TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 385
del dimecres dia 05/06/2002

.. Al Peris la Cecília li pregunta a la Lola com va anar la cita nocturna amb el del Club. Tot i que no va anar gens bé -el paio era un sòmines-, la Lola està contenta perquè ha rebut una altra flor. El Francisco, que tambè hi era a la conversa, es pregunta perquè qui envia les flors segueix mantenint l'anonimat. La Cecília, sentenciant, com sempre li diu a la Lola que el que ha de fer és estar més pel teatre i menys per amors impossibles, i quan s'aixeca a pagar aprofita per fer-li memòria al Peris que aquesta nit tenen assaig al bar.

Però el Peris està moix i el David i el Quim estan amoïnats. Aquest últim s'ofereix per acompanyar al David a l'entrevista amb l'advocat, però el Peris es nega en rodó i diu que el que li convé és sortir i no estar tot el sant dia tancat al bar.

L'Andreu està engrescat en un procès d'autodestrucció: el despatx fet una lleonera, cada cop menys clients, l'arxiu desorganitzat... I així li intenta fer entendre la Joana, que s'ofereix per ajudar-lo. Però ell ara només vol preparar-se el judici i fa fora la Joana dient-li que prefereix treballar sol.

Mentre la Paquita està embastant el vestit, la Lurdes repassa la llista de convidats. Serà el millor casament que s'ha vist mai a Sant Andreu. Però els diners escassejent i el Ferran des de que se'n va anar només ha trucat una vegada. La Lurdes decideix trucar-lo per dir-li que el troba a faltar -i demanar-li diners- però el telèfon no te línia.

El Peris ha anat a veure el Guillem per a signar uns paper i per parlar del judici del David. Però al final acaba buidant el pap i li comenta que la Cinta li ha confessat que l'ha deixat per un altre home. Ha estat tota l'estona fent el pallasso... i el continua fent.

El Rafa i el Francisco s'estan a la barra del Peris i el primer li pregunta si no l'emprenya que desprès d'enviar-li tantes flors la Lola surti amb un altre. És ara que el Francisco s'emprenya i diu que ell no és el de les flors i que ja n'està fart.

En una tauleta la Paquita li comenta al Lluís que els han tallat el telèfon per falta de pagament i que estan sense un duro malgrat que la pensió de la Regina hauria de donar per a tot. Però del que realment té por és que el Ferran les descobreixi.

La Cecília arriba i seu al costat del Francisco, que li pregunta si sap qui li envia les flors a la Lola i que no pensa parar fins a descobrir-ho. La Cecília li torna a recordar el tema de l'assaig al Peris que acaba d'arribar, però aquest no està per orgues i li diu que obrirà el local però que amb ell no hi contin.

La Joana i l'Andreu s'han retrobat a La Fusteria. Ella li pregunta per què està amb ella i si encara pensa en la Carme. I l'Andreu li diu que sí que encara pensa en la Carme però que a ella tambè l'estima tot i que d'una altra manera i li demana que no el deixi, que tingui paciència. La Joana accedeix i li contesta que esperarà.

La Paquita arriba a casa emprenyada i disposada a cantar-li la canya a la Lurdes. Però aquesta no només fa el paper de Toni sino que, a més a més, s'ha gastat una pasta comprant- se unes sabates pel casament i a sobre té la barra de demanar-li a la Paquita que aquest mes el telèfon el pagui la Paquita dels seus estalvis. La Paquita es mostra sorpresa i indignada però pica i consenteix: però aquest mes i prou!!

El Guillem està a casa de la Cinta i li explica la visita del Peris i el que li ha dit. El Guillem pensa que aquesta comèdia s'ha d'acabar i que el que han de fer és dir-li la veritat al Peris. Si cal anirà ell avui mateix i li ho dirà. Però la Cinta prefereix esperar a que es resolgui el procès del David. Ja li diran desprès. El Guillem però li ho fa prometre i ella assenteix.

La Paquita ha pagat la factura del telèfon -a ella "si que le ha venido"-, però per ara només poden rebre trucades però no fer-ne. Sóna el telèfon i és el Ferran. Els negocis el retenen més del que esperava i trigarà més del que es pensava a tornar. La Paquita està segura que s'ha ensumat alguna cosa i que no pensa tornar. I la Lurdes comença a tenir dubtes...

La Joana li explica al Guillem que l'Andreu encara estima la Carme i que per culpa d'ella tots dos són infeliços. Creu que ha de confessar la veritat. Però el Guillem li contesta que ell ho solucionarà tot i que aconseguirà que la Carme surti del procès sense cap càrrec. A més, li recorda a la Joana, ella no sap el que és anar a la presó.

L'Àngel, que ja ha sortit de la presó, i un col·lega li fan una visita al David per amenaçar-lo i recordar-li qui mana. Però sembla que les lliçons de boxa li han fet profit i el David els deixa tots dos estesos. El David s'allunya no sense que l'Àngel el torni a amenaçar de per vida.

Al Peris él l'hora de l'assaig. Tot el grup està reunit menys la Remei.
El Francisco li diu en un apart a la Cecília que per uns quants detalls que ha anat lligant, està convençut que la que envia les flors a la Lola és ella, la Cecília. Però aquesta ho nega amb rotunditat.
Tots volen posar-se per feina i miren d'engrescar el Peris, que no vol participar de cap de les maneres. Finalment, ja ben calent, els retreu que tots sabessin que la Cinta s'havia embolicat amb un altre home i ningú d'ells li digués res. No els considera ja els seus amics i els fa fora del bar sense voler escoltar els que intenten explicar-li que ells no en sabien res. Quan se'n van, tanca el bar, seu en una cadira i es queda tot pensatiu.







Massagran

Setmana 78
Capítol 383 · Capítol 384 · Capítol 386 · Capítol 387 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici