TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 377
del divendres dia 24/05/2002

.. Joana visita al Guillem i li explica que ha tornat amb l'Andreu però que el troba trist. A més, ella creu que encara pensa en la Carme. Guillem la posa al dia en el cas, dient-li que no és bo tenir en contra a l'Alícia malgrat haver anat ell amb la Carme per parlar amb la noia. Joana està disposada a passar-li informació respecte del que fa l'Andreu respecte a la denúncia.
Canvien de tema, però, i la Joana li diu al Guillem que no el veu molt bé, creu que té problemes. Guillem no l'oculta pas i li explica a la seva manera que s'ha enamorat de la Cinta, això sí, després que ella es separés del Peris, però que com l'Andreu el va amenaçar, es va veure obligat a explicar-li l'embolic de tots dos, i que ara la Cinta no vol saber res d'ell. Joana l'aconsella que si se l'estima, que continuï insistint.

Cecília comunica al Peris, a la Lola i a la Isabeleta que "Els Anys Perduts" s'estrena el 14 de juliol (data de l'últim capítol del Cor de la Ciutat). Després ella marxa no sense deixar-li caure a la Lola que té mes i mig per perfeccionar el seu personatge.
Quan es queden soles, la Isabeleta trau el tema de les flors i el Francisco. Lola no vol saber res d'ell perquè no el troba interessant, però la Isabeleta pensa que haurien de quedar un altre cop. La Lola li respon que ella i ell no fan bona parella.

Javier, l'entrenador, parla amb el David i li diu que no serveix per fer boxa. David ofès, li diu que malgrat la seva opinió, tirarà endavant, i es dedicarà a aquest esport. Javier ho accepta però li diu clarament que ja no podrà continuar entrenant-se al seu gimnàs, però David li respon que es buscarà un altre entrenador.

Pilar ha d'anar al metge i el Ramon l'acompanya. Mentre es preparen, la Remei atabala amb preguntes al Ramon sobre l'horari de tornada. Un cop han marxat, la Remei agafa el telèfon i comença a marcar, però el Ramon torna enxampant-la. La Remei s'excusa dient que algú que ha trucat, ha penjat. L'altre agafa una cosa que s'havia deixat i acompanya a la Pilar a la farmàcia.
La Remei aleshores, truca a la Mari per quedar amb ella i portar-li la Desi.

A la farmàcia, Ramon s'ho fa venir bé perquè en lloc d'anar ell amb la Pilar, l'acompanyi la Roser. Ell el que fa es plantar-se davant del portal de casa seva, fins que veu sortir a la Remei amb la Desi, i la segueix.

Peris es presenta al pis de la Cinta amb un regal per haver aprovat l'examen amb nota suficient com per poder accedir a la carrera de Psicologia. Cinta està encantada amb la cartera que l'ha regalada. Tot seguit, ell marxa dient que no la vol presionar.

Santos arriba al gimnàs i parla amb el Javier que reconeix que el David no serveix per fer boxa tal i com el Santos ja li havia dit. Però Javier ha acceptat seguir entrenant al noi doncs està tan empenyorat amb ser boxejador, que prefereix entrenar-lo ell per tenir-lo almenys, controlat.

Paquita parla amb la Cinta i li recomana que es decideixi d'una vegada, que no pot fer patir més a cap dels dos homes que estan enamorats d'ella. La Cinta li diu que si el Guillem li demostrés que n'està enamorat, llavors ho tindria més clar.

David s'entrena al gimnàs quan arriba el Santos. Després de comentar el desastrós combat que el David va fer, Santos s'ofereix per entrenar-lo amb la condició d'acceptar tot el que ell li digui i li faci fer. El controlarà en tot: menjars, sortides, esport... i acceptarà totes les ordres sense discutir-ne cap. David li diu que sí.

Isabeleta, Cecília i Francisco són al Peris. La dependenta treu el tema de les flors i insisteix al Francisco perquè li torni a enviar una flor a la Lola. Francisco sorprès, nega ser ell qui li enviava les flors. Això deixa descol·locada a la dona.

Guillem entra al bar. Peris el saluda i seu amb ell. Li parla del aprovat de la Cinta i dels regal que li ha fet. Comenta que la Cinta té ganes de tornar a casa davant la sorpresa del Guillem que vol saber com ha notat això... Peris li explica que encara que no li ha dit, li sembla que ha de ser així i més després de la tarda que van passar junts fent l'amor. Guillem es queda glaçat.

Mari parla al Peris amb el Marcel de la visita de la Remei. Ell està preocupat per com està actualment la situació.

Guillem arriba a casa de la Cinta, la necessita veure. Ella vol parlar però ell no la deixa. Guillem vol que la perdoni, li diu que està enamorat d'ella i que no vol seguir amagant-se davant la gent per no fer mal a ningú. Li diu que no s'imagina la vida sense ella... i li proposa que es casi amb ell...

La Remei arriba amb la Desi, trobant-se al Ramon assegut al sofà: - On has anat? - He baixat a comprar -respon ella.
Mentre la Remei li explica el que ha fet, Ramon s'acosta a ella i li dóna una bofetada. La Remei es posa a plorar i Ramon l'acusa de mentidera mentre la sacseja. Sap perfectament on ha anat. La tira contra el sofà sense deixar d'escridassar-la. Ella s'aixeca per explicar-li la veritat. - Només he anat dos cops a casa de la Mari -diu ella plorant, rebent una altra bufetada que la fa caure al sofà de nou. Ramon s'acosta i agafant-la dels pèls i li diu a cau d'orella: - No li tornis a portar... M'has entès???
I la deixa tirada al sofà plorant...











Channing

Setmana 76
Capítol 373 · Capítol 374 · Capítol 375 · Capítol 376 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici