TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 387
del divendres dia 07/06/2002

.. Al mercat, Ramon atén a una dona que té una filla amb hepatitis. Es mostra tan amable amb ella que fins i tot li regala una mica de fuet.
Això fa que la Lola, la Isabeleta i la Cecília que hi són a l'altra parada, parlin bé d'ell.
Mentre elles parlen, arriba la Cinta i totes tres callen. La Cinta s'assabenta d'aquest silenci sobtat. De cop i volta, la Isabeleta explica un dels seus dits bíblics que tracta sobre els pecadors. Les altres li claven la bronca, doncs la Cinta s'ho ha pres malament i ha marxat disgustada.

Al pis, la Pilar està disposada a portar la Desi a la seva mare. La Remei no vol. Té por que el Ramon ho sàpiga. Quan va a agafar a la nena, no pot, li fa mal el braç. Pilar li demana que li ensenyi i al fer-ho, la dona descobreix un immens blau per tot el colze. La Pilar no es pot creure que hagi tornat a passar. La Remei pensa que va ser culpa d'ella. La Pilar l'acaba aconsellant que marxi de casa si no vol que la cosa empitjori i sigui massa tard.

Al bar, el Huari li explica a la Iolanda que pensa parlar amb el Guillem pel tema de la inversió.
Per altra banda, Francisco li pregunta amoïnat al Peris si sap qui pot estar enviant-li les flors a la Lola, però l'altre no en té ni idea.
Després arriba en David amb una caixa, està fent el trasllat. Peris l'atura quan veu que al David encara li fa mal la mà. Li recomana que s'ho miri un metge però el noi no vol. Finalment, Peris reconeix davant del seu fill estar molt content que hagi tornat a casa i li diu que tot serà molt diferent a partir d'ara.

Cecília visita a la Cinta que reconeix haver-se equivocat ocultant al Peris el motiu de la separació. Diu que li va fer mal al deixar que es fes il·lusions..., i remata dient que les mentides acaben fent molt de mal perquè sempre se saben.

Remei està planxant quan arriba el Ramon que pregunta per la Pilar. Remei li explica que ha sortit amb la Desi cosa que l'altre desaprova totalment. Després ella li explica que la Pilar l'ha demanat que marxi del pis. Ramon contesta que no ha de fotre res i que s'ha de fer el que ell diu. Remei vol estar amb ell però no com estan fins ara i ja no sap què pot fer perquè estigui bé.
Ramon
, nerviós i emprenyat s'aixeca del sofà i surt de l'habitació. Torna amb una maleta on fica quatre coses. La llença a la porta i cridant, fa fora a la Remei a la que acaba agafant pels pèls i amenaçant amb estampar-la contra la paret. Remei crida i plora del mal que li ha fet.
Ell, torna a seure al sofà i comença a plorar. Ella no marxa al veure'l així. Comença a apropar-se a ell mentre que Ramon no para de dir que és un desgraciat que ningú l'entén i que es troba sol. Remei sèu al seu costat i li diu que la té a ella, però que si es queda no vol que tornen a discutir. Ramon, enfonsat, l'abraça i li demana perdó a més de prometre que mai li farà més mal.

Al bar, Cecília reconeix davant el Francisco que és ella qui envia les flors. Ell vol que li expliqui a la Lola perquè tota la història acabi d'una vegada, però la perruquera no vol: té por que la Lola s'emprenyi.

La Pilar ja és a casa i la Remei li explica que no marxarà, que ha aclarit les coses amb el Ramon. Entra el Ramon que abraça com si res a una Remei morta de por. Aquesta situació fa que la Pilar rebenti, i li explica al seu fill que ha anat a veure a la Mari amb la Desi. Això posa furiós al Ramon, però la Pilar no li té por i li planta cara. Li explica tota la veritat, que la Remei ho sabia, i que no pensa deixar-lo fer i desfer. Ella li diu tot a la cara i l'amenaça amb fer-lo fora de casa si pren represàlies en contra d'ella o de la Remei.

Montse es presenta a casa del Jordi reclamant els diners. Ell li diu que ara no li pot tornar els 24 mil €uros. Montse l'amenaça amb anar a un advocat i denunciar-lo. Li reclama un xec i el Jordi li fa però només per 6000 €uros. Montse abans de marxar li deixa les coses clares al Jordi: o li torna la resta dels diners la propera setmana, o el denuncia.

Santos entrenant al David, l'obliga a donar cops al sac. Malgrat els seus esforços per evitar-ho, obeeix i es fa mal a la mà. Santos la mira, veu que està inflamada i li diu al David que la lesió és de fa uns dies. Al David no li queda més remei que confessar la veritat i li explica que es va barallar amb els skins. Santos no el vol escoltar i dóna per trencat el pacte que havien fet, i li diu que el deixa d'entrenar.

Montse torna a casa i es troba amb el Huari a qui li diu que ha recuperat part dels diners. A ell no li agrada que hagi anat a parlar amb el Jordi, però Montse s'emprenya molt i escridassant-lo li recrimina que sempre ella hagi de fer el que ell diu, però que ell sempre faci el que li dóna la gana. Està farta, i li comença a recitar un per un tots els errors que ha comès, com les mentides amb la lesió, deixar la lampisteria per muntar un negoci del que no tenia ni idea o invertir els diners del seu fill quan ella l'havia demanat de no fer-ho. Huari s'excusa dient que ho ha fet per tirar endavant una família. Montse li respon que què és el que fa ella treballant... Li diu que porta tota una vida tirant endavant la seva família, ella sola amb la ajuda de la seva mare, sense cap home al seu costat..., i li recrimina que ell vulgui demostrar sempre que és més home que ningú. Però ja està farta...

Cecília a La Fusteria li confessa a la Lola que és ella qui li envia les flors, que no té cap admirador. La Lola es queda parada. Ho va fer perquè estava molt ensopida quan van fer el Cyrano i quan es va adonar, ja no podia aturar l'enviament de flors anònimes. Lola acaba dient-li quatre coses a la Cecília i marxa molt disgustada.

Per altra banda, Ramon parla amb un advocat a qui li explica que la Mari continua veient a la Desi d'amagat. Després li consulta què es pot fer per demostrar la incapacitat d'una persona...

Peris visita a la Cinta. Sense cap mena de preàmbuls, ell li demana el divorci.




Channing

Setmana 78
Capítol 383 · Capítol 384 · Capítol 385 · Capítol 386 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici