res, doncs les declaracions es van prendre mesos desprès, opina ella. I conclou que el millor es que consegueixi establir contacte amb el forense de l'autòpsia.

El Jordi li explica al Martí que ja ha vengut les accions i que està buscant comprador per a la farmàcia. Tot i així, encara te un munt de factures per pagar i una cua de gent esperant que els torni els diners. El Martí li recorda que el primer que ha de fer és tornar els quartos a la Montse i al Huari.
I el Jordi així ho fa: truca el Guillem i es citen per portar a terme la transacció.

Camí de ca l'advocat, el Huari i la Montse ensopeguen amb la Marta i la Núria.
Desprès d'un intercanvi de cortesies les dues noies es queden soles i la Núria li comenta que no haurien d'estar de morros per que el David vol fer un combat més. En realitat, hauria de confiar més en ell i deixar-lo fer.

L'Andreu ha anat al lloc on van atropellar el Biel i l'acompanya la Joana. Allà no troba res que justifiqui el cop al clatell del noi. La Joana però intenta buscar explicacions, però ell els hi va rebatint totes. Finalment, la Joana, que s'ha anat posant nerviosa progressivament, esclata i deixa l'Andreu palplantat al mig del carrer.

El Jaume s'està prenent la tensió. La Roser opina que potser el Jordi es repenserà de vendre's la farmàcia però el Jaume no és del mateix parer doncs al Jordi no li ha importat mai el negoci. Li agafen ganes d'explicar-ho tot a la Rut i als inversionistes. Però la Roser li recorda que si ho fa el Jordi anirà a la presó.

La Marta ha anat a esperar al Santos que arriba de passejar. Ella li explica com es va fer mal el David a la mà i li demana que el torni a entrenar per aquest últim combat.

La Joana ha anat al despatx a veure el Guillem. Està nerviosa i convençuda de que l'Andreu sospita alguna cosa.

El Guillem intenta calmar-la traïent importància a tot i recomenant-li que deixi l'Andreu, que se'n vagi. Però ella segueix amb la mateixa història i li pregunta què pensa fer ell, fugir també? No entén com pot viure amb aquest pes a la consciencia. Llavors el Guillem s'exalta i li mana callar i que el deixi en pau.
Quan se'n va la Joana, la Clara en veure'l trasbalsat li pregunta si li passa res i ell respon negativament.

Al Bar s'ha reunit part del grup de teatre. La Cecília els comenta que encara està buscant substitut pel Peris i encarrega el Rafa que busqui la pistola que necessiten per a l'obra. La Cecília se'n va quan veu el Jordi que entra al local.

Aquest es reuneix amb els seus inversors i els pregunta per què s'han posat en mans de l'advocat. La Lola li contesta que així sembla que si que paga, tal i com ho ha fet amb el Huari. Tots volen que el Jordi els torni els diners.

Entra el Santos i li diu al David que està disposat a tornar a entrenar-lo.

A casa, la Montse li torna la llibreta d'estalvis al Narcís amb els diners retornats. Aquest fa una sèrie de preguntes per tenir clar que els diners són tot seus i què pot fer-ne ús quan vulgui i en el que vulgui. Quan ja ho ha aclarit anuncia que vol fer-se soci del Huari en el taller i que el primer que faran és saldar el deute amb l'Ahmed. Tothom -fins i tot el Huari- li diuen que això és un disbarat. Però ell el que se sent és rebutjat i enrabiat diu que si no pot fer el que li roti amb els diners no els vol per res.
Tot això serveix per a que la Montse i el Huari tornin a discutir.

El Martí li diu al Jordi que han descobert la seva relació mútua quan una de les condicions que va posar per ajudar-lo era que ningú no sabés de la seva vinculació. És per això que ha decidit deixar de col·laborar amb ell. Plega.
A partir d'ara el Jordi s'haurà d'espavilar sol.

La Joana truca a l'Andreu i li fa creure que de la feina l'envien a Pontevedra.
Però tot és mentida. A la feina, per justificar-se, diu que l'Andreu no la deixa en pau i que li cal fugir i amagar-se.

El Guillem visita la Cinta per fer-li una proposta: marxar lluny de Sant Andreu i començar junts en un altre lloc. Aquí tenen massa coses en contra... En quinze dies ho tindria tot enllestit. La Cinta, inicialment contrariada, li contesta que aniran on ell vulguin. I ell remata que desprès, es casaran.


Massagran

Setmana 80
Capítol 393 · Capítol 394 · Capítol 396 · Capítol 397 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici