TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 373
del dilluns dia 20/05/2002

.. Bar Peris.- En Quim està de barman (recordeu que en Peris s'està embolicant amb la Cinta). Arriben en David i en Marcel amb cara de pomes agres; resulta que el combat s'ha aturat al segon assalt per inferioritat manifesta d'en David.

Pis Cinta.- El ,encara, matrimoni surt de l'habitació després d'haver fet un kiki. En Peris està molt il·lusionat perquè ja es veu vivint un altre cop amb la Cinta però ella li talla les ales i li diu que encara està feta un embolic. Però en Peris és "inasequible al desaliento" i marxa molt content.

Farmàcia.- En Jordi és allà amb son pare i sentim una conversa ja començada en la que en Jordi li diu que són operacions de risc, etc. El pare no acaba d'entendre l'actitud del seu fill i se li fa una petita llumeta: no els enganyes, oi? (referint-se a tots els que hi han posat calés). En Jordi li diu que els altres han assumit el risc sabent el que es fan.

Bar Peris.- En Quim marxa i aleshores arriba en Peris que el primer que fa és mirar la cara feta un desastre del seu fill. Després li explica que no ha anat al combat però que ha estat amb la seva mare i li deixa entreveure, amb una mitja rialla, el que ha passat. En David posa mala cara i son pare no ho entén.

Casa Adrià.- L'Adrià, que s'ha quedat sota la vigilància d'en Narcís, es mira el rellotge i li diu al noi que ha d'anar a treballar.
En Narcís no pot fer més que acompanyar-lo a La Fusteria. L'Adrià s'enfada molt quan veu que l'ha portat a un bar però aleshores veu les eines a la paret, passa darrere la barra i, davant l'atònita mirada d'en Fede, les agafa i li diu que allò és seu i que s'ho emporta.
Li demana a en Narcís que el porti a la seva fusteria i surten del bar. Passen per davant d'una fusteria i a l'Adrià se li il·luminen els ulls i sense fer cas del que li diu el noi, hi entra. Se'n va directament a un fuster i li recrimina la seva manera de treballar (l'home està convençut que allò és la seva fusteria i aquell home, el seu empleat), en Narcís no sap com posar-se i el fuster crida a l'amo. Aquest, que ja estava al cas de la malaltia de l'Adrià, li segueix el joc i l'home, feliç, aconsegueix passar paper de polir per damunt d'unes potes de fusta.

Pis Jordi.- Allà estan aquells dos amb l'arquitecte-decorador-caradura que cada cop apuja més el llistó amb l'inestimable ajut de la Rut que ara ha decidit fer el casament al jardí de la seva mansió perquè lo del barco és poc alegant. En Jordi, que s'està llegint el diari, s'aixeca d'un salt i truca al seu soci (o ex-soci) molt esverat i després surt corrent de casa.
Els altres dos segueixen amb lo seu i l'arquitecte (que ha calat la Rut d'una hora lluny) li proposa d'anar a una exposició de quadres d'un tal Montoro que és lo més "in" del moment.

Pis Cinta.- En David hi ha anat per posar a caldo a sa mare. Li diu que no enganyi més al papa, que no jugui amb ell. Ella es vol fer entendre i li diu que no es fiqui en els problemes del matrimoni, que això és cosa de dos i que ella tampoc s'hi va posar quan en David i la Marta van tenir problemes.

La Fusteria.- En Jordi s'ha trobat amb el soci, en Rubio. I és que en Jordi està amb l'aigua al coll. En Rubio li diu que deixi córrer aquesta bestiesa sense límits del casament i que es vengui la casa, que sinó, cada cop serà pitjor, la pilota serà cada cop més grossa i que pot acabar a la presó per estafa. En Jordi no pot ni somniar en vendre's la casa: quin ridícul!

Bar Peris.- La Rut i l'arquitecte són allà, la mar de contents després d'haver comprat tres quadres d'en Montoro (que han costat una pasta escandalosa). Com que en Jordi no hi és, la Rut li proposa al noi d'anar a dinar junts. A l'arquitecte ja se li veu a la cara allò de: ja et tinc al sac, xata.













tplana

Setmana 76
Capítol 374 · Capítol 375 · Capítol 376 · Capítol 377 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici