TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 388
del dilluns dia 10/06/2002

.. Pis Cinta.- La Cinta és al sofà i en Peris en una cadira, tots dos muts. És evident que segueix la conversa del divendres i en Peris li diu que lo del divorci és una cosa que ja l'hauria d'haver pensat ella, tenint en compte com anaven les coses. La Cinta li dóna la raó i en Peris segueix tot dient que s'ha de començar a pensar en com es reparteixen les coses, inclòs el negoci que és de tots dos. La Cinta no vol res i per més que en Peris insisteix, ella no baixa del burro: no vol res. En Peris suggereix buscar un advocat perquè porti el divorci i, evidentment, suggereix en Guillem. La Cinta només aconsegueix retrassar-ho fins després del judici d'en David.

Pis Montse.- Allà hi ha un ambient d'aquells que es poden tallar amb un ganivet. La Montse pretén sortir per portar el taló al banc però en Huari gairebé li exigeix que li doni a ell, que ha de passar pel banc. La Montse que diu que no se'n refia i la Teresa que s'hi posa per tal que les paraules no vagin fins on poden fer massa mal. Finalment, la Teresa aconsegueix el taló prenent-li, quasi bé, de les mans de la Montse.

Pis Jordi.- La Rut està encantada de la vida mentre parla amb en Jordi del casament, del càtering i del seu vestit. En Jordi que li pregunta quan li ha costat. Doncs mira, 3.000 € de no res i en Jordi que fa càlculs ràpidament amb la boca oberta: mig milió!. I la Rut, que no ha captat el to d'espant, afegeix que.......mira........que tampoc s'ha volgut passar :-)

Farmàcia.- La Carme li demana a en Jaume si hi va haver alguna cosa amb la seva mare. En Jaume li confirma les sospites: no només estaven molt enamorats sinó que també van ser amants però que van decidir seguir amb les seves respectives vides pel bé de la canalla, que aleshores eren petits. Tot i que havien pensat en deixar-ho tot i marxar junts.

Despatx.- Cap aquí ha vingut en Peris que li diu a en Guillem lo del divorci i que el vol a ell d'advocat. En Guillem mira de raonar amb el marit de la Cinta dient-li que no pot ser, que ell els coneix a tots dos però no sembla que en Peris vulgui acceptar cap altre professional.

Pis Jordi.- En Jordi fa una trucada per tal d'enredar algú en una inversió però no li surt bé. La Teresa truca a la porta i li diu que el taló no té fons. En Jordi prova de fer-se el sorprès però la Teresa no s'ho empassa i li deixa ben clar que o li torna els diners o aquesta tarda anirà a la policia.

Bar Peris.- La Mari i la Montse parlen del mal rotllo que hi ha amb en Huari.
En Narcís prova de jugar a les dames amb l'Adrià però ha de tirar per tots dos perquè l'home ja no sap com se juga.
La Carme li ha explicat a la Clara lo de sa mare i conclouen que: Pobre pare.
En Peris torna de can Guillem i aleshores és en David que diu que surt un moment a veure'l però no li diu a son pare perquè el vol veure.

Pis Jordi.- En Jordi li ha explicat el tema de la Montse a en Martí i aquest només hi veu una solució, que es vengui el cotxe. Quan en Jordi diu que no ho pot fer, que és el cotxe del casament, en Martí perd els nervis i d'una manera no gaire subtil, se'n riu de com el manega la Rut amb tanta casa, tan quadro de Montoro i tanta piscina. Finalment, en Jordi es dóna per vençut i sembla ser que en Martí li arreglarà el tema amb algú que vol un cotxe de segona mà.

Pis Cinta.- Hi ha anat en Guillem, molest pel fet que ella no l'hagi trucat per dir-li lo del divorci. La Cinta diu que no pensaven fer res fins després del judici d'en David i pregunta, ansiosa, si ha acceptat fer-los d'advocat. En Guillem li diu que no, que li ha explicat a en Peris que no seria ètic i que li ha donat l'adreça d'un altre professional. En Guillem està content perquè ja es veu al costat de la Cinta i aconsegueix posar la dona de bon humor, o sigui que s'abracen i es petonegen.
Truquen al mòbil d'en Guillem: és la Clara que diu que en David l'ha anat a veure.

Pis Montse.- En Jordi hi arriba amb els diners i demana el taló però la Teresa no té cap intenció de tornar-li si primer no veu la "pasta". Fan la transacció i en Jordi li diu que no escampi per Sant Andreu que fa talons sense fons, a lo que la Teresa li respon: Si et sembla, ho amagaré. En Jordi lli diu que si va escampant tot això, no podrà tornar-li la resta de diners i la dona, que s'indigna per l'amenaça, el fot fora de casa sense més contemplacions.

Escola de música.- En Jordi ha anat a buscar la Rut amb un cotxe que no és el seu. És un Mercedes i, tot i que sembla nou, no ho és (es pot veure la matrícula). Li diu a la noia que l'ha comprat pel casament i a ella li sembla perfecte (no ha vist la matrícula). Aleshores la noia torna a entrar a l'escola (s'ha deixat no sé què) i un guàrdia s'apropa al cotxe, demana els papers a en Jordi amb pinta de sospitar alguna cosa i ell els hi ensenya tot dient que no és seu, que li han deixat. El guàrdia se'ls mira, sembla que són correctes i aleshores surt la Rut i en Jordi recupera la paperassa.

Pis Montse.- La Teresa ja ha explicat el tema del taló i de la recuperació dels calers. En Narcís diu que facin servir els diners per pagar l'Ahmed, la Montse s'hi nega i es tornen a discutir amb en Huari. La perruquera es posa d'una mala llet tan irònica que en Huari decideix tornar al taller sense dinar.

Despatx.- En David ha anat a dir-li a en Guillem que no dirà res de res i que es retractarà de la declaració que va fer. L'advocat li diu que no ho pot fer això, per l'amor de Déu! Però en David diu que I tant que ho puc fer!. En Guillem es disposa a trucar als seus pares però en David li ho impedeix, allò és confidencial. Finalment en Guillem li diu que es juga la presó i en David acaba amb un: Ja ho sé.



tplana

Setmana 79
Capítol 389 · Capítol 390 · Capítol 391 · Capítol 392 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici