TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 76
del 20 al 24 de maig del 2002

Capítol 373 (dilluns 20/05/2002)
Capítol 374
(dimarts 21/05/2002)
Capítol 375
(dimecres 22/05/2002)
Capítol 376
(dijous 23/05/2002)
Capítol 377
(divendres 24/05/2002)


.. L'Adrià i la seva malaltia.- L'Adrià continua sota l'atenta vigilància de la colla d'adolescents i les seves "regressions" augmenten de manera alarmant.
Aquesta setmana ha volgut de totes passades anar a treballar a la "seva Fusteria" i li ha recriminat a l'Esperança (e.p.d.) les banyes que li feia portar i el poc que estava per les seves filles. Una trista barreja de realitat present i passada que el permet reconèixer i viure en el present alhora que recrea etapes del passat.

La "estic feta un liu".- Continua com sempre... amb dos factors nous: ha aprovat l'examen amb prou nota per a poder entrar a Psicologia i el Guillem li ha demanat de casar-se.
Just després d'aixecar-se del llit ja es va penedir d'haver-se allitat amb el seu home. El David li ho recrimina ("Per què no pares de jugar amb el papa?") i el Peris és més feliç que un anís pensant que això és el començament d'una nova relació: "Sabré esperar. Pren-te tot el temps que necessitis".
La Paquita també li diu que s'ha de decidir d'una vegada, explicar la veritat al Peris i no deixar que ell es continuï enganyant.
El "megacavaller" escolta la confidència del Peris sobre el polvet amb la Cinta i li falten cames per anar a casa de la seva enamorada i demanar-li que es casi amb ell com a mostra de que el seu amor és fort, real i honorable.

La Paquita i la "Suplantadora".- La Lourdes/Regina s'ho fa venir bé perquè el Ferran li doni un taló de mig milió de pessetes per a comprar-se el vestit de núvia. La "Suplantadora" que és molt econòmica només es compra la roba, li demana a la Paquita que li faci el vestit i la resta la vol gastar en "farres" diverses.
La Paquita té el cor en un puny perquè pensa que el Ferran descobrirà de seguida que li han donat Lourdes per Regina tan bon punt estiguin casats.

El Remei del Ramon.- La Pilar ajuda la Remei el primer cop que el Ramon sospita que ella porta la Desi a la Mari. Li diu a la Remei que tingui paciència amb el Ramon que és un bon noi però que perd els estreps si es posa nerviós i/o li porten la contrària.
La Remei acaba entenent el bon noi que és el "xiquet de les olives" quan rep un parell de bones bufetades, una estirada de cabells i unes quantes bones sacsades per haver portat la Desi a casa de la Mari.

"L' antiheroi".- El combat es supen al segon assalt per inferioritat notòria del David. Tothom li diu que ara és el moment de deixar-ho, fins el seu entrenador que dimiteix del càrrec, però la tossuderia del David aconsegueix que el Santos es faci càrrec de la seva "carrera" a canvi de fer-li cas en tot el que li mani.

"Gescartera".- Les accions del Peter Pan baixen de manera alarmant i el soci li recomana que es vengui la casa i ho aturi tot o pot anar a la presó per estafa.
El socis que han invertit li comencen a preguntar com és que aquesta setmana no hi guanys.
El Huari està neguitós perquè la setmana vinent la Montse passarà pel banc a veure si han ingressat la paga del Narcís i, enmig de tot aquest embolic, la "Lolita" continua gastant com una desesperada en quadres del Montoro, reformes al jardí de la casa i sopars amb el Lobo.
El "Peter Pan", que ja no sap per on girar-se, demana ajut a l'altre pocavergonya sense escrúpols de la sèrie, el Martí.

L'amor i la fatalitat.- La Junta de l'Hospital ha decidit demanar a la Carme que es prengui unes llargues vacances fins que tot hagi passat. El director de l'Hospital és l'encarregat de portar la bona nova a la Carme i, en lloc d'aplaudiments, petons i abraçades (que me les donessin a mi, les vacances!), rep la dimissió de la metgessa i l'agraïment pel suport de tots plegats.
Qui té un suport incondicional al costat és l'Andreu. La Joana se li fica al llit i després li demana que redefineixi la seva relació. L'Andreu que n'ha tingut prou amb el "polvet de necessitat" li diu que de relació "rien de rien" i que ells dos no estan junts (només quan es troben, afegeixo jo). Sembla que, "a pesar de los pesares", el rabiüt advocat continua enamoradet de la Carme.

Altres temes.- El FC Peris perd el partit de futbol per 4 a 3.
L'entrenador de la U.E. Sant Andreu li demana al Huari que es torni a incorporar a l'equip.
L'estrena de "Els anys perduts" serà el 14 de juliol (hi haurà més focs d'artifici que a França).
El Fede enyora molt l'Alba i porta una "mala sombra" que no s'aguanta. Fa fora de casa la Cecília i més tard li demana perdó i li diu que es quedi si ella vol.
El Quim li confessa a la Clara que encara està penjat d'ella i gelós del Dani.
A la Mari se li escapa (mai recuperarà totes les llums que li falten) que veu la Desi a casa quan parla amb el Nacho. Ell li diu que no en dirà res però que l'ha posat en un compromís i que el Ramon no se n'ha d'assabentar per res del món.

L'escena de la setmana.- El Ramon fotent una bona tunda a la Remei. Una escena desagradable i força colpidora gràcies a l'excel.lent interpretació dels dos protagonistes.







Casablanca


Setmana 76

Capítol 373
· Capítol 374 · Capítol 375 - Capítol 376 - Capítol 377 -

Tornar a Resums Maig 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar