TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 397
del divendres dia 21/06/2002

.. Clara està al despatx amb el Dani, parlant de diverses coses: la malaltia de l'Adrià, la reacció negativa del Max... El Guillem surt i li dóna a la Clara una documentació referida al Jordi.
L'advocat se'n va i la Clara llegeix els papers que l'ha donat el Guillem quedant-se sorpresa.

Després d'estar amb el Jordi al llit, la Rut comença a fer plans per ultimar els preparatius de boda. Aleshores truquen per telèfon. El Peris vol parlar amb el Jordi per dir-li el que li ha passat al seu pare.

Jordi marxa corrents, arribant a la farmàcia just quan se'n porten al Jaume. Plorant, demana saber què ha passat i la Roser, atacada dels nervis, acusa al seu fill d'haver mort al seu pare.

Regina/Lurdes i Paquita, es miren la cocktelera que la Lola l'ha regalat pel casament. Després parlen del dinar afrodisíac que la Lurdes vol preparar pel Ferran i així endur-se'l al llit. Tot seguit comença a pensar en com serà fer-ho amb ell, quan li mesurarà... La Paquita, escandalitzada, la talla, i l'aconsella que no faci res que la Regina no faria. Però la filosofia de la Lurdes és que les beates al llit són més vicioses del que es pensa la resta.

Clara i Dani visiten a l'Adrià que està acompanyat pel Max. Adrià li clava la bronca al fuster perquè considera que no porta bé el negoci si es passa tant de temps aquí i no allí.
Adrià
seu i poc després el Max se n'adona que l'avi s'ha tornat a pixar. Criden la Clara que preparava el dinar i se l'emporta per canviar-lo. Adrià marxa demanant disculpes.
Dani aprofita que està sol amb el Max per fer-li entendre que l'Adrià està malalt.

La Pilar consola a la Roser que es troben al tanatori. Jordi està assegut en una altra banda, sol. Arriba el Francisco donant-li el condol al Jordi i dient que se sent una mica culpable perquè va discutir amb ell, però el Jordi li treu importància.
Apareix la Núria que li porta cafè a la seva àvia.
Aleshores, apareix la Rut que s'apropa a la Roser per donar-li el condol, però la farmacèutica esverada, fa fora al seu fill i a la seva puteta. Jordi acompanya a la Rut a la sortida, però ell es queda malgrat tot.

Ferran i Lurdes es prenen les postres moment en què la Paquita marxa del pis. El dinar ha sortit molt bé. La Lurdes demana l'opinió del Ferran i li pregunta si no es nota res...
L'home no acaba d'entendre-la i la Regina/Lurdes li explica que tot el que han menjat eren aliments afrodisíacs....


Ella s'aixeca de la cadira, i agafant la mà del Ferran, se la posa sobre el pit. L'home no sap ni com reaccionar, quan de sobte ella es tira damunt d'ell per petonejar-lo, i tot i que Ferran es resisteix, Regina/Lurdes ho acaba aconseguint.

Poc després es veu com s'estan vestint a l'habitació d'ella. Regina comenta que una mica més i fan tres!! Li diu al Ferran que així serà com aniran les coses un cop estiguin casats. Però el Ferran està estrany i la Regina li fa saber. Ferran acaba per dir-li que ha descobert una cosa que pot canviar-ho tot, fins i tot, el fet de casar-se amb ella. Regina, abans que ell li expliqui del tot, l'atura, i li declara el seu amor incondicional, passi el que passi. A continuació, Ferran desvetlla el seu secret: està arruïnat!! Ho ha perdut tot, tot menys el seu amor... Lurdes només sentir això, comença a pujar-li una xafogor que no la deixa ni respirar.

Dani i Clara estan sols al pis de l'Adrià. Ell insisteix per parlar sobre el tema del casament i d'on viuran. Clara intenta no afrontar el tema però quan es disposa a fer-ho arriba la Núria dient que el seu avi Jaume ha mort. Clara consola a la Núria que se sent culpable per no haver estat més per ell les darreres setmanes.

Poc després, arriba la Clara a l'hospital. Li dóna el condol a la Roser i poc després es troba amb el Jordi a qui acusa d'haver causat la mort del Jaume per tot el tema de l'estafa. Ella li diu que ho sap tot, i que més li val arreglar-ho tot abans que la seva filla se n'assabenti.

Jordi arriba al seu pis on l'espera la Rut. Ell està presionat per totes bandes i li explica a la Rut la seva decisió de suspendre el casament. Jordi està fotut per la mort del Jaume i pel sentiment de culpa.

Per fi, Clara i Dani poden parlar sobre el tema que tenen pendent. Ell no vol deixar la fusteria, ella no vol deixar a la seva família. La discussió comença a agreujar-se quan Dani insinua que tot canviarà d'aquí poc. Clara ho agafa al vol. Ella entès que el que vol dir el Dani és que l'Adrià morirà i quan això passi, ella ja podrà marxar. Dani intenta fer-li veure que no volia dir això..., però Clara no entra en raons i l'acusa de ser un egoista. Ell no pot deixar la feina però ella sí pot deixar a la seva família... Dani insinua que és possible que ni amb temps puguin arribar a un acord. Clara està d'acord i acaba demanant al Dani que aquesta nit dormi en un hotel... Dani accepta i se'n va, quedant-se Clara sola...



Channing

Setmana 80
Capítol 393 · Capítol 394 · Capítol 395 · Capítol 396 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici