TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 392
del divendres dia 14/06/2002

.. Al Jordi i a la Rut li queden pocs dies per casar-se. Ella té una cita amb el Lobo i ell vol acompanyar-los. Però Jordi rep una trucada de telèfon: és el Guillem que vol parlar amb ell. Es cita amb l'advocat, i no podrà anar amb la Rut i el Lobo.

Més tard, en Jordi queda amb el Martí que li explica la cita amb el Guillem. Jordi vol que l'acompanyi però Martí prefereix quedar-se al marge i que després de l'entrevista, es vegin per decidir què faran.
Jordi
parla amb el Guillem i aquest li reclama que pagui tots els diners que déu. Té de termini una setmana. Jordi li diu que no pot pagar, no té diners..., però el Guillem li recorda que té propietats que pot vendre com la casa. Una setmana per pagar o el denunciarà.

Mentrestant, el Francisco sembla haver perdut la confiança en el Jordi i li comenta a la Lola que també vol recuperar el que va invertir, però la Lola li diu que el Jordi està il·localitzable.

Acorralat, Jordi visita als seus pares. La Roser no para de dir-li al Jaume que descansi però aquest no vol estar-se quiet. Quan la Roser marxa per fer unes compres, el Jordi li comunica al seu pare que es vendrà la farmàcia per poder pagar als inversors. Jaume s'emprenya però el Jordi ja ha pres la decisió sense importar-li el que pensin els seus pares.

Avui el David té el judici i al Peris es mostra brusc amb el seu pare. El Quim i el Marcel el disculpen dient que està nerviós. Per altra banda, la Cinta li demana a la Marta que l'acompanyi al jutjat però la noia li explica que el David li va demanar expressament que no hi anés. Cinta de totes maneres vol anar, és el seu fill.

Al jutjat, Guillem intenta treure-li del cap al David la idea de no confirmar el que va declarar, però ell està convençut del que ha de fer per la Marta.
Arriben l'Àngel i el Beni a qui el seu pare allunya de l'altre.
Poc després, es presenta la Cinta. El Peris parla amb ella demanant-li que no entri a la sala perquè el David no vol saber res d'ella. La Cinta ho respecta. Mare i fill es miren mentre el David es toca l'anell de la Marta, una mica abans d'entrar a la sala...

Mentre la Remei i el Ramon esmorzen, la Pilar marxa amb la Desi a la farmàcia sense esperar que el Ramon l'acompanyi.
Quan la parella es queda a soles, el Ramon torna a insistir-li a la Remei sobre la idea que la Pilar no hi toca per culpa del Pau. Així, el Ramon li proposa a la Remei de fer el que suposadament, l'advocat l'ha aconsellat: incapacitar a la Pilar. Necessita que ella testifiqui que la Pilar no hi toca per poder fer-ho. La Remei sembla no veureu clar.

Per altra banda, la Pilar li explica a la Roser que el Ramon va maltractar a la Remei encara que ara estigui tant per ella.

Quan el Ramon és a la parada, la Remei traient la pols, neteja una foto d'en Pau. La Pilar l'enxampa i demana que deixi la foto al seu lloc, que respectin la seva memòria. Aquesta situació donarà pas a una xerrada sobre l'amor que senten els pares cap als fills. Pilar li diu que faria qualsevol cosa per tal que el Ramon sigui feliç, encara que ell mai serà com el Pau. No l'ha parit però l'estima com un fill. Fins i tot dóna el seu consentiment perquè visquin junts ella i el Ramon si és això el que volen.

Més tard, el Ramon parla amb la Remei. Vol saber si el recolzarà en això d'incapacitar a la Pilar. Remei no entén per què vol fer-ho, ella troba bé a la Pilar. Aleshores el Ramon perd els estreps i cridant-la, acaba donant-li una bufetada i a colpejar-la als braços. La insulta i la fa fora de casa si no està al seu costat en aquest assumpte. És en aquest moment, quan la Remei se n'adona que l'ha utilitzada, que la fet creure que l'estimava només per aconseguir d'ella el que ell volia. Ramon es reafirma en que marxi de la seva casa.

Una mica més tard, amb la Pilar asseguda al sofà, la Remei surt de l'habitació amb la maleta i li explica a la dona que marxa. Pilar ràpidament se n'adona que l'ha tornat a pegar i veu bé que ella marxi. Pilar pensa que ella podrà controlar al seu fill, perquè a la seva mare no li faria mai res. Llavors la Remei li explica que el Ramon està fent tot el possible per incapacitar-la...



Channing

Setmana 79
Capítol 388 · Capítol 389 · Capítol 390 · Capítol 391 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici