TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 78
del 03 al 07 de juny del 2002

Capítol 383 (dilluns 03/06/2002)
Capítol 384
(dimarts 04/06/2002)
Capítol 385
(dimecres 05/06/2002)
Capítol 386
(dijous 06/06/2002)
Capítol 387
(divendres 07/06/2002)


.. L'Adrià i la seva malaltia.- L'avi continua de mal en pitjor tot i que el personal s'afanya a fer-li els seus miratges i la seva vida més fàcil. Li segueixen la beta tant com poden i això sembla calmar els seus neguits i les seves angoixes. La Carme es converteix en una atònita Esperança i reafirma a l'Adrià el que li ha dit el Jaume, que ella mai ha estimat a ningú més que a ell i que el farmacèutic li anava al darrera sense aconseguir res de res.

La "Estic feta un "liu".- No acaba de dir tota la veritat al Peris i quan ell li pregunta qui és el seu amant li diu que ell no el coneix. Deixa que es pensi que és un company d'estudis però sí reafirma que l'estima. El Peris se sent el més ruc dels mortals per haver-se deixat enganyar d'aquesta manera i per fer el pallasso anant darrera d'ella. La Cinta intenta explicar-se però el mal és massa fort i ell ja no en vol saber res.
La Cinta reconeix a la Paquita que les mentides fan molt més mal que la veritat i que va ser covard, per part d'ella, no haver explicat la veritat al Peris des de el primer moment.
El David li diu al seu pare que es trasllada a viure amb ell i el Peris va a casa de la Cinta a demanar-li el divorci.

La Paquita i la "Suplantadora".- "Tensa espera" és el que es mastega en aquella casa que, per no tenir, ni té línia telefònica on el Ferran pugui deixar caure quatre frases de compromís des de l'altra punta de món. La "Suplantadora" no té un duro perquè s'acaba de comprar unes sabates pel casament i el restabliment de la línia telefònica, previ pagament de la corresponent factura, va a càrrec de la butxaca de la Paquita.

El Remei del Ramon.- Com a bon maltractador, el Ramon es fa passar la seva mala llet amb la Remei. Quan la Pilar sap que la xiqueta ha tornat a rebre li diu que marxi tan lluny com pugui d'aquesta casa perquè això no ho ha d'aguantar.
La Remei, com a bona maltractada, diu que estima el Ramon i que això és culpa seva per no saber-lo tractar.
El Ramon la torna a convèncer de quedar-se i és llavors quan la Pilar fa valer els seus drets i li diu al Ramon que tot i que és el seu fill això no ho pensa consentir i que si torna a pegar la Remei el farà fora de casa. L'oliverer s'afanya a parlar amb l'advocat per saber de quina manera pot declarar la Pilar incapacitada.
El Ramon també s'ha barallat amb el Nacho després d'haver trucat al seu cap i haver-li dit que el noi s'entenia amb la Mari.
Això no pot acabar bé de cap de les maneres, brrrr!

"L' antiheroi".- Tot i tenir el judici a la cantonada, el David es baralla amb el Beni i l'Àngel que l'han anat a buscar i els deixa KO. Llavors els dos "pinxus" l'amenacen amb la Marta. Li diuen que la tenen vigilada i que en qualsevol moment en faran el que vulguin. El David sap que no la pot protegir contínuament i acaba preguntant als bètols què volen que ell faci.

"Gescartera".- El Huari li demana al Jordi que li torni la seva inversió quan el troba al Peris. Arriben a les mans quan el Jordi s'hi oposa i, aquest fet, sembra el dubte entre els inversors.

El Jordi sap que no hi ha millor defensa que un bon atac i atura la desconfiança dels inversors, que es reuneixen dia sí, dia també, portant ell mateix els contractes i els talons per retornar "de forma legal" (sic) els diners que cadascú va invertir. Això fa que els ànims es refredin i que ningú vulgui la seva part. Llàstima que el Huari no hi era present perquè la seva estratègia se n'hauria anat a fer punyetes.
La Lolita es berena el Lobo després d'haver-lo fet jugar amb un xec que li devia. El Jordi, que creu que la seva donzella porta el cinturó de castedat i que només ell en té la clau, li regala un ostentós anell de prometatge perquè l'estima i perquè ben aviat es casaran.
El Jaume acaba sabent els problemes del Jordi després de lligar caps i de que ell els hi expliqui pel damunt. Li aconsella que es vengui la casa i pagui els inversors però el Jordi diu que, per damunt de tot, hi ha el casament amb la Lolita i el lloc on han de viure.

"L'estrellat".- Diuen que hi ha persones que neixen amb estrella i d'altres estellats. El Huari és un bon representant del segon grup. S'ho treballa amb ganes i gairebé sempre les coses li acaben sortint del revés.
La Montse s'indigna i s'emprenya com una mona quan acaba sabent que els diners del Narcís estan invertits a "Gescartera". Li diu que no vol saber res d'ell fins que li torni els diners i el Narcís també s'enfada força perquè diu que el Jordi és "dolent".
El Huari parla amb un advocat per tal de recuperar els estalvis però la paciència no és el fort de la Montse i ella mateixa va a veure el Jordi i aconsegueix una quarta part del que li deu en un taló. La resta li haurà de tornar la setmana vinent o s'haurà d'enfrontar a una denúncia.
Quan el Huari sap que la Montse ha vist el Jordi s'enfada molt però ella ja no vol callar més i aboca pel broc gros que fins que el va conèixer se'n sortia prou bé tota sola tirant endavant una família i que pensava que ara eren dos per estirar del carro, que ja n'hi ha prou de fer-se el mascle i que cal que respecti les seves decisions de la mateixa manera que ella ha respectat i donat suport a les seves.

"Els complices".- "Per culpa meva l'Andreu no és feliç, li ho he d'explicar", diu la Joana al Guillem. Ell li treu la idea del cap, li promet que la Carme sortirà sense cap taca del judici i l'espanta amb la idea de la presó on sembla que pot anar a fer cap si obre la boca.

Altres temes.- El Peris s'enfada amb el grup de teatre perquè creu que tots estaven al cas de les seves banyes i li diu a la Cecília que vol deixar l'obra.
La Cecília explica a la Lola que és ella qui li envia les flors anònimes i es enviada, directament, a la merda.
La Joana està disposada a esperar el temps que calgui a l'Andreu tot i que ell li ha dit que encara està enamorat de la Carme i li fa menys cas que a l'ungla petita del seu peu esquerre.
La Clara i el Dani encara no han decidit on coi hauran de viure quan es casin.

L'escena de la setmana.- La Montse fent valer els seus drets davant del Huari. Dues cultures i dues maneres de fer ben diferents que han de xocar per molta estimació que hi ha hagi entremig.


Casablanca


Setmana 78

Capítol 383
· Capítol 384 · Capítol 385 - Capítol 386 - Capítol 387 -

Tornar a Resums Juny 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar