TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 389
del dimarts dia 11/06/2002

.. El Ramon és al bar del Peris i comenta amb el seu advocat que la Pilar cada dia està pitjor. L'altre diu que no ho sembla i el Ramon diu que davant la gent es controla. El noi diu que el jutge els demanarà un informe mèdic, però com que el Ramon diu que la Pilar no voldrà anar al metge, li diu que per començar els tràmits, amb algun testimoni n'hi haurà prou.

A casa l'Adrià, la Núria diu a la Marta que no l'entén: convida al David a dinar, s'enrotllen i acaben discutint per la boxa. Pregunta si anirà al judici i li recorda que ell s'està arriscant a anar a la presó per protegir-la. La Marta, que està nerviosa per tot plegat, salta dient que ella no té cap culpa que s'emboliqués amb aquells merdes i marxa.
Apareixen l'Adrià i el Narcís. L'home va descalç perquè no han trobat les sabatilles enlloc de l'habitació. La Núria se'n va a veure si les troba al safareig. L'Adrià està pensit i el Narcís el vol animar. Li proposa de jugar a les dames, de sortir a passejar el Trasto... L'Adrià no té ganes de res. Apareix la Núria amb les sabatilles i pregunta que els passa que estan tan callats. El Narcís li explica que el seu avi no vol sortir, però que no es preocupi que ja el convencerà.

A casa la Regina, la Paquita intenta que la Lourdes s'emprovi el vestit de núvia per poder-li fer la vora. Però la Lourdes no està per vestits i l'engega. Està desesperada perquè el Ferran fa una setmana que no truca i el troba a faltar. Està convençuda que no tornarà. Sembla afectada de debó. La Paquita se sent incrèdula, però de tota manera mira d'animar-la i se'n va a fer el cafè que li ha demanat. Mentrestant, la Lourdes ho aprofita per llançar el vestit per la finestra.

Al mercat, la Lola, parlant amb la Isabeleta, es veu enfadada i dolgudda perquè la Cecília l'ha deixada en ridícul davant de tothom. En aquest moment s'acosta el Ramon i, fent-se l'amoïnat, comença a sembrar la llavor del mal fent aparèixer el fantasme del desequilibri mental de la Pilar: la dona torna a parlar continuament del Pau, està molt nerviosa i fa unes coses.... La Lola ho troba normal perquè s'acosta l'aniversari del noi i li passa cada any. Li recomana paciència i que la distregui.

Al bar, la Cecília explica al Peris que té la Lola enfadada amb ella i que ara hauran d'anul·lar l'estrena de l'obra...
Mentrestant, el Narcís agafa el diari i li porta a l'Adrià, que no en fa cas: diu que tot plegat és una merda i que acabarà malament. El pobre noi no el pot distreure de cap manera. Lllvors es recorda del dia que l'Adrià el va portar a veure noies despullant-se per animar-lo i demana sis euros de prèstec al David.
En aquest moment truca la Marta per telèfon i el David i ella queden per veure's una estona.

A casa la Regina continua el drama. La Lourdes està desesperada i diu que si el Ferran no vol trucar, que no truqui, que tant li fa, que només és un home i que abans que ell vingués també s'ho passaven bé. La Paquita li recomanaque esperi a veure què li ha passat. Però la Lourdes no vol que li torni a parlar del Ferran. En aquest precís moment sona el telèfon i la Lourdes fa un bot. La Paquita se n'hi enfot. És el Ferran i la Lourdes parla tota bleda. Llavors, com que no vol testimonis, li diu a la Paquita que vagi a buscar el vestit, que l'ha llançat per la finestra i que encara el trobarà. La Paquita, esvalaïda, surt corrent.

 

El Narcís i l'Adrià arriben a la Rambla de Barcelona, al lloc l'home havia portat al noi perquè veiés noies despullades i li dóna els sis euros. L'Adrià, que està mig enfadat, no entén perquè necessita els diners i el Narcís li ho explica. Llavors, l'home, que no es recorda d'haver estat mai en aquell lloc abans, s'acaba d'enfadar i vol tornar a casa. El Narcís, tot moix, l'acompanya perquè no sap orientar-se.

El Ramon li pregunta a la Pilar si la setmana que ve anirà al cementiri. Ella, agradablement sorpresa, veu que el noi se'n recorda. El Ramon comença a burxar fent com aquell que s'interessa: encara deu pensar-hi, quina edat tindria ara el Pau?, potser s'hauria casat i ara ella tindria nets de veritat... La Pilar diu que ja té una néta, però ell insisteix que és segur que encara hi pensa. Ella comença a posar-se consirosa.
La Remei diu que va a banyar a la Desi. Llavors, el Ramon, davant la sorpresa de les dues dones, comença a dir-li cosetes a la nena i decideix banyar-la ell. A més a més, li diu a la Remei que després poden sortir una estona a fer una copa i s'emporta la Desi fent el cavall.

El David i la Marta estan parlant quan apareixen l'Àngel i la seva colla i els comencen a provocar. Es crea una situació tensa.

Arriba la Paquita al pis alleujada perquè ha trobat el vestit de núvia. La Lourdes està tota pansida perquè el Ferran a tornat a l'Uruguai i no li ha volgut explicar què ha passat ni si pensa tornar. Fa gest d'anar-se a carregar el vestit i la Paquita fa un crit perrquè no el toqui. L'altra li diu que l'amagui i la Paquita decideix que l'acabarà i el vendrà. Es quedarà els diners ella perquè ja veu que aquest mes no cobrarà.

El Narcís arriba a casa tot trist i la Teresa nota que ha passat alguna cosa. El noi li fa prometre que no el renyarà i li explica. L'àvia li pregunta perquè ho ha fet. Ell li diu que només volia animar l'Adrià, perquè no tenia ganes de fer res. Llavors, la dona, tota dolça i pacient, li explica que l'Adrià està malalt i que arribarà un dia que no es recordi del nom del Narcís. El noi no ho vol entendre. L'àvia li diu que ha de tenir paciència i que si l'Adrià no té ganes de fer res, li ha de fer companyia i prou. El Narcís vol que torni l'Ivan, que el Huari i la seva mare facin les paus i que l'Adrià es curi.

A La Fusteria, la Cecília s'acosta a la Lola per fer-se perdonar. Torna a reconèixer que s'ha equivocat i diu que ella també té els seus defectes. Amb aixó la Lola hi està d'acord i els hi diu tots pel broc gros: torracollons, manaire, egoista, manipuladora... La Cecília, però, ho entoma bé i insisteix que si la Lola ho vol, se'n van totes dues a l'Imperator.

Entren el Ramon i la Remei. El Ramon li diu que està molt maca. La Remei està sorpresa i ell li diu que s'ha portat com un imbècil amb la Desi, amb ella i amb la Pilar. Està tot agradós, el traidor! Ell li fa petons i ella li diu que els veuran. Ell contesta que vol que tothom sàpiga que estan junts.

Els de la colla de l'Àngel ja han deixat al David i la Marta sols. Ella està espantada i el David li fa prometre que no anirà al judici per no fer-lo patir. Llavors la noia li dóna un anell perquè el porti durant el judici i es fan un petó.


Antaviana

Setmana 79
Capítol 388 · Capítol 390 · Capítol 391 · Capítol 392 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici