TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 383
del dilluns dia 03/06/2002

.. Pis Cinta.- La primera pregunta d'en Peris és: I qui és?. I la segona: El conec?. La Cinta respon que no (evidentment a la segona pregunta). Com que no té cap intenció de respondre a la primera, en Peris s'imagina que és algú de l'escola i la Cinta li diu que això és igual. La pregunta següent és: Fa gaire?. I la Cinta: Uns mesos. I en Peris hi cau: O sigui que no anaves a la biblioteca o a les presentacions...........té raó el nano, sóc un desgraciat. La Cinta té el cap cot i no s'atreveix a dir gran cosa. Quan en Peris li pregunta perquè no li deia, ella surt amb lo de sempre, perquè no sabia com fer-ho. I aleshores la pregunta final: Estàs enamorada, te l'estimes?. Després d'un silenci, la Cinta que respon: . I aquest sí ha fet un mal que s'evidencia en la cara i en l'actitud d'en Peris quan marxa de casa la Cinta sense dir res més.

Pis Montse.- En Huari està tan nerviós que ni tan sols ha sopat. La Teresa i la Montse suposen que és cosa del taller.

Casa Adrià.- Arriba la Núria per tal de fer el relleu a sa mare però la Carme li diu que avui es queda a dormir, que l'avi està fatal i li explica que l'ha confós amb l'àvia i que, fins i tot, lli ha aixecat la mà.

Bar Peris.- En David, tot sol, està recollint el bar. Després d'uns moments de dubte, truca a sa mare per preguntar si son pare encara és allà. Però la Cinta l'informa que ja fa estona que ha marxat. Pel que va dient en David, es dedueix que la Cinta s'està posant nerviosa al saber que en Peris encara no ha arribat al bar.

Pis Montse.- En Narcís observa les cartes que la Teresa porta a la mà. La dona el nota nerviós i no sap perquè. Quan el noi marxa a treballar, obre una de les cartes i després de renegar, truca a la perruqueria.

Bar Peris.- La Montse s'acaba de despedir d'en Huari que se'n va al taller (han esmorzat). La Clara i la Carme parlen d'aquest hipotètic "altre home" que hi va haver a la vida de sa mare.
Entra en Quim i en David aprofita per dir-li que es quedi darrera la barra perquè ell va a buscar a son pare. No sap a on, però surt.
Entra la Teresa i va directe a la taula de la Montse: Hem d'anar al banc

Carrer.- L'Adrià i la Carme estan passejant el gos. Apareix en Jaume i l'Adrià se li gira d'esquena. La Carme proposa de fer el camí plegats fins la farmàcia però l'Adrià es gira enfurismat i diu: Vols que vagi de bracet amb aquest malparit?. La Carme es queda bocabadada i li diu que ell i en Jaume són amics, a lo que l'Adrià respon que en Jaume mai de la vida ha sigut amic seu.

Pelu.- La Teresa i la Montse ja han anat al banc i estan fent càbales sobre què ha pogut passar amb els diners d'en Narcís. La primera i única sospita recau en en Huari però també els sorprèn el fet que l'Ahmed encara no ha cobrat.

Bar Peris.- La Cinta entra, molt nerviosa, i en Quim l'atura a mig camí de la barra dient-li que fóra millor que se'n tornés i que ja l'avisaran quan en Peris arribi però la Cinta és incapaç de moure's d'allà. En Quim li recrimina que no li hagués dit abans i que hagués deixat que l'home es fes il·lusions i que, en definitiva, ho ha fet tan malament com ha pogut. Aleshores sona el telèfon i la Cinta i en Quim corren cap a la barra. En David renya al seu pare i penja. Quan la Cinta pregunta, el seu fill li fot un moc i la dona marxa.

Casa Adrià.- L'Adrià està especialment esquerp i la Carme li acaba preguntant què li ha fet el pobre home (referint-se a en Jaume). L'Adrià, molt enfadat, li diu que, de pobre home res de res.
La Carme li comenta a la Núria la mania que li ha agafat a l'Adrià amb en Jaume i que està pensant en portar-lo altre cop a la neuròloga per si s'ha de canviar la medicació.

Bar Peris.- Arriba en Peris, despentinat i amb la camisa despenjada, disposat a fer els tallats i els cafès que facin falta. Ha estat conduint fins que se li ha acabat la benzina. Per més que en Quim i en David li diuen que vagi a descansar, ell es queda mirant fixament la cafetera, negant-se a fer cap altra cosa. El noi li posa la mà a l'espatlla en un gest de consol i li diu que si li sembla bé, que es quedarà a viure amb ell. En Peris li diu que li sembla una bona idea, hi ha molt de lloc i la Cinta no tornarà; en David diu que la Marta tampoc.

Taller.- Atenció que entra la Montse amb cara de tempesta i quan pregunta què ha passat amb la llibreta d'en Narcís, la Iolanda s'esfuma. A veure: Hi havia 24.000€, què se n'ha fet?. En Huari empassa saliva. La Montse li pregunta si ha pagat a l'Ahmed i en Huari diu que no, que ho ha invertit. La Montse deixa que la confessió li entri dins el cervell i en Huari segueix: Dinero tiene Jordi. Aquí ja la Montse se surt de mare i és fàcil veure que si no se li llença a la jugular no és per falta de ganes. La cosa es va enfilant i com que en Huari protegeix en Narcís dient que el nano no en sap res, la Montse s'esvera: T'has aprofitat del meu fill!. I acaba amb un: Vull aquests diners JA!!!!!! I fins que no me'ls tornis no et tornaré a mirar a la cara.




tplana

Setmana 78
Capítol 384 · Capítol 385 · Capítol 386 · Capítol 387 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici