TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 394
del dimarts dia 18/06/2002

.. És l'hora d'esmorzar i al bar del Peris estan comentant la jugada del judici amb satisfacció. El David encara no s'ha llevat i el Marcel decideix que ja tornarà a passar en un altre moment perquè segurament el seu conyat estava reventat pels nervis i en té per estona, de dormir. El Peris insinua que no deu haver dormit gaire perquè la Marta es va quedar amb ell.
En aquest moment apareix el noi i el Peris, amb to sornaguer, li pregunta si ha dormit bé i on és la Marta. El David, enriolat, contesta que ja és fora perquè tenia exàmen.

A casa, l'Adrià rondina perquè no hi és la Marta i la Núria li explica que no es va enrecordar de dir-li que la noia havia trucat per avisar que no aniria a dormir. El Max li proposa d'anar a la fusteria però ell no ho vol perquè se sent cansat. Llavors li pregunta al seu nét com se diu. Al Max li fa mal la pregunta, però li contesta sense dir res més.

El Jordi i el Martí comenten amb preocupació que encara nohan trobat cap comprador per a la farmàcia. El Jordi està pensant de vendres les accions que li queden per mirar de parar el cop de moment: pagar al Huari i evitar que el Guillem se li tiri a sobre massa de pressa. El Martí opina que és una llàstima perdre-ho tot i al Jordi li sembla que és molt pitjor anar a la presó.

A la farmàcia el Francisco compre pomada per a les seves morenes. Quan surt ell, entra el Jordi i el seu pare el rep amb un moc. I la Roser pregunta si ja tornen a estar barallats. El Jaume, abans que el Jordi tingui temps d'explicar-li res a la seva mare, diu que el noi vol que deixi de treballar. La dona, per una vegada a la vida, està d'acord amb el seu fill i se'n va a la rebotiga.
Quan queden sols, el Jordi pregunta perquè encara no li ha dit res a la seva mare. El seu pare respon que no es pot creure que vulgui vendre la farmàcia, li diu que es busqui un altre padrí pel casament i el fa fora amb l'excusa que té feina.

La Carme i la Clara comenten que veuen al seu pare més cansat i la Clara també explica que la seva situació amb el Dani està estancada perquè cap dels dos baixa del burro.

A casa el Marcel la Mari parla del seu neguit pel judici: voldria que li anés tan bé com al David però no ho veu gens clar. També li fa por que haver sortit a sopar amb el Nacho la pugui perjudicar. El Marcel li diu que una cosa no té res a veure amb l'altre i que si el xicot la torna a trucar i ella en té ganes, que torni a sortir amb ell. La Mari una mica a la defensiva li diu que no li organitzi la vida.

El Huari felicita al David pel resultat del judici i el noi li agraeix que hi anés a fer-li costat.
Entre l'Ahmed i pregunta al Huari si encara són amics perquè li ha de demanar un favor. El Huari contesta que sí.
El David i el Peris estan parlant de com estant les coses entre el noi i la Marta quan entra la Cinta al bar. El David, així que la veu, se'n va a la cuina. La Cinta pregunta pel seu fill i el Peris diu que està bé. Aprofita per fer-li saber que el Guillem no vol portar el seu divorci i que encara no ha trobat advocat. La dona no té cap pressa, però ell diu que vol fer les coses bé i ràpid.

L'Adrià i el Max estan mirant la televisió. L'avi vol les notícies però encara és d'hora i el Max mira de fer-lo sortir al carrer una estona amb l'excusa de treure el Trasto. L'Adrià torna a dir que està cansat i canvia el canal de televisió.
Surten unes imatges d'un salt d'aigua i l'home s'atabala pensant-se que hi ha una inundació al pis. Demana galledes i que avisin als bombers. El Max mira de fer-lo raonar però l'únic que aconsegueix és que l'Adrià es posi molt nerviós i comenci a cridar. Entra la Núria i el calma només canviant el canal.

Passat el moment de tensió, l'avi proposa anar a fer un vol per no estar-se tot el dia a casa. El Max va d'estorament en estorament i diu que fa un moment no es volia moure. Aleshores l'Adrià li diu cridant que no s'inventi coses. La Núria li segueix la corrent i se'n va a buscar la bossa.
Llavors el Max s'adona que l'avi s'està orinant a sobre. La Núria li fa veure el que li està passant i l'home queda fotut, però ella el tranquilitza i demana al Max unes tovalloles netes que hi ha a la galeria, però el nano, trasbalsat, fuig corrent.

A La Fusteria, el Fede pregunta a la Mari si encara no ha pasat res amb el Nacho i ella contesta amb una altre pregunta: s'han posat d'acord amb el Marcel per per-li propaganda al Nacho?
La Rut està coquetejant amb l'arquitecte i apareix el Jordi dient que s'han quedat sense padrí perquè amb el seu pare han discutit per una bestiesa.

A la farmàcia, la Roser acorrala verbalment al seu marit perquè li expliqui què està passant que no vol anar al casament del Jordi. Finalment ell li'n fa cinc cèntims de l'estat real de les finances del fill i de com vol aixugar els deutes venent-se la farmàcia. La dona es queda amb un pam de nas.

La Cinta va a veure al Marcel a casa seva i li demana perdó pel seu comportament quan la Laura era viva. Ell no vol parlar més d'aquest tema i li diu que ja està perdonada. Aleshores, quan la Cinta ja marxa, li aconsella que li expliqui la veritat al Peris i al David perquè tard o d'hora ho hauran de saber i són més forts del que ella es pensa.

El David va veure a la Marta a casa l'Adrià i la Núria ho aprofita per sortir a parlar amb la Clara.
Les coses entre la parelleta sembla que van ben encaminades cap a la reconciliació, però de seguida apareix el tema de la boxa i, amb la boxa, la discussió. Finalment, el David promet a la Marta que si guanya el proper combat, deixarà aquest esport. I el pensa guanyar.

La Núria explica a la Clara tot el què li ha passat a l'Adrià i com ha reaccionat el Max. La Clara ho aprofita per intentar treure del cap a la sseva filla això de cuidar a l'avi, però la Núria està decidida a continuar-ho fent i li diu que per comptes de preocupar-se per ella, s'ocupi del Max que deu estar-ho passant malament.

La Roser va a veure al Jordi per assegurar-se que és veritat que es vol vendre la farmàcia. Ell li diu que sí i intenta vendre-li la moto que és pel bé d'ella i del seu pare. Ella s'adona perfectament de la falsedad del seu fill plena d'indignació despotrica contra la Rut. El Jordi diu que la noia no en sap res i la Roser contesta que se li hauria d'explicar. Aleshores ell li suplica que no li diguin res. La Roser, encara més plena d'indignació, li dóna una bofetada i li diu que s'avergonyeix que sigui fill seu.

La Clara ha anat a veure el Quim per si trobava al Max amb ell. El Max no hi és però de seguida arriba i la Clara treu el tema del què ha passat a casa l'Adrià. El noi, primer reacciona a la defensiva perquè pensa que el volen renyar, però després s'adona que no. La Clara li explica el procés de la malaltia de l'avi i li diu que no té cap obligació de fer-se'n càrrec si no només d'anar-lo a veure quan en tingui ganes. El Max, molt afligit, diu que si l'avi ha d'acabar per no conèixer a ningú és pitjor que si es morís i comença a parlar que primer va perdre a la seva mare... La Clara el consola.






Antaviana

Setmana 80
Capítol 393 · Capítol 395 · Capítol 396 · Capítol 397 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici