TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 376
del dijous dia 23/05/2002

.. A la barra del Peris s'estan el Jordi i son pare. Arriba el Francisco i li pregunta al Jordi per les inversions. Aquest se l'emporta a una tauleta i li explica que després de dues setmanes de guany, aquesta han perdut, però que cal tenir paciència. El Francisco està tranquil, però la resta de gent de Sant Andreu li pregunta i ell no sap que dir-los. El Jordi insisteix amb la tranquilitat i la paciència. La conversa l'ha seguit perfectament el Jaume de la barra estant.

Truquen a casa de la Montse i és l'ex-marit. Per un problema amb el banc, aquesta setmana no li ha pogut ingressar al Narcís els diners de la pensió. Però que no es preocupi, la propera setmana la transferència estarà feta. La Montse diu que haurà d'anar al banc a comprovar l'ingrés. El Huari es comença a posar nerviós.

A l'Adrià li ve de gust veure les antigues pel·lícules de la dona i les filles quan eren petites. Però la Núria, que no sap què se n'ha fet, no troba el projector per enlloc. L'Adrià recorda on el guardava sempre, recorda que la Núria li va agafar sense permís i li va espatllar, però no recorda que el va malvendre quan anava escurat de diners.
Finalment ella i el Max convencen l'avi per sortir a la farmàcia per recollir unes pastilles.

La Lurdes li ensenya el vestit de núvia de la seva germana a la Paquita. El vestit sembla el de la núvia de Frankenstein. A la Lurdes tampoc no li agrada, tot i que la Paquita pensa que no està pas malament. La idea és que el Ferran li compri un de nou. Tot i que la Paquita intenta treure-li del cap el casament, la Lurdes està llançada, i, a més, si ara se'n desdiguès el Ferran es moriria. La Paquita opina que el Ferran, el pobre, no sap a quines mans ha anat a parar.

A la farmàcia, el Jordi i la seva mare tornen a discutir sobre la conveniència del casament. Quan la mare surt un moment, el Jaume, que no és tonto i ha anat lligant caps, li pregunta a son fill per les cares reformes que està fent- se a casa i pels diners dels inversors, doncs el Francisco semblava amoïnat. El Jordi insisteix amb la cantarella de la paciència i la tranquilitat. Finalment se'n va a veure al soci.

Un cop ha sortit entra l'Adrià amb el Max. Ha vingut a buscar les pastilles. El Jaume li pregunta per la Núria i l'Adrià li contesta malcarat. El Jaume diu que si l'espera un moment l'acompanya al Peris i feran un café. Però l'Adrià li respón que no pensa predre's cap café amb ell, i se'n va deixant-lo plantat al mostrador.

Al Peris, la Núria està xerrant amb la Iolanda, que li explica on va anar a parar realment el projector. La Núria li prega si hi ha manera de recuperar-lo i l'altre li respón que ho intentarà.

El Huari està sondejant al Francisco per saber si hi ha manera de recuperar els diners invertits de manera immediata i aquest li contesta que els quartos no es poden anar treïent i posant així com així, i que cal esperar. El Peris aprofita per ficar cullerada i recordar el que ja va dir: que això acabarà éssent una estafa com la de Gescartera.

En una tauleta, la Paquita li està contant al Lluís els plans de boda de la Lurdes. Davant de la sorpresa de la Paquita, el Lluís troba que és la millor solució que es podia donar.

El Ferran ha anat a visitar la Regina per comunicar-li que ja tenen sacerdot que els casi. La Regina es fa la sorpresa: ella esperava una cerimònia senzilla. Ni tansevol té vestit de noces... Finalment enreda el Ferran per que li dongui 3.000 €uros per a comprar-se el vestit i complements.

El Jordi ha anat a veure el soci -sí, al que no se'l pot enganyar-, per demanar-li ajuda per a recuperar els diners. El soci es nega rotundament si no aporta primer els diners que ha estafat a la gent de Sant Andreu. Està ficat en un bon merder i només pot salvar-lo un miracle o un fill de puta sense escrúpols com el propi Jordi.

Quan el Max i l'Adrià arriben a casa, la Núria ja ha recuperat el projector. Però l'Adrià no triga ni tres segons en adonar-se que no és el seu. A la fi el convencen de que tant i fa, que l'important és poder veure les pel·lícules, però l'Adrià tampoc recorda on les ha guardades.

La Lurdes li ensenya a la Paquita una tela blanca satinada amb la que vol que ella li faci el vestit de núvia. La Paquita li pregunta pels diners del Ferran i l'altra li contesta que així estalviarà i podrà pagar-li el sou a la Paquita i si sobre alguna cosa, permetre's algun luxe. Aquesta dona és incorregible.

L'Adrià semble haver-se quedat sol a casa (!) i segueix regirant el pis tot buscant les pel·licules. Però ara els problemes de memòria se li barrejen amb les visions i parla amb veu alta a la seva dona, a la que acusa de estar-lo enganyant amb un altre i que tot Sant Andreu ho sap.

El Huari li confessa les seves cuites a la Iolanda: no veu el negoci tant clar i vol treure els diners invertits. Però la Iolanda s'afageix al cor de l'espera i la paciència.

Com que el Jordi no creu en miracles ha decidit demanar ajuda a un fill de puta sense escrúpols: el Martí. Aquest vol saber que sortirà guanyant si el propi Jordi diu que no te diners. I aquest li contesta que tindrà el que vulgui.



Massagran

Setmana 76
Capítol 373 · Capítol 374 · Capítol 375 · Capítol 377 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici