TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 79
del 10 al 14 de juny del 2002

Capítol 388 (dilluns 10/06/2002)
Capítol 389
(dimarts 11/06/2002)
Capítol 390
(dimecres 12/06/2002)
Capítol 391
(dijous 13/06/2002)
Capítol 392
(divendres 14/06/2002)


.. L'Adrià i la seva malaltia.- Juny és el mes per excel·lència de les notes i em permeto la llibertat de posar-ne una a la malaltia de l'Adrià: progressa adequadament, per desgràcia. Seria millor un "necessita millorar" o un "progressa amb dificultat" però l'avi és un alumne aplicat i no perd pistonada. :-(
La mateixa Clara ens defineix a la perfecció el problema d'aquesta malaltia: recorda massa i viu com a present el passat i, alhora, oblida coses bàsiques d'ara mateix. Si l'Adrià hagués tingut un passat feliç i esplendorós el problema seria mínim, però com que no és el cas, ell pateix i nosaltres també.

La "Estic feta un liu".- La Cinta respon a la petició de divorci del Peris com la majoria de dones: no sap què dir, està desconcertada i trista i diu que no vol res del que li pertoca en el repartiment de bens comuns. El Peris que sembla molt segur d'ell mateix li diu que parlarà amb el Guillem per tal que els dugui la separació i també li diu que és una tonteria allargar aquesta situació i que el que està fent ell ho hauria d'haver fet la Cinta de bon començament.
Quan el Peris va a parlar amb el Guillem aquest li diu amb el posat fals habitual però sense carraspera: "Us conec a tots dos, som amics... no estaria bé".
I més tard li assegura a la Cinta que no portarà el seu divorci i que el David no anirà a la presó.
Els dos pensen fer pública la seva relació i el divorci de la Cinta després del judici del David.

La Paquita i la "Suplantadora".- Les darreres notícies que han arribat del Ferran és que ha hagut de marxar a l'Uruguay i la desesperació de la Lourdes és tan gran que fins llença el vestit de núvia per la finestra amb el corresponent enuig de la Paquita que diu que allò, a més de la feina que ha portat, val uns calerons. Sense esperar-ho es troben el Ferran en un parc i ell intenta justificar la trobada dient que les anava a veure i que aquell matí havia arribat de les Amèriques. Està força estrany, fred i distant sense perdre la compostura, tot i que assegura a la Lourdes que ell és home de paraula i es casarà. Les dues senyores temen el pitjor: les ha descobertes.

El Remei del Ramon.- El remei del Ramon passa, sens dubte, per un bon psiquiàtric però, mentrestant, haurem d'anar aguantant les seves bogeries. La seva actual obsessió és declarar incapacitada la Pilar i munta tot una estratègia per a aconseguir-ho: S'ha tornat bon noi d'avui per demà, estima la Remei i li ho diu, la treu a passejar i no s'amaga de la seva relació, té cura de la Desi i fins i tot la banya!!!!!!, es fa el simpàtic amb la Pilar... i, alhora, va sembrant la llavor del dubte entre els coneguts de la Pilar sobre el seu estat mental.
La Pilar no s'acaba de creure aquest canvi tan radical (la Remei sí i està encantada de la vida) però no sap quins són els motius.
La pressa, però, perd l'oliverer. Quan li planteja directament a la Remei que pel bé de la Pilar l'haurien d'incapacitar i que ella hauria de declarar com a testimoni, la xiqueta no ho veu clar. Una conversa amb la Pilar sobre com estima la dona el Ramon encara que no sigui el seu fill biològic trenca l'encanteri d'aquests quatre dies "d'amor etern" de la Remei i el Ramon.
Ella li diu que no pot declarar a favor de la incapacitació de la Pilar perquè li sembla que la "sogra"està força bé i sap del cert que faria qualsevol cosa pel Ramon. Llavors l'oliverer perd els estreps, la torna a colpejar, li diu que si no l'ha d'ajudar ja pot marxar de casa i la deixa com un drap brut, a ella i a l'amor que deia que sentia.
La Remei se n'adona de com n'ha estat d'enganyada, fa la maleta i es disposa a marxar no sense dir-li a la Pilar que el Ramon no és tan bo com sembla i que està intentant aconseguir d'incapacitar-la legalment.

"L'Antiheroi".- El David va a veure el Guillem i li diu que no dirà res al judici, res de res. El megacavaller es desespera i l'adverteix que s'hi està jugant la presó però ell ho té clar i, a més a més, vol que mantingui la confidencialitat d'aquesta conversa.
El David li demana a la Marta que no vagi al judici després d'haver trobat els "skins" pel carrer i de que ella els hi hagi plantat cara. La Marta accepta i li dóna el seu anell per tal que sàpiga que és al seu costat.
El dia del judici el Guillem l'intenta convèncer de que es reafirmi en el que va declarar però ell s'hi torna a negar.
La Cinta va al judici i accepta quedar-se fora per no neguitejar el David.

"Gescartera".- Cada dia està més embolicat tot plegat. El Jordi es ven el cotxe per pagar el taló sense fons que va endosar a la Montse i que li ha reclamat la Teresa. No només no troba nous inversors sinó que la Lola també comença a reclamar els seus diners després de saber com les gasta el "Peter Pan".
I, mentrestant, la "Lolita" continua llençant diners pels descosits en "detallets" del casament.
El Jaume ha tingut una pujada de pressió que l'ha fet anar a l'hospital i li demana al Jordi que arregli tots els merders econòmics d'una vegada. Li retreu, també, que és a causa del seu comportament que la Núria no els va a veure ni es preocupa d'ells en absolut.
El Guillem cita al Jordi i li diu que si no torna els diners als inversors en el termini d'una setmana cursarà una denúncia i pot anar a la presó.
Al Peter Pan no se li acut cap idea més genial que anar a la farmàcia i dir-li al seu pare que se la vendrà per fer front al seu problema econòmic. El Jaume treu foc pels queixals però el Jordi ja ha pres una decisió.

"L'estrellat".- El Huari ja ha parlat amb el Guillem però encara no sap com recuperar els diners que falten de la inversió que va fer amb el Jordi.
La Montse està d'un humor impossible i no para de picar-lo i humiliar-lo cada cop que obre la boca. El Narcís només vol que les coses s'arreglin i torni la pau a casa seva.

"Els còmplices".- La "no hauria d'haver..." cada cop està més neguitosa perquè l'Andreu està revisant tots els papers del cas de la mort del Biel. El Guillem li diu que hauria de marxar una temporada però la Joana contesta que ja va abandonar l 'Andreu un cop i que no ho tornarà a fer. El "megacavaller" creu que podrà aconseguir que la Carme se'n surti del judici però ella no ho veu tan clar i embolica la troca fent sospitar a la Carme que ella sap més del que diu. El que la posa entre l'espasa i la paret són les preguntes de l'Andreu a qui no li lliguen les declaracions dels testimonis amb l'informe de l'autopsia: hi ha un cop al clatell que va ser el que va produir la mort al Biel que no concorda amb el cop a la part dreta del front que va patir el xiquet en l'accident.

Altres temes.- La Cecília i la Lola ja han fet les paus.
El judici de la Mari per la custòdia de la Desi serà el 28 de juny.
El Natxo, sense dir-ho clar, dóna a entendre al Marcel i al Fede que està enamorat de la Mari.

L'escena de la setmana.- El Natxo, el Fede i el Marcel prenent unes cerveses al pub i fent de germans (els dos darrers) i de pretendent (el primer) de la Mari.







Casablanca


Setmana 79

Capítol 388
· Capítol 389 · Capítol 390 - Capítol 391 - Capítol 392 -

Tornar a Resums Juny 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar